@beaglehondnl

Bezoek Ons

14 kwaliteiten van Beagles die ervoor zorgen dat je er een wilt

Inhoudsopgave

Je wilt toch een beagle? Of misschien vraag je je af of een beagle wel bij je gezin past. In een notendop, hier is mijn antwoord: je hoeft niet verder te zoeken dan de beagle als je een kleine hond wilt die ook een gigantische knuffelaar is. Nog niet duidelijk? Wees niet bang, we hebben een lijst samengesteld met 14 geweldige eigenschappen van de beagle die ervoor zorgen dat je er wanhopig naar verlangt.

Knuffel Monsters

Als je een dierenliefhebber bent zoals ik, dan weet je wat er nodig is om je beagle tevreden te stellen. Het beagle-ras staat bekend om zijn voorliefde voor knuffelen. Deze hoektanden genieten van menselijk gezelschap en knuffelen graag op schoot en likken gezichten. Deze onvoorwaardelijke liefde en schattigheid die ze voor alle mensen tonen, is niet zonder uitleg. Een beagle is een uitstekende keuze voor een therapiehond.

Geurhonden houden van beagles. Samen achtervolgden mensen en beagles kleinere prooien. Ze gingen op expedities, deelden maaltijden en sliepen in dezelfde tent. Prehistorische volkeren knuffelden tijdens de koude maanden vaak met hun dieren. Hierdoor zijn beagles nu gewend aan interactie met mensen.

Het is helemaal niet verwonderlijk om elke ochtend wakker te worden met je beagle onder de dekens. Als je meer wilt weten over waarom beagles graag knuffelen, heb ik er een volledig bericht over geschreven.

Relatief klein van formaat

De gemiddelde gestalte van de beagle is slechts een van de vele redenen waarom mensen van ze houden. Het zijn beminnelijke, comfortabele en draagbare metgezellen. Als gezin vinden we dat beagles de ideale maat hebben. Ze zijn niet te groot en niet te klein om buiten te kunnen spelen, in tegenstelling tot die in laboratoria. Een beagle is de perfecte metgezel voor stadsbewoners.

Loyaal

Beagles kunnen worden gebruikt als synoniem voor Loyaal als je de betekenis ervan opvat als ‘constante steun en trouw tonen’. Je beagle is standvastig en loyaal door dik en dun.

Ik kan niet meer dan een minuut tegelijk gaan zonder dat mijn 3-jarige beagle me door het huis volgt. Zelfs in de badkamer volgt hij me overal. Als ik naar buiten wil om te spelen, staat hij bij de deur op me te wachten; als ik een film wil kijken, kruipt hij naast me op de bank; als ik me down voel, zal hij me blijven likken totdat ik lach. Ik merk dat ik me vaak afvraag wat ik had kunnen doen om zo’n geweldige dierenvriend te verdienen.

Pak Dieren

Beagles werden oorspronkelijk en worden nu gebruikt als lastdier. Ze leerden omgaan met anderen door in een roedel te zitten. Het is gebleken dat beagles menselijke emoties tot op zekere hoogte kunnen begrijpen. Dit is naar mijn mening absoluut waar. Mijn beagle heeft een griezelig vermogen om aan te voelen wanneer ik of een lid van mijn familie zich down voelt. Laat me je een voorbeeld geven uit mijn eigen leven. Een naast familielid van mij kwam vorig jaar om 3 uur ’s ochtends om bij een auto-ongeluk en ik kreeg het nieuws aan de telefoon. Aan de telefoon reageerde ik behoorlijk niet. Toen ik in bed stapte, kwam mijn beagle bij me. Behalve die ene nacht heeft hij nooit mijn regel overtreden die hem verbiedt om in mijn bed te slapen.

Houd er rekening mee dat Beagles niet geschikt zijn om alleen te leven. Snel ontwikkelende verlatingsangst. Wees voorzichtig als u alleenstaand bent. Als u er echter op uit bent om een beagle te krijgen, ondanks de angst die het kan veroorzaken, zijn er stappen die u kunt nemen om te helpen. Je beagle kan worden geleerd om volledig onafhankelijk te zijn. Uw opties om overdag voor uw hond te zorgen, zijn onder meer het inhuren van een hondenuitlaatservice, een vriend of buurman vragen om op hem te passen of hem achterlaten in een kennel.

Kindvriendelijk

Het sociale karakter van beagles maakt ze een populaire keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een hond. En nog belangrijker, ze zijn fantastisch met baby’s en peuters. Beagles hebben de belangrijkste kenmerken van een kindvriendelijke hond, waaronder speelsheid en kalmte. Onafscheidelijke metgezellen, een kind en een beagle vormen een geweldig duo.
Sommige beagles zijn zo toegewijd aan hun menselijke voogden dat ze de rol van beschermer op zich nemen in verhalen waarin ze een kind ontmoeten en er meteen een oogje op hebben. De beagle ging mee waar het kind ook ging.

Ruth Johnson, een moeder van twee mensen en een beagle, zegt: Mijn jongste, een 4-jarige, knuffelt graag met mijn beagle voor het slapengaan. Als je hem zou vragen wie zijn beste vriend was, zou hij waarschijnlijk “Oreo” (mijn beagle) zeggen. Ze doen vaak mee aan coöperatief spel. Mijn beagle beschermt en zorgt voor mijn kind op bijna ongelooflijke manieren.

De beagle en de peuter: een peuter is te jong om met een hond of een ander dier te spelen. Je kunt nog steeds een hond in huis hebben, maar het is belangrijk om basisregels vast te stellen. Uiteindelijk zijn beagles dieren, dus we kunnen niet voorspellen hoe ze zouden reageren op de capriolen van de baby. In zo’n scenario raad ik aan om te investeren in een bench en deze uit te rusten met alle voorzieningen die je beagle nodig heeft voor een goede nachtrust. Doe regelmatig aan lichaamsbeweging en wandel met hem.

Super met andere dieren

Zoals honden gaan, behoren Beagles tot de meest geliefde en vermakelijke. Ze genieten van het gezelschap van anderen en beschermen hun territorium niet. Ze hebben altijd in roedels geleefd. Beagles beschouwen andere dieren, in tegenstelling tot bepaalde andere hondenrassen, eerder als vrienden dan als potentiële roofdieren.

Een van de leukste combinaties is een beagle met een andere beagle. Ze zullen elkaar achtervolgen, dan omrollen en knuffelen voor de nacht. Mijn twee beagles zijn het liefste ooit.

Beagles met andere soorten honden: Beagles beschouwen alle andere honden, evenals mensen en andere soorten honden, als hun beste vrienden. De meeste beagles kunnen goed overweg met andere honden, maar je moet ervoor zorgen dat de andere hond ook gewend is om in de buurt van honden te zijn.


Contrasterende persoonlijkheden van een beagle en een kat: Beagles zijn een actief ras en spelen graag een spel waarbij rennen, jagen en springen een rol spelen, terwijl katten het grootste deel van hun tijd alleen doorbrengen. Je beagle moet de kat ontmoeten en ermee kennis maken. Natuurlijk moet je je hond wat kattenmanieren leren. Bovendien moet je ze geduldig leren om in de loop van de tijd naast elkaar te bestaan.

Schattig

Honden zoals beagles hebben echte harten. Je kunt de zuiverheid van hun hart in hun ogen zien. Een van mijn beagles zit momenteel naast me terwijl ik dit essay typ, in een poging mijn aandacht te trekken. Probeer niet toe te geven dat het schattig is. Nadat ik zelf twee prachtige beagles heb grootgebracht, zal ik drie argumenten geven waarom ik denk dat deze hoektanden de schattigste dingen op aarde zijn:

Beagles hebben constante aandacht van hun eigenaar nodig en ze kunnen niet zonder. Als gevolg van hun intense band met hun menselijke metgezellen kunnen ongetrainde Beagles last hebben van ernstige symptomen van verlatingsangst.

Beagles lijken misschien dom, maar ze zijn eigenlijk best slim. Door hun intelligentie kunnen ze echter een koelkast ontgrendelen. Ja, je leest het goed; we hebben een kinderslot op de koelkast geïnstalleerd.

Beagles, ongeacht hun leeftijd, zijn altijd schattig. Ze zijn altijd schattig.

Uiterst intelligent

Toen hij een jaar oud was, bedacht mijn oudere beagle, Yoda, die nu vier jaar oud is, hoe hij de deur naar onze koelkast moest openen. Onze 4 maanden oude beagle, Groot, leerde hetzelfde trucje van die boef.

Sommige mensen zouden kunnen beweren dat beagles niet erg ontvankelijk zijn voor training en de aanwijzingen niet goed opvolgen. Het is waar dat beagles niet de beste zijn in het opvolgen van aanwijzingen. Omdat ze te slim zijn om instructies op te volgen, niet omdat ze dom zijn of zo. Beagles zijn, net als hun eigenaren, onbeperkte en vrije geesten. Dit bericht helpt je te bepalen of je hond zo slim is als een beagle en geeft je de tools om het te doen.

Altijd blij

De stemming van een beagle zal altijd verbeteren in het gezelschap van een mens. Hij zou constant je gezelschap opzoeken om te spelen. In die vier jaar is mijn hond nooit traag geweest. Als ik hem bel, wil hij alleen maar rondhangen en spelen. Elke keer als ik naast hem zit, wil hij me alleen maar knuffelen en likken.

Laag onderhoud

Beagles hebben bijna geen enkele verzorging nodig.

  • In mindere mate versnipperen ze
  • Eens in de twee maanden is de aanbevolen badfrequentie.
  • Het is niet nodig om ze naar een trimsalon te brengen. Het is iets dat je gemakkelijk zelf kunt doen.

De drie belangrijkste stappen bij het verzorgen van een beagle zijn een shampoobad, een nagelknipbeurt en het verwijderen van oorsmeer.

Noodzakelijk en toch onafhankelijk

Beagles zijn afhankelijke huisdieren die veel zorg en genegenheid van hun baasjes vereisen. En toch hebben ze hun eigen leven en nemen ze hun eigen beslissingen. Je hond zal zichzelf bezig houden als jij het druk hebt.

Je kunt een spoor volgen met een beagle

Beagles hebben, net als jachthonden, een scherp reukvermogen. Van ver konden mijn beagles de geur van lekkernijen ruiken. Hij komt altijd aanrennen als ik de bak met zijn lekkernijen open. Een spoor volgen met een beagle is een geweldige ervaring. Het is heel netjes dat een beagle kan worden geleerd om een geur naar de bron te volgen, of het nu een mens is of een fysiek object.

Je kunt je beagle ook nog veel meer van dit soort leuke dingen leren. Leer 12 leuke vaardigheden om je beagle te leren.

Beagles kunnen met je zingen

Beagles hebben de neiging om hun emoties kenbaar te maken. Je kunt deze eigenschap van hen op een geweldige manier gebruiken. Je beagle kan met je meezingen wanneer je maar wilt. Yoda, de wijze oude beagle, zou met me willen zingen, maar Groot is te jong. Als ik me verveel, zeg ik soms iets als: “Yoda, laten we samen zingen.” We hebben geen van beiden een goede stem, maar we denken dat we Ed Sheeran kunnen verslaan als we onze krachten bundelen.

Beagles zijn puur amusement

Beagles zijn geweldige gezelschapsdieren. Met andere woorden, een beagle voorkomt dat je je ooit verveelt. Ze zijn altijd in voor een grapje. Gewoon naar je beagle kijken zal meestal een glimlach op je gezicht toveren. Ze zijn te schattig voor woorden.

Bekijk: Beagle Handboek

U bent zich aan het oriënteren om te bepalen of een Beagle bij u past, of u heeft al een pup of volwassen Beagle aangeschaft en wilt weten hoe u uw hond het beste op een positieve manier kunt opvoeden, zodat hij of zij gezond opgroeit , vrolijke en gehoorzame hond. Kortom, u wilt weten of dit ebook u hierbij kan helpen en of het antwoord kan geven op al uw vragen over de Beagle.