@beaglehondnl

Bezoek Ons

7 Beste natte hondenvoer voor Beagles met voedingsgids

Inhoudsopgave

De beagle is een hondenras dat bekend staat om zijn hoge activiteit en vitaliteit. Ze staan constant te popelen om te gaan joggen, hardlopen of een sprong in de lucht te maken. Het is geen geheim dat ze veel tijd met hun ouders doorbrengen met het spelen van spelletjes. Maar in hoeverre houden beagles van een balspelletjes?

Hoewel beagles niet voorgeprogrammeerd zijn met een verlangen om te apporteren, kunnen ze dit leren met enige oefening en instructie. Het grenzeloze enthousiasme van een beagle maakt ze perfect voor lange balspelletjes.

We gaan dieper in op de positieve aspecten van balspelletjes, ontdekken hoe je je beagle kunt trainen om het te doen, en ontdekken wat het precies is aan dit spel dat het zo aantrekkelijk maakt voor honden.

Voordelen van balgooien spelen met je Beagle

Hondenbezitters zijn dol op apporteren, omdat het een geweldige oefening is voor hun beagle en ze niet veel hoeven te lopen. Laten we eens kijken naar de vele positieve aspecten van het vangen met je knuffelmonster.

Een ideale training
Eerder zei ik dat beagles een energiek ras zijn dat graag rent en springt. Een hond die is geoefend en mentaal en fysiek vermoeid is, is een tevreden hond, en er is geen betere manier om dit te doen dan je hond eropuit te sturen om achter iets aan te rennen en het terug te brengen naar jou.

Beagles hebben veel beweging nodig, wat belastend kan zijn voor het gezin. Op zo’n moment wordt het spel Fetch nuttig. Het beste van dit spel is dat je zelden van positie hoeft te veranderen. Ontspan op de bank, gooi de bal en kijk hoe je beagle hem terugbrengt.

Corrigeer de slechte gewoonten van je beagle en zie hoe hij opbloeit.
Er zijn talloze verslagen van beagle-eigenaren die klagen over de destructieve neigingen van hun huisdier thuis. Je zou waarschijnlijk niet willen dat je beagle je meubels opeet.

Meestal komt dit omdat de beagle niet genoeg beweging krijgt en opgekropte energie heeft. Het adagium klopt: een vermoeide beagle is een tevreden beagle. Een vermoeide en schattige beagle is het resultaat van een krachtig apporteerspel.


Geef toe aan hun basale verlangens.
Beagles waren ooit een veelgebruikt hulpmiddel voor de jacht op konijnen en ander klein wild. Als gevolg hiervan werd jagen een tweede natuur voor hen. Simpel gezegd, ze hebben een sterk verlangen om achtervolgd te worden. Je weet dat er bij apporteren veel achter een object aanrennen en vangen is. Hun behoefte om te jagen is zo verzadigd.

Zorgt voor een solide verbinding tussen mensen.
Ooit vertrouwden mensen op beagles als jachtgenoten. Tijdens een jacht werkten de eigenaar en zijn of haar roedel beagles samen. De eigenaar en de beagle zouden daardoor een onbreekbare band vormen.

Het is niet zo ver om een apporteerspel te vergelijken met op jacht gaan. Jij en je beagle kunnen je relatie versterken door dit spel samen te spelen. Als je je hond goed behandelt, zal hij of zij je nog meer respecteren.

Hoe leer je apporteren aan je Beagle

Er zijn een paar benaderingen om een hond apporteren te leren, maar de “Go-Bring-treat”-techniek is voor mij het meest succesvol gebleken met mijn beagle. Als u onderstaande instructies volgt, kan uw beagle binnen een week apporteren.

De eerste stap is om met de Beagle te spelen en hem of haar enthousiast te maken.
Alles is goed, zelfs zoiets eenvoudigs als een bal of frisbee om als uitgangspunt rond te gooien. U kunt er zeker van zijn dat wat het ook is waar uw beagle het meest van geniet, het beste zal zijn. In een poging om de interesse van je hond te wekken, pak je het speeltje en doe je dat. Laat zijn speelgoed er leuk en aantrekkelijk uitzien door ermee te spelen. Als je de beagle kent, weet je dat hij of zij dol zal zijn op het speeltje.

Ten tweede, gooi het speeltje weg.
Zeg “Fetch” om de aandacht van je beagle te trekken en gooi het speeltje dan een eindje weg. Het is een gegeven dat je hond achter dat speeltje aan zal jagen. Wanneer hij naar het speeltje reikt, ren dan naar hem toe met een traktatie en wat lof. Het is aan te raden om dit meerdere keren te doen.

Als je beagle het speeltje niet volgt, probeer het dan uit te wisselen voor iets anders. Opnieuw proberen met een gloednieuwe, felgekleurde bal.

Ten derde, spoor ze aan om terug te gaan voor het speelgoed.
Je beagle zal leren apporteren na herhaalde apporteersessies. Zeg “haal” en gooi het speeltje deze keer weg, maar wacht met het lekkers totdat hij het terugbrengt. Moedig hem aan om het speeltje mee te nemen door hem te zeggen ‘breng het mee’.

Als je beagle bij je terugkomt terwijl je het speeltje nog vasthoudt, geef hem dan het lekkers. Je moet opnieuw beginnen als hij het speeltje laat vallen en naar je toe rent, op dat moment mag je hem niet belonen.

Herhaal dit meerdere keren per dag.

De afstand verlengen, stap 4
Zodra je beagle het speeltje terughaalt, is het tijd om de afstand te vergroten. Gooi het speeltje gewoon door de kamer. Je beagle heeft misschien de kunst van het apporteren binnenshuis geperfectioneerd, maar hij of zij is klaar om verder te gaan met buitenspelen.

Stap 5: Oefening is de sleutel
Je beagle kan binnen een week of twee leren apporteren, maar het zal veel langer duren voordat hij volledig bedreven is. De enige manier om hier beter in te worden, is door elke dag te oefenen.

Traktaties zijn niet nodig om je beagle geïnteresseerd te krijgen in dit spel, maar als hij dat wel doet, zal hij het leuk vinden.

Ik denk dat mijn beagle niet kan apporteren

Je hebt alle mogelijke methoden geprobeerd om je beagle te leren apporteren, maar hij is nog steeds niet aangeslagen. Hoewel intelligent, hebben beagles de neiging om voor zichzelf te denken. Sommige beagles, een kleine maar sympathieke minderheid, zijn onafhankelijke denkers die gewoon niet de moeite nemen om iets te leren wat ze niet fascinerend vinden. Als je zo’n beagle wilt motiveren, overweeg dan om ze meer lekkers te geven.

Ondanks het feit dat sommige beagles de leiding over hun eigen leven kunnen nemen, zijn de meeste gewoon trage leerlingen. Je zult veel tijd en moeite moeten steken in training.

U kunt echter ook verschillende hondentrainingsactiviteiten met uw beagle proberen.

Ideaal speelgoed om te balgooien

Speelgoed dat tegen een apporteerspelletje kan, moet stevig en robuust zijn. Dit zijn mijn topkeuzes voor apporteerspeeltjes waar je beagle dol op zal zijn:

In tegenstelling tot de veilige plastic stok mag uw beagle niet met echte stokken spelen. Verwondingen door de splinters in de mond van uw beagle kunnen tot infectie leiden als u niet oppast. Om deze reden mag u geen echte sticks gebruiken en in plaats daarvan uw toevlucht nemen tot een ongevaarlijke imitatie. Het latexrubber dat in de constructie is gebruikt, is van hoge kwaliteit, dus het speelgoed moet een tijdje meegaan. Al ruim een jaar ben ik de trotse eigenaar van een. Als je het wilt kopen, kun je dit doen via deze website-link.

Het meest voorkomende item dat wordt gebruikt in “fetch” -spellen is een bal. Het is een punt van zorg, omdat een bal gemakkelijk misplaatst kan raken omdat hij omrolt. Heel vaak heb ik een bal voor mijn beagle gegooid en hij heeft hem niet kunnen vinden. Daarom is het aan te raden om te investeren in deze speciale bal die is uitgerust met touwen die voorkomen dat hij gaat rollen en stuiteren. Deze is nu te koop.

Clipper Kong: De opname van een frisbee op deze lijst lijkt essentieel. Toevallig is dit speelgoed verkrijgbaar in een breed scala aan opties. Mijn favoriet is deze; neem gerust een kijkje.

Mijn beagle is te actief en heb een grote achtertuin waardoor ik dit apparaat heb gehaald. hij is super fijn en stabiel, het gaat automatisch! (PetSafe Automatische Ballenwerper)

Afsluitende opmerkingen
We hebben al vastgesteld dat apporteren het favoriete spel van een beagle is. Het is een spel dat jij en je hond lang kunnen spelen. Het wordt echter aanbevolen dat een beagle-puppy dit spel slechts af en toe speelt. De groei van puppy’s kan negatief worden beïnvloed door overmatige lichaamsbeweging. Als je beagle jonger is dan 18 maanden, kun je het beste langer dan 15 minuten wachten om dit spel met hem te spelen.

Bekijk: Beagle Handboek

U bent zich aan het oriënteren om te bepalen of een Beagle bij u past, of u heeft al een pup of volwassen Beagle aangeschaft en wilt weten hoe u uw hond het beste op een positieve manier kunt opvoeden, zodat hij of zij gezond opgroeit , vrolijke en gehoorzame hond. Kortom, u wilt weten of dit ebook u hierbij kan helpen en of het antwoord kan geven op al uw vragen over de Beagle.