@beaglehondnl

Bezoek Ons

16 Redenen waarom Beagles geweldige honden zijn voor starters

Inhoudsopgave

Je eerste hond mee naar huis nemen is een opwindende, emotionele en soms een beetje enge ervaring. Een puppy heeft altijd zorg, liefde en aandacht nodig. Het hebben van een harige vriend kan soms lastig zijn. Als eerste eigenaar moet u weten hoe ze zich gedragen, hoe u ze moet schoonmaken, wat u ze moet voeren en hoe u ze kunt laten wennen aan mensen. Het is ook belangrijk om een puppy te vinden die past bij uw persoonlijkheid en manier van leven. Maar in dit geval staan we achter je. Beagles zijn geweldig voor mensen die nog nooit een hond hebben gehad.

Was Snoopy, de beagle uit de strip “Peanuts”, niet schattig en vrolijk? Ze zijn vrolijk, een beetje ondeugend en speels. Ze zullen zeker vreugde brengen in je huis.

Hier zijn 16 redenen waarom Beagles geweldige honden zijn voor mensen die nog nooit een hond hebben gehad.

Zorgeloos

Je staat op het punt je nieuwe beste vriend te ontmoeten. Als huisdier zijn beagles vriendelijk en spelen ze graag. Ze zijn sociaal en komen graag in de problemen, maar zijn hierdoor makkelijk te trainen. De mensen om hen heen willen dat ze hen behagen en liefde tonen. Bovendien zijn ze erg nieuwsgierig en hebben ze een vriendelijke persoonlijkheid. De liefde die een beagle voor zijn baasje heeft, houdt nooit op.

Dit ras is niet gemeen, dus ze kunnen gemakkelijk overweg met andere honden of nieuwe mensen in huis. Beagles snauwen niet snel naar andere honden, worden bezitterig van hun speelgoed of gedragen zich agressief als ze honger hebben. Omdat ze graag spelen, zijn ze de beste vriendjes voor kinderen. We kunnen die schattige en onbetaalbare looks ook niet negeren. Die schattige ogen kunnen je al het andere doen vergeten. Ze kwispelden met hun staart en blaften naar mensen om ze aan het spelen te krijgen. Beagles zullen iets doen dat zo grappig is dat je niet anders kunt dan lachen.

Liefde knuffels

Beagles zijn vriendelijk en aanhankelijk, waardoor ze het perfecte huisdier zijn om mee te knuffelen. Omdat ze aanhankelijk zijn, laten ze zich van hun lieve en schattige kant zien. Ze voelen zich op hun gemak in sociale situaties. Beagles houden het meest van knuffelen, op schoot zitten en met je spelen. Ze houden ervan om aandacht te krijgen en bij mensen te zijn. Beagles zullen nooit een kans voorbij laten gaan om lekker naast je op je bed te kruipen.

Beagles staan erom bekend verlatingsangst te hebben, waardoor ze boos worden als ze alleen gelaten worden. Door je knuffelige partner te zijn, laten ze je zien dat ze altijd van je houden. Ze kruipen graag tegen elkaar aan als lepels op een warm bed. Beagles kruipen graag onder dekens en ontspannen in hun eigen ruimte die op een hol lijkt. Jij en je schattige kleine hond zouden ’s ochtends meer tijd hebben om op je bed te knuffelen.

Persoonlijkheid pakket

Beagles hebben veel verschillende eigenschappen. Zelfs de meest dwaze dingen die ze doen, kunnen je aan het lachen maken. Ook komen ze altijd met nieuwe manieren om je aan het lachen te maken. Je zult ze voor altijd willen houden vanwege hun grote bruine ogen, slappe oren en veerkrachtige poten. Je kunt geen nee zeggen tegen hun schattige pootjes en kwispelende staart.

Beagles willen hun baasje alleen maar blij maken of gewoon bij hen in de buurt zijn als ze zich down voelen. Zelfs als je in een slecht humeur bent, zullen ze altijd achter je staan en vergevingsgezind zijn tegenover hun baasjes. Ze zouden je gewoon vriendelijk likken en op je schoot kruipen. Hun onschuldige ogen zouden je doen denken dat alles goed komt.

Uiterst intelligent

Beagles zijn erg slim en altijd geïnteresseerd in wat er om hen heen gebeurt. Onderzoekers zeggen dat de beagle ongeveer net zo slim is als een 2-jarig kind. Ze hebben een sterke wil, denken voor zichzelf en zijn enthousiast over het leren van nieuwe dingen. Dit ras behoort tot de groep honden die slim zijn. Beagles zijn slim genoeg om iets in het appartement uit te proberen, zoals het openen van de koelkast of een kast waar de lekkernijen worden bewaard. Hun vermogen om dingen te vinden is echt indrukwekkend.

Beagles kunnen heel goed denken en redeneren. Mensen denken vaak dat Beagles koppig zijn, maar dat is niet altijd het geval. Aan de andere kant wennen ze aan nieuwe plekken en leren ze graag nieuwe dingen. Tijdens de training blijft een Beagle gefocust en weet genoeg om te doen wat hem wordt opgedragen. Het is niet moeilijk om ze te trainen.

Familie Hond

Dit ras is altijd blij en trouw aan zijn eigenaar. Beagles zijn vriendelijk en spelen graag, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor een gezinshond. Andere dingen die ze aantrekkelijk maken, zijn dat ze klein zijn, gemakkelijk te trainen en korte tot middellange vachten hebben. Ze kunnen goed overweg met kinderen en spelen graag met zowel andere honden als katten. Ze kunnen boos worden en ze hebben evenveel energie als kinderen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw kinderen in de buurt van een Beagle zijn.

Als u overweegt een oudere Beagle te adopteren of een geredde Beagle, kunt u er zeker van zijn dat ze uw hart zullen winnen zodra ze zich bij uw gezin voegen. Mensen denken dat ze goed zijn met zowel kinderen als volwassenen. Beagles zijn de beste waakhonden omdat ze dol zijn op en enthousiast worden over hun baasjes. In de VS zijn ze het vijfde meest populaire ras. Beagles veranderen op basis van wat ze om zich heen zien. Ze kunnen gelukkig zijn in een appartement of een groot huis met een grote achtertuin, zolang ze maar goede lichamelijke activiteiten hebben.

Constante liefde

Beagles zijn aardig, vriendelijk en hebben warme persoonlijkheden. Ze zijn ook slim, zodat ze kunnen zien wanneer je verdrietig bent of een grote inzinking hebt. Hun schattige puppy-ogen kunnen ervoor zorgen dat je van ze gaat houden. Hun ogen kijken heel diep. Als je naar ze kijkt, zou je kunnen denken dat ze weten wat er in je hoofd omgaat.

Beagles zijn altijd blij als ze mensen zien. Ze houden alleen van mensen. Als ze zich bij je familie zouden voegen, zou je het meest van ze houden. Ze zullen hoe dan ook van je houden, vooral als je ze iets lekkers brengt. Beagles zullen je de hele tijd veel liefde en genegenheid geven, en ze verwachten hetzelfde van hun baasjes.

Goede waakhond

Beagles zijn het meest populaire hondenras in Nederland en zijn de beste waakhonden. Ze houden van hun baasjes en zijn erg aardig en loyaal. Ze kunnen zien wanneer een persoon in de buurt komt en zijn vaak erg beschermend voor hun baasjes. Het zijn geweldige waakhonden vanwege hoe beschermend ze zijn.

Beagles staan bekend om hun sterke reukvermogen, waardoor ze mogelijke gevaren in hun omgeving kunnen opsporen. Doordat ze slim en vastberaden zijn, kunnen ze lang ergens aandacht aan besteden. Beagles staan bekend om hun diepe gehuil en muziekachtige geluiden. Ze zorgen ervoor dat hun gezin veilig is voor elk gevaar. Als ze een vreemde op hun baasje af zien komen, beginnen ze te blaffen. Waakhonden moeten ook met andere mensen overweg kunnen, en dat is waar de vrolijke en speelse aard van de beagle goed van pas komt. Als je Beagle buiten het raam blaft, doet hij of zij er goed aan je wakker te maken.

Compacte maat

Beagles wegen tussen de 9 en 13 kg en zijn tussen de 33 en 38 centimeter lang. Ze zijn toegevoegd aan een groep kleine en middelgrote honden. Ze hebben de perfecte maat voor een appartement, vooral voor mensen die hun eerste hond krijgen. Ook al zijn ze klein, ze hebben veel energie, zijn sterk en goed gebouwd.

Beagles kunnen zich goed aanpassen, dus settelen is een goede hond voor een appartement. Ze zijn de beste keuze voor de manier waarop appartementseigenaren leven. Door hun kleine formaat zijn ze gemakkelijk mee te nemen. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen in een speciale tas, zodat je ze mee kunt nemen naar restaurants en cafés waar honden zijn toegestaan. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen voor langere tijd.

Gemakkelijk te verzorgen

Hoewel beagles mooie hondenkleurige jassen hebben, zijn ze gemakkelijk te verzorgen. Het zijn onderhoudsarme huisdieren omdat hun haar kort en gemakkelijk te wassen is. Ze hebben een korte, gladde vacht die in de winter wat dik kan worden. Rond het jaar hebben beagles de neiging om weinig tot een klein beetje te werpen. Ze brengen niet veel vuil op hun lichaam, dus hun jassen worden nooit te vies, modderig of vies. Door ze een of twee keer per week te borstelen, voorkom je dat ze te veel vervellen. Borstelen kan je haar sneller laten groeien en gespleten haarpunten verwijderen. Het maakt ook oliën aan, die helpen de natuurlijke glans van het haar te behouden. Beagles worden graag geborsteld omdat het hen meer liefde en aandacht van hun baasjes geeft.

Omdat ze niet veel verharen, zijn ze gemakkelijk te verzorgen en hoeven ze niet vaak naar de trimmer. Omdat beagles een gevoelige huid hebben, kan het te vaak baden hun huid ruw en droog maken. Je hebt alleen een goede borstel en shampoo nodig en je bent klaar om te gaan. Shampoos mogen slechts eens in de zes maanden worden gebruikt, zoals artsen hebben verteld. Aan de andere kant is het belangrijk om ervoor te zorgen dat hun tanden geen ziektekiemen, tandsteen of “badadem” bevatten.

Gemakkelijk trainen

Beagles zijn gemakkelijke honden, maar ze worden op een andere manier getraind dan de meeste andere honden. Ze moeten weten dat jij de leiding hebt, en dan komt alles goed. Zodra ze zich realiseren dat hun eigenaar de alfahond is, gehoorzamen ze en letten ze op. Met de juiste training en methoden kan uw beagle een sterke basis opbouwen en een betere persoonlijkheid hebben. Vroege training kan hen helpen de manier te veranderen waarop ze hun ‘alfahond’ behandelen.

Als eigenaar moet je creatieve manieren bedenken om ze te trainen, zodat ze kunnen pronken met hun beste kwaliteiten. Elke dag houden de beagles van trainingssessies die leuk zijn en wat nieuwe dingen bevatten. Probeer ze met een bepaalde geur het een en ander aan te leren, want het zijn geurspecialisten. Vraag ze om aan speelgoed te ruiken en leg het dan ergens anders neer. Op deze manier zou het hun reukvermogen verbeteren en een geweldige manier zijn om ze in vorm te houden.

Therapie- en hulphonden

Beagles worden vaak gezien als jachthonden, maar ze kunnen veel verschillende dingen doen. Mensen kennen ze ook als geweldige therapiehonden. Beagles kunnen ook hulphonden zijn als ze snel, nieuwsgierig, gefocust en gehoorzaam zijn. Beagles worden gebruikt om veel dingen te voelen en te observeren, van depressie en angst tot persoonlijke therapie. Ze kunnen zich snel hechten aan mensen, en hun intelligentie en reukvermogen helpen hen te weten of er iets mis is. Ze houden ervan om in de buurt van mensen te zijn en zijn zelfverzekerde, actieve huisdieren.

Want het leven van de eigenaar is hun reputatie. Tijdens de aardbeving in Haïti in 2010 redde een Beagle het leven van een man die meer dan 100 uur begraven lag.

Socialisatie

Beagles zijn graag in de buurt van mensen, wat het gemakkelijker maakt om met andere hondenrassen en katten om te gaan. Ze zijn vriendelijk en makkelijk in de omgang. Als ze met andere honden spelen, zijn ze noch defensief, noch gemeen. Meestal kunnen ze met elkaar opschieten en rondhangen. Een hondenpark zou de beste plek zijn voor een hondvriendelijke omgeving. In het park willen ze graag nieuwe mensen ontmoeten.

Beagles proberen altijd de aandacht van mensen te trekken, vooral kinderen. Ze willen altijd meer tijd om met kinderen te spelen en denken dat ze de leukste mensen zijn om mee te spelen. Ze geven om ze en houden een beetje meer van ze.

Inspecteur Beagle

De naam voor een beagle is “Scent Hound.” Ze staan bekend om hun neuzen en kunnen heel goed een geurspoor volgen. Ze zitten altijd met hun neus op de grond en snuffelen aan alles. Alles wordt gecontroleerd, van de tuin tot het bed en de bank. Ze kunnen ook alles ruiken dat in de taart is gegaan. Het is best gaaf, toch? Als je op avontuur gaat of een geurspoor-jachtspel met ze speelt, kun je veel plezier beleven. Ze houden van lekkernijen met geursporen.

Beagles daarentegen hebben ongeveer 220 miljoen geurreceptoren, terwijl mensen er slechts ongeveer 5 miljoen hebben. Dit komt misschien als een verrassing, maar Beagles zijn gewend om geuren op Amerikaanse luchthavens op te snuiven. Omdat ze vriendelijk zijn, kunnen ze grondig zoeken naar wapens en andere illegale voorwerpen zonder de passagiers nerveus of ongemakkelijk te maken.

Uitstekende jagers

Het zal je misschien verbazen om dit te horen, maar Beagles zijn echt goed in jagen. Het peloton van rassen heeft deze onbetwistbare eigenschap al honderden jaren opgebouwd. Deze hond staat bekend als een van de meest populaire jachtrassen. Konijnen en gophers kunnen worden gevangen met behulp van getrainde beagles. Een jachthond moet veel drive hebben, en in dit geval heeft de beagle het allemaal. Beagles zijn goed in volgen, waardoor ze geweldige jachtgenoten zijn.

Het kan lang duren om een prooi te vinden, waardoor jachthonden moe en uitgeput kunnen raken. Ook al hebben Beagles veel energie en zijn ze graag actief. Beagles zijn slim en altijd op hun hoede, waardoor ze de perfecte jachthonden zijn.

Dynamische energie

Beagles zijn erg actief en vol energie. Als het gaat om dingen buiten doen, zijn ze grote fans. Ze zijn graag buiten en hebben veel plezier met spelen of trainen. Voor een goede geestelijke gezondheid heb je fysieke activiteiten nodig, net zoals een actieve Beagle moet rondrennen. Een Beagle doet het het beste bij veel activiteiten die hem in beweging brengen. Ze zijn het gelukkigst als ze met iemand kunnen trainen of gaan wandelen. Ze willen graag hard werken en zijn snel en behendig. Beagles zijn actieve honden die graag buiten zijn of meestal iets fysieks doen.

Omdat het speurhonden zijn, is hun natuurlijke instinct om naar buiten te gaan en rond te snuffelen met hun staart recht omhoog. Met ze wandelen is een gemakkelijke manier om hun persoonlijkheid en hoge energie bij te houden. Een Beagle zou de beste hond zijn om apporteren en rennen mee te spelen.

Dagelijks oefenen

Voor een ras als een beagle wordt aanbevolen dat ze minstens 30 tot 60 minuten per dag bewegen om gezond en actief te blijven. Beagles krijgen niet te veel of te weinig beweging. Ze zijn gelukkig en leiden een actief leven. Dagelijkse wandelingen kunnen de beste manier zijn om uw beagle wat beweging te geven. Spelen met je hond in de achtertuin is ook goed. Het zou geweldig zijn als je ze twee keer per dag zou lopen. Hun liefde voor jagen maakt het gemakkelijker voor u om dingen te bedenken die u buiten kunt doen. Ze blijven niet gewoon thuis en doen niets.

De persoonlijkheid van een Beagle kan ernstig veranderen door overgewicht. Hun instinct maakt ze geweldige metgezellen om buiten te zijn. Als ze iets fysieks doen, houdt dat hen kalm en gelukkig. Zoek naar tekenen dat ze moe worden. U hoeft niet hard te werken om uw beagle uit te laten of te trainen, net zoals u dat met geen enkele andere hond zou moeten doen.

Beagles zijn de beste keuze voor mensen die nog nooit een huisdier hebben gehad of niet veel ervaring hebben met deze geweldige tijd in hun leven. Vanwege hoe goed ze kunnen ruiken, zijn het de beste jagers in de stad. Beagles zijn de beste en slimste huisdieren om in huis te hebben.

Nog een ding
Ze zijn gelukkig en liefdevol, en ze zouden je beste vriend zijn. Ze zijn aardig en kunnen je huis beschermen. Beagles kunnen goed overweg met iedereen in het gezin, en het belangrijkste is dat het vriendelijke en vrolijke honden zijn. Hun favoriete dingen om te doen zijn apporteren en slapen op je schoot. Behalve dat ze de schattigste, meest knuffelige partner zijn die je ooit zou kunnen hebben of wensen, kunnen ze ook erg behulpzaam zijn. Ze zijn trouw aan hun baasjes en geloof me, ze zullen altijd van je houden.

Bekijk: Beagle Handboek

U bent zich aan het oriënteren om te bepalen of een Beagle bij u past, of u heeft al een pup of volwassen Beagle aangeschaft en wilt weten hoe u uw hond het beste op een positieve manier kunt opvoeden, zodat hij of zij gezond opgroeit , vrolijke en gehoorzame hond. Kortom, u wilt weten of dit ebook u hierbij kan helpen en of het antwoord kan geven op al uw vragen over de Beagle.