@beaglehondnl

Bezoek Ons

7 commando’s die je nodig hebt om je Beagle-puppy te leren

Inhoudsopgave

Je hebt eindelijk je nieuwe beagle-hond mee naar huis genomen. Ik kan u garanderen dat u en uw hondengenoot een geweldige tijd zullen hebben tijdens de reis. Terwijl je beagle nog een puppy is, is het belangrijk om hem goed te trainen. Hier zijn zeven eenvoudige trucs en commando’s die je je beagle-puppy meteen moet leren.

Leer uw puppy zijn naam

Dit is geen truc, maar eerder een nuttige vaardigheid voor uw nieuwe hond om te leren. Je hond dit leren is een geweldige eerste stap omdat het de basis legt voor toekomstige training. Door zijn naam te leren, weet uw hond wanneer u hem wilt hebben en reageert hij op uw bevelen. Het bevordert ook de ontwikkeling van een sterke emotionele band tussen u en uw huisdier.

Benodigde artikelen:
Hondenkoekjes of, als hij de voorkeur geeft aan brokjes, puppyvoer.

Eerst moet je de aandacht van je puppy trekken.

Over het algemeen wilt u dat uw hond het geluid van die naam associeert met fantastische resultaten. Het is het beste om te beginnen door hem iets lekkers te geven zonder iets te zeggen. De puppy zal op deze manier op je letten.

Ten tweede, spreek hem bij naam aan.
U kunt de aandacht van uw hond trekken door hem bij zijn naam te noemen en hem te belonen met een lekkernij. Noem hem gewoon bij zijn naam en verzorg hem. Dit is waarschijnlijk de eerste keer dat je hem ooit iets hebt geleerd. Hij is nog niet blootgesteld aan behandelingstraining.

Drie, oefenen
Er zouden 15 iteraties van stap 2 moeten zijn. Gebruik zijn naam, zorg voor hem en doe het dan opnieuw. Dit zal je helpen een positieve emotionele band met de naam van je puppy te ontwikkelen.

Test jezelf (4e stap)
Er zijn tien minuten verstreken; gedurende deze tijd moet uw hond worden afgeleid. Herhaal zijn naam net als hij zich omdraait om naar je te kijken. Als hij naar je kijkt, zeg hem dan dat hij een brave hond is en geef hem iets lekkers. Een beagle is een intelligente hond, daarom is de kans groter dat hij van gedachten verandert. Als hij dat na 30 minuten nog steeds niet heeft gedaan, is dat geen probleem; wees geduldig en probeer stap 2 nog vijf keer.

Stop en ontspan 5
Meer heb ik er voorlopig niet over te zeggen; geef je puppy rust, anders verveelt hij zich en luistert hij niet meer naar je.

De techniek oefenen

Herhaal de hele sessie in een paar uur. Doorloop meerdere van deze sessies in de loop van een paar dagen. Laat ze op aparte tijden en in aparte kamers staan.

Uw Beagle-puppy zal hierna zijn naam snel associëren met positieve bekrachtiging.

Ten zevende, doe het naamspel
Je hebt één helper nodig voor deze activiteit, dus verzamel je vrienden of familieleden (pro-tip: schakel de hulp in van je geheime verliefdheid bij het trainen van je puppy). Hierdoor kun je eindelijk dichter bij zowel je verliefdheid als je nieuwe hond komen.

 • Deel wat snoep.
 • Laat uw gesprekspartner aan de ene kant van de kamer zitten en uzelf aan de andere kant.
 • Als je de aandacht van je hond kunt trekken, kun je zijn naam roepen en hem dan het lekkers laten zien.
 • Laat je wederhelft dan hetzelfde doen.
 • Drijf hem naar een eindeloze lus van heen en weer rennen.

Fase acht: de afsluitende fase
Uw doel zou moeten zijn dat uw hond komt als u zijn naam roept. Verleng de tijd tussen het roepen van zijn naam naarmate je verder en verder weg gaat. Als hij komt aanrennen als je zijn naam roept vanuit een andere kamer, geef hem dan wat eten en prijs hem omdat hij zo’n grote vooruitgang heeft geboekt. Maak je geen zorgen als hij niet meedoet; oefenen is nog steeds waardevol.


Het kan langer duren voordat sommige beagle-puppy’s volwassen zijn dan andere. Het is niet dat ze niet kunnen leren; het is alleen dat sommige pups van nature onafhankelijker en eigenzinniger zijn dan andere. Je kunt deze test gebruiken om het IQ van je beagle te bepalen als hij minstens zes maanden oud is.

Het 'zit'-commando

Er zijn veel contexten waarin het commando “Zit” van pas komt. Het is handig om het gedrag van je beagle te vormen. Je beagle-puppy kan bijvoorbeeld tegen je opspringen omdat je hem net zijn voerbak hebt gebracht. Zeg het commando en laat hem zitten voordat je hem eten geeft om hem te kalmeren en te laten gehoorzamen.

Als u uw puppy dit commando leert, moet dit direct komen nadat u hem zijn naam heeft geleerd. Oké, dus hier gaan we:

Benodigde artikelen:
Hondenkoekjes of, als hij de voorkeur geeft aan brokjes, puppyvoer.

Eerst moet je de aandacht van de puppy trekken.

Uw eerste zet zou moeten zijn om de aandacht van uw hond te trekken door voor hem te gaan staan. Je kunt zijn aandacht trekken door zijn naam te roepen of hard te klappen.

Als tweede stap moet u de beloning weergeven.
Stop de snack in de bek van de hond. Dit zal zijn interesse wekken en je zijn onverdeelde focus garanderen.

Ten derde, houd de beloning voor de neus van uw puppy en houd hem daar.
Bewaar het lekkers boven de neus van uw puppy en in de buurt. Hij zou zijn hoofd opheffen om de beloning te zien. Hij zal op de grond liggen met zijn onderlichaam rechtop terwijl hij het lekkers met zijn ogen volgt.

Ten vierde, geef de bestelling op.
Zeg “ZIT” en beloon hem zodra hij gaat zitten. Ervan uitgaande dat hij zichzelf niet kan laten zitten, kunt u zijn lichaam met uw handen in een comfortabele positie brengen.

Ten vijfde, complimenteer je hond.
De beste methode om uw hond goed gedrag aan te leren, is door hem rijkelijk te belonen wanneer hij eraan voldoet. Het contrast tussen gepast en ongepast gedrag zal voor hem duidelijker worden.

Om stap 6 te voltooien, spreekt u gewoon het woord “Vrijgeven” uit.
In deze stap kiest u een vrijgavecommandowoord, zoals ‘Vrijgeven’, ‘Vrij’ of ‘Opstaan’. Zeg “Laat los” en stap opzij terwijl je de hond een beloning aanbiedt. Als je dit doet, zal hij opstaan en je volgen. Beloon hem ook met iets lekkers zodra hij opstaat en geef hem complimenten omdat hij zo’n schattige puppy is.

Fase 7: Gebruik het
Oefening. Doe twee keer per dag een training gedurende in totaal 20 minuten. Voorkom dat de oefening te lang duurt, anders verliest uw hond zijn interesse.

Verminder de hoeveelheid goodies gegeven in stap 8.
Begin hem na een week geleidelijk anders te behandelen als hij het bevel opvolgt. Maar blijf hem complimenteren. Binnenkort laat je hem zitten zonder snoepjes te gebruiken.

Leer hem 'Blijf'

Beagles zijn extreem energieke honden, dus het is belangrijk om te leren hoe ze die energie op een positieve manier kunnen kanaliseren voor hun eigen welzijn. In een dergelijke situatie wordt de bestelling “Blijf” een redder in nood.

Mijn twee beagles en ik delen een appartement en ze hebben allebei de slechte gewoonte om op de deur van gasten te bonzen. Zodra de deur ontgrendeld is, schieten ze op de vlucht. Als de deurbel gaat, gebruik ik gewoon het commando “Blijf” en alles komt goed. Aangezien hij “Zit” al kent, zou dit niet zo moeilijk moeten zijn om hem te leren. Oké, dus hier gaan we:

Houd er rekening mee dat het leren van uw puppy om te “Zitten” een voorwaarde is voor “Blijf”.

De eerste taak is om de aandacht van de puppy te trekken.
De aandacht van de puppy trekken is de eerste orde van zaken. Deze keer begrijpt hij echter dat hij alleen goodies ontvangt als hij bereikt wat jij wilt. Op deze manier kun je zijn aandacht trekken door een smakelijke beloning te tonen.


Stap 2: Bestel het onderwerp om te zitten.
Hij moet bekend zijn met het “ZIT”-commando. Leer uw puppy dus het commando “Zit”.

Zeg “wacht” en doe een stap achteruit (3).
Gewoon afwachten wat er gebeurt. Uw hond verdient een beloning als hij blijft. Als hij dat niet doet, moet u misschien meer tijd besteden aan het oefenen van het commando “loslaten”.

De vierde actie is om het aantal omgekeerde stappen te verdubbelen.
Het aantal stappen achteruit moet geleidelijk worden verhoogd. Beweeg voorzichtig.

De vijfde stap is de belangrijkste: ga oefenen.
Elke dag oefenen gedurende een paar weken is vereist voordat uw puppy dit betrouwbaar kan doen, maar uiteindelijk zal het zijn vruchten afwerpen.

Leer je Beagle-puppy TUG OF WAR spelen

Dit is het allerbelangrijkste dat u kunt doen voor uw nieuwe beagle-puppy. Zo gaat het: u besluit touwtrekken met uw hond te spelen met behulp van een touw of een speeltje. De beagle en jij kunnen om de beurt aan beide kanten aan het speeltje trekken. Uw puppy zal het speeltje neerleggen als u zegt dat hij moet “weggaan”.

Ontelbare positieve punten kunnen worden toegeschreven aan het spelen van dit spel. Laat me je vertellen over de geschiedenis van de beagle: ze werden oorspronkelijk gefokt en gebruikt als jachthond. Daarom willen ze van nature dingen vastgrijpen en eraan trekken. Uiteindelijk zal je beagle de leeftijd bereiken waarop hij eist dat hij getrokken wordt. Het is dus belangrijk om een beagle te trainen om op commando te spelen en dingen achter te laten wanneer dat wordt gezegd. Deze game is niet alleen erg leuk, maar helpt je puppy ook om stoom af te blazen.

Wat je nodig hebt

 • Een touw of speelgoed dat op een touw lijkt
 • Zoek eerst een manier om uw hond te interesseren.

Wek de interesse van uw puppy door iets met het speeltje te doen en zijn naam te roepen. Je hond zal meteen naar je toe rennen om het speeltje te pakken als hij je ermee ziet spelen. Leen gewoon een van zijn favoriete speeltjes als hij dat niet doet.

Ten tweede, geef de richtlijn uit.
Laat hem weten dat hij het moet “nemen” terwijl hij ernaar reikt. Het speelgoed kan om hem heen worden gemanoeuvreerd. Hij zal uiteindelijk toegeven.

Ten derde, voeg wat kruiden toe.
Terwijl hij naar het speeltje reikt, trekt u er voorzichtig aan. Wees niet bang om uw hond bij het trekken te betrekken. Het is essentieel om dingen spannend te houden voor uw hond.

Ten vierde, train hem om uw aanwijzing om “het speeltje te verlaten” te gehoorzamen.
Je moet hem leren je commando te gehoorzamen en het speeltje neer te leggen als je dat zegt. Stop het spel en pak het speeltje stevig vast. Houd het speeltje stil en stevig vast terwijl je met luide stem het woord “Leave” uitspreekt. Als uw puppy het speeltje echt zou willen, zou hij het niet zomaar opgeven. In plaats van het te overhandigen, houdt u het vast en zegt u “Ga alstublieft weg”. Dit zal uw hond uiteindelijk vervelen en ervoor zorgen dat hij het speeltje laat vallen. Geef hem een beloning zodra hij het speeltje laat vallen.

De vijfde stap is om je nieuwe vaardigheden daadwerkelijk in de praktijk te brengen.
Pak een ander speeltje en doe het opnieuw, misschien zelfs drie keer in één keer. Dit commando zal erg moeilijk zijn voor uw huisdier om te leren. Dit zou een dagelijkse routine moeten zijn.

Belangrijke overwegingen

 • Als je je beagle niet hebt geleerd, is dit geen spel dat je kinderen moet laten spelen.
 • Om het speeltje te krijgen, kan uw beagle proberen uw hand vast te pakken. Wees alsjeblieft niet hard voor je hond; hij of zij heeft een legitieme fout gemaakt.

Leer hem 'NEE'.

Beagles zijn ondeugend, dus verwacht het woord “nee” vaak te horen als ze zich ontwikkelen. Als uw hond iets verkeerd doet en u wilt dat hij daarmee stopt, kunt u dit commando gebruiken.

Wat je nodig hebt

 • Riem en harnas.
 • Traktaties
 • Oh, en je nieuwe puppy.
 • Zorg eerst dat je nieuwe beagle-hond aangelijnd is.

Je hond dwingen het harnas en de riem te accepteren is wreed. Het is het beste om uw hond wat tijd te geven om aan het harnas te wennen voordat u het gebruikt.

Plaats de traktatie plat op de grond (stap 2).
Laat hem de beloning op de vloer ontdekken.

Ten derde, ontzeg hem de toegang tot de beloning.
Zodra hij het lekkers ziet, wil hij het zo snel mogelijk in zijn mond krijgen. Houd hem van het eten van de traktatie.

Ten vierde, geef de aansporing “NEE”.
Zeg “NEE” terwijl uw hond probeert zich een weg naar het lekkers te banen. Herhaal “nee” totdat hij het opgeeft om met je in discussie te gaan. Als hij eindelijk stopt met proberen bij je hand te komen, kun je hem de andere lekkernijen geven.

Ten vijfde, maak regelmatig tijd om te oefenen.
Oefening. Uw hond zal bij de eerste poging het woord “nee” niet oppikken. Doe deze routine elke dag. Probeer het commando geleidelijk uit zonder de riem.

Blaffen op commando

Meer volwassen puppy’s, die ouder zijn dan zes maanden, hoeven niet te solliciteren. Je weet waarschijnlijk al dat beagles erom bekend staan dat ze uitzonderlijk expressief zijn in hoe ze zich voelen. Mijn puppy leren blaffen wanneer hem dat wordt verteld, is erg nuttig geweest. Om muzikale momenten met mijn hond te delen, heb ik hem dit geleerd. Verrassend genoeg verminderde dit echter ook de hoeveelheid geblaf en gehuil van mijn beagle.

Honden maken meestal geluid om hun verlangens te uiten of informatie over te brengen. In deze training leert uw hond blaffen op commando te associëren met positieve bekrachtiging in de vorm van lekkernijen. Het zal uw beagle helpen aanzienlijk minder te blaffen.

Ten eerste, laat de puppy blaffen.
Trek hun aandacht door iets te doen waardoor ze gaan blaffen. Herhaal de activiteit die ervoor zorgde dat uw beagle-puppy blafte. Laat hem overal tegen blaffen.

Ten tweede, geef de richtlijn uit.
Wanneer hij enig geluid maakt, of het nu gaat om blaffen, zingen of praten, gebruik dan het commandowoord “Spreek” en beloon hem onmiddellijk met iets lekkers en lovende woorden.

Hier is stap 3: Doe dit twee keer per dag.
U moet dit proces een of twee keer per dag herhalen. Het zal enkele dagen, misschien zelfs een paar weken duren om dit te onderwijzen, maar het zal het zeker waard zijn.

Het commando 'Ga naar huis'

Als je je puppy eenmaal in een bench hebt getraind, zul je dit commando erg waarderen. Je beagle zal zich op zijn gemak voelen als hij in zijn bak slaapt. Uw hond zal de bench af en toe moeten gebruiken. U kunt uw hondenmaatje instrueren om naar huis te gaan in plaats van hem op te tillen en in de bench te plaatsen. Stel je het gemak daarvan eens voor!

Lees dit bericht over hoe je je Beagle-puppy kunt trainen als je dat nog niet hebt gedaan.

Trek eerst de aandacht van je kleine maatje door hem een snack te laten zien.

Ten tweede, als hij eenmaal oplet, leid hem dan naar de doos met het lekkers in je hand.

Ten derde, zeg hem “Ga naar huis” terwijl hij achter je aan loopt.

Ten vierde, breng de traktatie in de kist en houd hem daar vast. Open de deur van de bench en nodig je hond uit voor de beloning. Herhaal de instructie “Ga naar huis”.

Ten vijfde, geef hem iets lekkers en prijs hem als hij de bench in gaat.
Ten zesde, doe het meerdere keren per dag, idealiter tussen vijf en tien.

Enkele tips voor het trainen van een Beagle-puppy

De opvoeding van een Beagle-puppy kan een uitdaging zijn. Ze hebben een vriendelijk karakter en vinden het heerlijk om geknuffeld te worden, maar ze kennen ook hun eigen geest. Hier zijn enkele suggesties om hun trainingssessies te verbeteren.

Markeer uw voortgang met een clicker of een toetsaanslag.
Hang een bord op, zoals ‘brave jongen’ of ‘brave meid’. Elke keer dat je hem iets lekkers geeft, moet je het markeringswoord gebruiken. Dat werkt dubbel als een compliment voor hem. Het gebruik van een markeringswoord is een geweldige manier om uw huisdier te prijzen als hij het goed heeft gedaan. Een clicker kan worden gebruikt om een klikgeluid te genereren, waardoor de gewenste actie verder wordt versterkt.

Rome is niet in één dag gebouwd. Doe het rustig aan.
Vooral honden van het beagleras hebben de neiging snel hun interesse te verliezen. Er is niet veel voor nodig om hun aandacht af te leiden van waar ze mee bezig waren. Ga daarom voorzichtig te werk. Je moet niet meer dan 30 minuten per keer besteden aan het aanleren van een nieuw commando aan je hond. Hij zal snel ongeïnteresseerd en verveeld raken. De pauzes moeten wat lang zijn. Het is niet nodig om meer dan 15 minuten aan training te besteden.

Indoor trainingen
Als je je puppy iets wilt leren, moet je zijn onverdeelde aandacht hebben. Zoek een rustige, ontspannende plek in huis waar ze zich kunnen concentreren. De veiligste optie zou een kamer zijn die is ontworpen om beagles buiten te houden.

Overweeg hoe uw hond zich voelt voordat u beslissingen neemt.

 • Als u uw puppy touwtrekken wilt leren, kunt u dit het beste doen wanneer hij zich energiek en enthousiast voelt.
 • Kies een moment waarop hij slaperig is maar nog niet helemaal uitgeput is om hem de basisprincipes van gehoorzaamheid te leren.
 • Het is belangrijk om een pauze te nemen als uw hond niet geïnteresseerd lijkt te zijn in training. Oefen eerst 5-10 minuten, en bouw dan op naar meer.

Bekijk: Beagle Handboek

U bent zich aan het oriënteren om te bepalen of een Beagle bij u past, of u heeft al een pup of volwassen Beagle aangeschaft en wilt weten hoe u uw hond het beste op een positieve manier kunt opvoeden, zodat hij of zij gezond opgroeit , vrolijke en gehoorzame hond. Kortom, u wilt weten of dit ebook u hierbij kan helpen en of het antwoord kan geven op al uw vragen over de Beagle.