@beaglehondnl

Bezoek Ons

12 gekke coole trucs om je Beagle te leren

Inhoudsopgave

Meer geavanceerde commando’s dan “zit”, “kom” en “blijf” zijn mogelijk om uw beagle te leren. Er zijn aanwijzingen dat honden meer dan honderd eigen gebaren en woorden kunnen onthouden. Dit betekent dat je beagle een grenzeloos potentieel heeft, aangezien je hem kunt trainen om honderd verschillende trucs uit te voeren! U en uw hondengenoot kunnen echter een sterke band ontwikkelen door samen nieuwe trucs te leren.

Toen ik een jaar oud was, heb ik mijn beagle ongeveer 30 commando’s en trucs geleerd, meer dan genoeg om een menigte te verbazen, lol. Hier zijn 12 van de beste trucs voor je beagle om te leren.

Speel dood op een knal

Ik kan niet tellen hoeveel complimenten ik heb gekregen over de prestaties van mijn beagle. In vergelijking met de andere trucs op deze lijst, is deze een beetje uitdagender om te leren. Dit is een situatie waarin u en uw hond geduld moeten oefenen. Besteed in het belang van uw hond de week die nodig is om dit te leren.

Deze tactiek simuleert een geweerschot of ander hard geluid om je hond te laten jammeren en dood te doen.

De moeilijkheidsgraad is hoog.

Stap 1: Eerst moet u uw hond leren om op bevel te huilen. Zeg hardop “Howl” en geef je beagle elke keer dat hij huilt iets lekkers. Doe het totdat uw huisdier het woord ‘Howl’ begint te verbinden met zijn gejammer. Uiteindelijk, na 30 of 40 herhalingen, zal je beagle reageren op het woord “huil” met een echt gehuil.

Nu uw huisdier de opdracht “huil” begrijpt, gaat u verder met stap 2 en leert u hem “dood te spelen”, wat inhoudt dat u hem moet leren om op zijn rug te rollen en in die positie te blijven. Laat je vriend op zijn rug liggen terwijl je “dood” roept, behandel hem dan. Verleng langzaam en geleidelijk de tijd dat je hem op zijn rug houdt. Herhaal dit proces totdat je vriend dood kan spelen zonder jou.

Ten derde, als je beagle eenmaal weet hoe hij moet reageren op de instructies “Howl” en “Dood”, moet je hem instrueren om “dood te spelen” wanneer hij een hard geluid hoort. Zeg tegen uw hond dat hij moet “huilen”, dan “dood” en ten slotte “behandelen”.
Ten vierde, voeg de twee instructies geleidelijk samen.

Ten vijfde, voeg voordat je een instructie geeft het woord Bang toe. Zeg “Bang” in plaats van “Howl” en “Dood” zodra uw hond de opdracht heeft geleerd en op zijn rug rolt als reactie op “Bang Howl Dead”. Zo zorg je ervoor dat je beagle omrolt en zich dood gedraagt als je een Bang laat vallen.

Spreek op commando's

Door dit te gebruiken, kunt u uw beagle trainen om op bepaalde tijden te blaffen. Deze opdracht lost mogelijk een belangrijker probleem op: blaffen. Beagles zijn erg luidruchtig en blaffen graag. Als je beagle te veel blaft, is het misschien de oplossing om hem te leren blaffen op commando.

Het doel van deze opdracht is om u te laten zien hoe u uw beagle kunt laten blaffen wanneer u dat zegt.

Voorwaardelijke moeilijkheidsgraad: Makkelijk

Wijs eerst een triggerwoord toe aan deze actie. Spreken is wat ik heb gebruikt met mijn beagle.

Ten tweede, provoceer het blaffen van uw huisdier door iets te doen dat normaal niet zou gebeuren. Onze deurbel laat mijn beagle bijvoorbeeld altijd blaffen. Zeg “Spreek” en beloon hem met iets lekkers als hij begint te blaffen.
Ten derde, doe dit meerdere keren. Daarna kunt u kijken of hij op het woord “praten” reageert door te blaffen of niet. Als hij dat doet, beloon hem dan met een snack en wat complimenten.

Eenvoudige wiskunde

De gedachte om je beagle te vragen “Wat is 2 +1?” is lachwekkend. Jullie tweeën wisselen drie keer blaffen uit. Hoe fantastisch is dat precies!

Je hond zal geen berekeningen maken, dus verwacht niet dat hij begrijpt hoe dit werkt. In letterlijke zin is het een truc. Om dit te laten werken, moet u uw hond trainen om uw handbeweging te verbinden met het blafcommando. U kunt uw hond leren blaffen bij het zien van uw opgeheven hand en blijven blaffen totdat u hem laat zakken.

Matig in moeilijkheidsgraad

Uw hond trainen om te blaffen wanneer hem dat wordt verteld, is de eerste stap.

Houd de snack in je linkerhand en steek je rechterhand in de lucht voor stap twee.

Ten derde, steek uw rechterhand op en zeg tegen uw hond dat hij moet ‘praten’. Als hij blaft, laat je je rechterhand vallen en beloon je hem met iets lekkers.
Herhaal dit proces meerdere keren (stap 4). Steek uw rechterhand weer op; wacht tot hij twee keer klaar is met praten voordat je hem laat zakken.

5. Verhoog het aantal blaffen.

De zesde stap is om de tijd tussen het blaffen geleidelijk te verlengen totdat hij zich realiseert dat hij moet blaffen totdat de hand niet wordt neergelaten.

In plaats van “Spreek” te zeggen, steekt u gewoon uw hand op. Een meer directe reactie op uw opgeheven hand is blaffen van uw hond.

Bellen als de natuur roept

Wat een tijdsbesparing zou het zijn als je beagle gewoon aanbelt wanneer hij buiten op het potje moet. Hiervoor heb je een bel nodig. Ik stel voor om de bel in je huis naast de voordeur te plaatsen.

Matig in moeilijkheidsgraad

Voor alle duidelijkheid: deze truc is alleen geschikt voor beagles die met succes zindelijk zijn gemaakt en op geschikte locaties zijn geëlimineerd.

Bel altijd eerst aan voordat u uw huisdier naar buiten laat om zijn behoefte te doen.

Als uw huisdier dit onder de knie heeft, gaat u verder met stap 2, namelijk om de beloning hoog genoeg te plaatsen zodat het huisdier er niet bij kan, maar nog steeds aanbelt. Hij zal zijn achterpoten gebruiken om rechtop te staan en op het deurkozijn te leunen om bij de beloning te komen.

Ten derde, pak zijn poot en gebruik deze om aan te bellen.

Ten vierde, laat hem vertrekken door de deur te openen (geef hem nog niet het lekkers).

Methode 5: Zorg voor hem onmiddellijk nadat hij klaar is met zijn boodschappen.

Na verloop van tijd zal uw beagle het geluid van de bel associëren met de behoefte om zichzelf te ontlasten. Ook al kost het meer tijd, je moet deze strategie niet opgeven.

Speel touwtrekken

Ongeleerd, zullen de meeste beagles ruk spelen met een stuk stof of een geliefd speeltje. In ieder geval kunt u uw huisdier trainen om met u te trekken wanneer u maar wilt.

Voorwaardelijke moeilijkheidsgraad: Makkelijk

Houd eerst een stuk stof voor en zeg tegen uw huisdier: “Neem het.” Als je beagle zoiets als de mijne is, zal hij naar je toe rennen en die handdoek pakken.

Stap 2: Beloon hem met een snack voor het pakken van de aangeboden doek.

Ten derde, geef een kleine ruk aan de stof zodra je beagle het in zijn mond heeft. Als je vriend terughoudend is, beloon hem dan.

Herhaal dit proces meerdere keren (stap 4).

Nieuwsblad meenemen

Het zou fantastisch zijn als je beagle je elke ochtend een exemplaar van de krant zou brengen. Naast de krant kun je hem trainen om andere spullen mee te nemen, zoals je schoenen of zelfs een drankje.

Matig in moeilijkheidsgraad

Laat eerst de krant liggen waar uw hond hem kan vinden.

Ten tweede, als hij het papier pakt, zeg hem dan “neem het” en geef hem iets. Bied je vriend de krant aan en kijk of hij die aanneemt.

Train hem om je een krant te brengen zodra hij eraan gewend is er zelf een op te pakken. Op het moment dat je beagle het papier grijpt, geef je het commando “breng”, haal het uit zijn mond en beloon hem. Doe meer voordat u om hulp vraagt. Herhaling is de sleutel om uw huisdier al uw bevelen te laten gehoorzamen, inclusief het brengen van de krant.

De vierde stap is om hem de krant bij de hoofdingang te laten ophalen en naar binnen te brengen.

Ten vijfde, voeg de zin “Krant brengen” toe vóór de opdrachten “nemen” en “geven”.

Stap 6: Na talloze herhalingen kunt u het “nemen” en “geven” overslaan en gewoon zeggen: “Breng de krant.”

Poot high five geven

Je een high-five geven in het bijzijn van je gasten is het coolste wat je kleine maatje kan doen.
Voorwaardelijke moeilijkheidsgraad: Makkelijk

Geef eerst een zachte high-five door de poot van je beagle op te tillen.

De tweede stap is om het woord “Paw” te gebruiken bij het geven van een high five.

Ten derde, doe het meerdere keren.

Binnenkort zal uw hond u op uw bestelling een high five geven.

Knuffel

Knuffelmaatjes, beagles zijn dat. Ook hier kunnen ze plezier aan beleven.

Gemak van voltooiing.

Ga eerst op je knieën en zeg tegen je hond dat hij naast je moet gaan zitten.

Stap 2: Zeg “knuffel” tegen uw hond en til voorzichtig zijn voorpoten op om ze op uw schouder te plaatsen. Houd je puppy in je armen.

Ten derde, als hij enthousiast wordt, moet je wachten tot hij kalmeert voordat je hem beloont.

Ten vierde, vertel hem dat het acceptabel is en plaats zijn poten plat op de grond. En geef hem dan een bonus.

Ophalen

Als je je hond het commando “HALEN” niet leert, heb je niet veel met zijn opvoeding gedaan. Apporteren is een favoriete bezigheid voor beagles. Het is erg leuk voor de hond en een geweldige oefening voor de hond.

Om welke reden kiest elke Beagle ervoor om zijn vrije tijd te besteden aan het spelen van Fetch?

De beagle is speciaal gefokt voor de jacht. Vroeger gingen mensen en Beagles samen op jacht. Ze werden getraind om op knaagdieren en andere kleine dieren te jagen voor hun eigenaar. Ik neem aan dat dit een complexere versie is van het apporteerspel? Beagles hebben een aangeboren drang om gevallen voorwerpen te achtervolgen en op te halen. Daarom houden ze zo van apporteren.
De moeilijkheidsgraad is hoog.

Om te beginnen moet je hem de commando’s “Neem” en “Breng” instrueren. Leg een bal in zijn buurt en als hij hem oppakt, zeg je “neem” en geef je hem iets lekkers. n

Voor “Brengen” haal je de bal uit zijn mond en beloon je hem met een snack. Om uw hond de bal te laten brengen wanneer u “breng” zegt, moet u dit keer op keer oefenen.

Deel 2: Laat uw hond de bal een keer pakken en brengen nadat u hem hem hebt laten zien.

Ten derde, verleng de afstand van de worp en geef de commando’s “Take” en “Bring”.

Lichten aan/uit

Dus, het is zondagavond en je komt thuis in de knoop. Terwijl je in elkaar zakt op het bed, herinner je je dat je de lichten had moeten uitdoen. Als je hulp nodig hebt, waarom laat je je beagle het dan niet doen?

Voorwaardelijke moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Een methode is om een trainingsstick naar de aan/uit-knop te richten.

Stap 2: Zeg “Lichten” en geef uw hond een beloning zodra hij voorover buigt en de schakelaar omdraait.

Ten derde, doe dit meerdere keren.

Leer namen van dingen

Het antwoord is ja, je kunt je beagle de namen van verschillende voorwerpen leren, zoals kranten en pantoffels. U kunt uw beagle dan meer gedetailleerde instructies geven, zoals ‘breng een krant mee’.

Voorwaardelijke moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Laat uw beagle in de eerste stap elk voorwerp aanraken dat u vasthoudt.

Ten tweede, laat hem het item aanraken terwijl u de naam roept en vervolgens de behandeling toedient.

Ten derde, doe dit meerdere keren.

Loop terug

Het commando “loop achteruit” is handig om de bewegingsrichting van je beagle te veranderen.

Voorwaardelijke moeilijkheidsgraad: Makkelijk

Kijk eerst frontaal naar je beagle.

Ten tweede, ga verder totdat uw hond zich terugtrekt en behandel hem dan.

Ten derde, doe het nog een keer, maar voeg deze keer de instructie “Terug” toe.

Ten vierde, blijf vooruit gaan en dwing hem verschillende keren terug te trekken.

Ten vijfde, zeg hem dat hij achteruit moet gaan en hem iets lekkers moet geven totdat hij het idee krijgt.
Ten zesde kun je een mondeling bevel vervangen door een handgebaar als je dat wilt.

Er gaat een gerucht dat beagles notoir moeilijk te trainen en te misleiden zijn. Niets is verder van de waarheid verwijderd. Simpel gezegd, beagles zijn taai. Uit een onderzoek bleek dat beagles tussen de 80 en 100 keer moeten worden blootgesteld aan een commando voordat ze het volledig begrijpen. Dit betekent echter geenszins dat ze geestelijk defect zijn. Ze hebben een hoog IQ.

Je zou kunnen stellen dat ze te veel intelligentie hebben om van anderen te leren en bevelen op te volgen. Leer hoe slim je beagle echt is met deze quiz. Maak je geen zorgen; blijf gewoon verschillende dingen proberen met je beagle. Deze lieve beesten lijken misschien ruig, maar laat je daardoor niet voor de gek houden; ze hebben een scherp intellect en kunnen worden getraind om aanwijzingen op te volgen.

Bekijk: Beagle Handboek

U bent zich aan het oriënteren om te bepalen of een Beagle bij u past, of u heeft al een pup of volwassen Beagle aangeschaft en wilt weten hoe u uw hond het beste op een positieve manier kunt opvoeden, zodat hij of zij gezond opgroeit , vrolijke en gehoorzame hond. Kortom, u wilt weten of dit ebook u hierbij kan helpen en of het antwoord kan geven op al uw vragen over de Beagle.