@beaglehondnl

Bezoek Ons

13 onmisbare accessoires voor een Beagle-puppy

Inhoudsopgave

Een nieuwe beagle-puppy is als een nieuw mensenkind. De vroege dagen van een puppy zijn cruciaal voor een goede ontwikkeling. Ik had geen idee wat ik aan het doen was toen we vier jaar geleden baby Yoda, onze eerste beagle, mee naar huis namen.

Het kwam niet bij me op wat voor benodigdheden mijn kleine hond nodig zou hebben. Voor uw gemak heb ik de volgende lijst samengesteld met de benodigdheden en verzorgingsinstructies die nodig zijn voor uw nieuwe hond.

bench

Sta me toe te verduidelijken dat krattraining van je vriend niet wreed of onmenselijk is. Voor een beagle is een bench een noodzaak. Uw huisdier zal zich meer op zijn gemak voelen als hij opgesloten zit in een bench. Jij en je beagle kunnen allebei veel baat hebben bij het gebruik van een kennel.

 • Bij het zindelijk maken van je beagle is een bench een essentieel hulpmiddel. Een beagle zal niet poepen of plassen in zijn slaapgedeelte. Uw hondenvriend kan de controle over de blaas leren met behulp van een kennel.
 • Soms moet u boodschappen doen en is er niemand beschikbaar om op uw huisdier te passen terwijl u weg bent. En ik kan je uit ervaring vertellen dat een alleenstaande beagle een recept is voor een catastrofe. De eenvoudigste manier om uw beagle te beschermen tegen huishoudelijke gevaren, is door hem te allen tijde in een bench te houden.
 • Na wat initiële training zal de bench van je beagle dienen als een veilige haven.
 • Als u de bench beschikbaar heeft, wordt het meenemen van uw huisdier op de weg een fluitje van een cent.
 • Uw huisdier kan goed slapen, wetende dat ze beschermd zijn tegen schade in deze afgesloten ruimte.
 • Angst om alleen gelaten te worden komt veel voor bij beagles. U kunt de container gebruiken om uw metgezel hier doorheen te helpen.
 • Als je deze halsband om je beagle hebt, voorkom je ook dat hij je bezittingen opeet.


Het wordt ten zeerste aangeraden om de container zo snel mogelijk aan te schaffen. Zodra uw puppy een permanent verblijf in uw huis vestigt, moet u beginnen met hem in de bench te trainen. Als je een beagle hebt, raad ik MaxxPet hondenbench ten zeerste aan.

Honden bed

Er zijn ongeveer 18 uur per dag dat een beagle-puppy slaapt. De groei en ontwikkeling van een beagle zijn sterk afhankelijk van zijn slaap. Je hond slaapt beter als hij of zij net als jij een lekker knus bed heeft om in te slapen. Je zou toch niets liever willen dan een zachte plek om te rusten voor je schattige hond. Een puppy heeft niets meer nodig dan een zachte plek om te slapen.

Beagles zijn de ultieme schoothondjes. Ze slapen graag naast hun menselijke metgezellen. Maar het is hoogst onwaarschijnlijk dat iemand ze elke dag 18 uur kan knuffelen. Uw hond zal warmer en meer op zijn gemak zijn op een nestachtig bed.

Voeg een bed toe aan de binnenkant van de bench om het meer op het huis van uw hond of kat te laten lijken. Ook de zich ontwikkelende gewrichten van een hond hebben baat bij de juiste ondersteuning van een hondenmand. Bekijk mijn beste keuze voor het bed van een beagle. (Happysnoots Donut Hondenmand)

Voer- en drinkbak

Dit kan ik je garanderen: beagles zijn vraatzuchtige eters. Ze zouden non-stop kunnen eten als ze de kans krijgen. Om de gezondheid van uw hond te waarborgen, moet u hem elke dag op hetzelfde tijdstip en op dezelfde plaats voeren. Als u uw huisdier wilt voeren, kunt u geen bord gebruiken. Zoek een hondenbak om te gebruiken. Er zijn drie verschillende kommen waaruit u kunt kiezen; laten we eens kijken welke het beste werkt voor uw beagle.

Een plastic kom kan je kauwende beagle verleiden om eraan te gaan knagen. Als het plastic breekt, kan uw puppy stukjes plastic binnenkrijgen. Deze vaat houdt de tijd niet vol en het wordt moeilijk om voedselvlekken ervan te verwijderen.

Als uw hond de neiging heeft om zijn eten rond te duwen terwijl hij eet, kan een keramische voerbak een uitstekende keuze zijn vanwege het relatieve gewicht. Maar als je keramiek niet elke dag schrobt, ontstaat er biofilm.

Kom Gemaakt Van Roestvrij Staal Roestvrijstalen kommen gaan lang mee en zijn eenvoudig schoon te maken. Hierdoor worden ze vaak gebruikt als kommen voor maaltijden. Zorg voor een voerbak met een rubberen bodem zodat deze niet wegschuift terwijl uw huisdier aan het eten is.
Wat mij betreft is dit de perfecte schaal voor maaltijden. Twee aparte kommen, een voor eten en een voor drinken, zijn te koop, maar zijn niet nodig. Eén kom is alles wat je nodig hebt om driftbuien van je beagle-hond te voorkomen.

Maison Extravagante – MOMO Luxe Honden voerbak

Identificatielabel en halsband

Beagles zijn van nature nieuwsgierig en bedreven in het ontsnappen uit krappe situaties. De kans is groot dat je beagle iets interessants ruikt en die kant op gaat, je instructies volledig negerend. Een ID-halsband laat zien dat hij geen zwerver is en in feite tot een gezin behoort. Plus een halsband-ID-tag met de gegevens van de eigenaar.

Hoewel het onwaarschijnlijk is dat een puppy zal afdwalen, is het beter voorkomen dan genezen. Je kleintje heeft meteen een halsband en identificatielabel nodig. Mijn topkeuze voor de halsband en het identificatielabel van een beagle staan ​​hieronder vermeld.

Halsband hond – reflecterend

Harnas en riem

Je moet altijd een riem gebruiken als je met een beagle gaat wandelen. Het is onrealistisch om te denken dat je beagle zonder riem naast je zal lopen.
Een riem kan aan de halsband van uw hond worden vastgemaakt, maar dit is niet ideaal voor een jonge beagle. Als u de puppy mee naar buiten neemt, zal hij opgewonden zijn en kan hij overdreven gaan trekken. Verwondingen aan de nek zijn een reëel risico wanneer aangelijnde huisdieren trekken. Het hebben van een harnas voor uw huisdier tijdens het lopen is een must.


U moet investeren in een stevige lijn en harnas die niet breken, hoe hard uw hond ook trekt. Mijn favoriete combinatie van harnas en riem voor een beagle wordt hieronder beschreven.

Flexi Hondenriem

Tailplug Honden Zachte Verstelbare Harnas

Poep zak

Op zindelijkheidstraining voor puppy’s moet niet meteen worden gerekend. Poepen is iets dat je constant zou moeten opruimen met puppy’s. Je beagle moet zindelijk zijn, maar totdat hij zindelijk is, moet je hem achterna gaan wanneer hij gaat.

U kunt tegenwoordig een grote verscheidenheid aan poepzakjes in de winkelschappen vinden. Er zijn echter sterke, dikke zakken nodig die geuren kunnen maskeren. In mijn ervaring is deze de meest kosteneffectieve.

Happysnoots Biologisch Hondenpoepzakjes

Speelgoed

De verveling van de beagle kan verschillende ongewenste acties veroorzaken. Je jonge beagles hebben grenzeloze hoeveelheden energie die moet worden gekanaliseerd. Spelen met speelgoed is een geweldige methode om een puppy af te leiden en te vermoeien.

Een actief huisdier is een gelukkig huisdier. Speelgoed is tegenwoordig in een grote verscheidenheid aan stijlen en prijsklassen verkrijgbaar. Ideaal is speelgoed dat sociale interactie aanmoedigt en ervoor zorgt dat kinderen zich minder eenzaam voelen tijdens afwezigheid.

Hondenspeelgoed touw

Kauw speelgoed

Puppy’s ervaren het tandjesproces net als menselijke baby’s. Hun tandvlees raakt geïrriteerd omdat ze tandjes krijgen. Om de pijn van tandjes krijgen te verlichten, kan een kauwspeeltje een redder in nood zijn voor een puppy. Het bevredigt hun kauwinstinct en kalmeert ze.

Je zou een kauwspeeltje voor je schattige hond moeten kopen, omdat ze het graag doen. In plaats van uw meubels te beschadigen, kunt u uw puppy speelgoed geven waar hij aan kan knagen terwijl hij groeit. Om te voorkomen dat je hond zich verveelt in zijn bench, kun je er eventueel een kauwspeeltje in leggen.

U moet investeren in een hoogwaardig kauwspeeltje voor uw hond in plaats van een goedkoop exemplaar waarvan de verf zal afbladderen als uw huisdier ermee speelt. Zorg ervoor dat het speelgoed dat je koopt duurzaam en onschadelijk is.

Naar mijn mening is het het beste om verschillende soorten speelgoed in te slaan. Uiteindelijk zal uw hond geen interesse meer tonen in het speeltje omdat het saai voor hem zal zijn. Om uw hond geïnteresseerd en betrokken te houden, moet u zijn of haar speelgoed wekelijks verwisselen.

Kong Kauwbot

Clicker trainen

Laat me je laten zien hoe je de clicker gebruikt als je er nog nooit een hebt gebruikt. Wanneer u op een trainingsklikker klikt, genereert deze een klikgeluid om het gedrag dat u wilt versterken, te versterken. Uw hond zal leren dat het klikgeluid betekent dat hij op het punt staat een beloning te ontvangen.

U kunt uw hond nu belonen met een klik en iets lekkers wanneer hij gedrag vertoont dat u wenselijk vindt. Dit is de juiste methode om een hond te leren gehoorzamen.

Je beagle leert met jouw hulp trucs en bevelen, grotendeels dankzij het gebruik van een clicker.

Een clicker is een handig hulpmiddel om uw beagle te trainen, dus het is raadzaam om hem er vroeg aan te laten wennen.

VEDIC® – Luxe clicker met fluit

Gezonde Traktaties

Uw hond verdient lof en traktaties voor goed gedrag. Wat is een betere manier om waardering te tonen dan een beagle heerlijke en voedzame lekkernijen te geven? Je puppy zal bijna alles doen voor een smakelijke traktatie.

Naarmate je vordert in het trainingsproces, zullen traktaties steeds belangrijker worden. Door uw hond iets lekkers te geven nadat hij braaf is geweest, zal hij worden aangemoedigd zich goed te blijven gedragen.

Voor een optimale ontwikkeling heeft een pup een gevarieerde voeding nodig. Je moet voedzame snacks vinden voor je harige vriend. Controleer altijd de ingrediëntenlijst van de lekkernijen voordat u een pakket koopt. Overleg met een dierenarts is aan te raden.

Shampoo

Honden mogen nooit met mensenshampoo worden gewassen. Een beagle kan vanwege de hoge pH geen gewone shampoo gebruiken. Tegenwoordig kun je fantastische hondenshampoos krijgen die meer doen dan alleen je huisdier schoonmaken; sommige helpen ook bij huidproblemen.

Je vriend kan kiezen uit een grote verscheidenheid aan shampoos van hoge kwaliteit. Kies er een die het beste past bij uw badbehoeften. Ik kreeg van mijn dierenarts een shampoo op basis van havermout aanbevolen, en je zou het eens moeten proberen. Toen mijn Yoda een jonge hond was, waste ik hem met deze shampoo.

Aan de ene kant heb je hondenshampoos die niet alleen de vacht van je hond reinigen, maar ook conditioneren en ontwarren. Er zijn ook shampoos die een medicinaal doel dienen, zoals die vlooien en teken verwijderen. Er zijn ook shampoos die speciaal zijn ontworpen voor honden, of ze nu een droge huid, een vette huid, roos of een infectie hebben.

Een hond dient gewassen te worden met een standaard reinigingsshampoo. Als uw hond een specifieke shampoo nodig heeft, zal uw arts u dit laten weten.

Wat is de aanbevolen frequentie voor het wassen van een beagle-puppy? Zowel puppy’s als oudere beagles hebben maar eens in de twee maanden een vol bad nodig. Een droge huid kan het gevolg zijn van vaker baden. Dat moet u niet doen, tenzij uw hond regelmatig met zand of vuil speelt.

Beau Beau Universeel Hondenshampoo

Tandpasta en tandenborstel

Een goede mondhygiëne van uw huisdier is cruciaal. Volwassen honden hebben vaak problemen met hun tanden en tandvlees. Daarom is gebitsverzorging van uw hond essentieel.

Dagelijks tandenpoetsen is een gewoonte voor mensen, en dat zou ook voor honden moeten zijn. Dagelijks tandenpoetsen kan de volgende gebitsproblemen bij uw puppy helpen voorkomen:

 • Beschermt tegen tandvleesaandoeningen en andere parodontale problemen
 • Inactiveert schadelijke ziektekiemen in de mond
 • voorkomt de vorming van tandsteen en tandplak
 • Helpt een slechte adem te elimineren
 • Biedt tandheelkundige zorg

Hoektanden kunnen de borstelharen van een menselijke tandenborstel niet aan. Investeer in een hondspecifieke tandenborstel. Een beagle-puppy heeft een compacte borstel nodig. Je zou een borstel met een lange steel moeten krijgen om het poetsen van hem minder gedoe te maken.
Als alternatief kunt u een vingerborstel vinden die u op uw vinger kunt aansluiten en kunt gebruiken om de tanden van uw hond schoon te maken terwijl u uw vinger in zijn bek schuift. Het enige mogelijke nadeel van het gebruik van een vingerborstel is dat uw beagle per ongeluk in uw vinger kan bijten. Dit is wat ik voorstel.

Maak een einde aan het delen van tandpasta door nooit iemand anders de tube te laten gebruiken die u normaal gebruikt. Kunstmatige zoetstoffen, die in de meeste van onze tandpasta zitten, zijn giftig voor honden. Het is van cruciaal belang dat u de op maat gemaakte tube tandpasta van uw hond heeft. Let bij het kiezen van een tandpasta voor uw hond op het volgende:

 • Enzymen
 • Kiezelzuur
 • Emulgatoren
 • sorbitol

De aanwezigheid van deze componenten helpt uw beagle te beschermen tegen het ontwikkelen van parodontitis en andere tandvleesaandoeningen. Als suggestie van mij.

Beaphar Tandenborstel

Beaphar Hondentandenborstel En Tandpasta

Anti-teken poeder/spray

Een kleine zwarte parasiet, een teek genaamd, kan in de vacht van uw puppy leven. Het elimineren van deze parasieten zo snel mogelijk is van cruciaal belang. Het kan handig zijn om een spray of poeder tegen teken te gebruiken.

Symptomen van vlooien-/tekenbesmetting:

 • Zoek in de vacht van de beagle naar aanwijzingen. Door hun donkere kleur zijn ze gemakkelijk te herkennen.
 • Onregelmatig krabben
 • Kruiden haaruitval
 • Invloed op rode vlekken

Als je zoiets opmerkt, is het belangrijk om meteen een dierenarts te raadplegen.

Kracht- en spuittechnieken:

 • Maak je puppy schoon met een lekker bad in bad.
 • Gebruik een schone handdoek om hem droog te deppen.
 • Wrijf er wat tekenafweermiddel in en spritz het erop.
 • Droog je hond goed af.
 • Gebruik een tekenpoederafweermiddel.

Deze spray is handig voor het besproeien van uw puppy, de ruimte onder uw rek, de hoeken van uw huis en overal waar geen direct zonlicht komt.

Wij bieden geen veterinaire zorg, dus als uw huisdier hulp nodig heeft, raadpleeg dan een echte dierenarts.

Laatste woorden
Nieuwe beagle-eigenaren hebben mijn grootste medeleven; Ik herinner me hoe uitdagend het was toen ik de mijne voor het eerst kreeg. Deze 13 items zijn naar mijn mening verplicht voor elke nieuwe beagle-puppy. Ik hoop echt dat dit informatief was.

Bekijk: Beagle Handboek

U bent zich aan het oriënteren om te bepalen of een Beagle bij u past, of u heeft al een pup of volwassen Beagle aangeschaft en wilt weten hoe u uw hond het beste op een positieve manier kunt opvoeden, zodat hij of zij gezond opgroeit , vrolijke en gehoorzame hond. Kortom, u wilt weten of dit ebook u hierbij kan helpen en of het antwoord kan geven op al uw vragen over de Beagle.