@beaglehondnl

Bezoek Ons

Grote Pyreneeën Beagle Mix – Alles wat u moet weten

Inhoudsopgave

De Grote Pyreneeën en Beagle Mix is een vreemd en ongewoon hondenras. Afgelopen zomer ging ik wandelen met mijn twee schattige beagles. We ontmoetten een Grote Pyreneeën en zijn eigenaar op weg naar boven. Hij was erg groot en zacht.

We waren allemaal gewoon weggeblazen door hoe mooi dit ras was. Ik had het idee: “Wat als Beagle en Grote Pyreneeën…”

Zodra we thuis kwamen, begon ik onderzoek te doen. Verrassend genoeg is er bijna niets bekend over deze mix. Dus besloot ik er meer over te leren. Na twee weken lang veel onderzoek te hebben gedaan en met hondenfokkers in het hele land en gepassioneerde hondenbezitters over de hele wereld te hebben gesproken, heb ik eindelijk een persoon uit IJsland gesproken die zeven jaar geleden een Beagle Mix uit de Pyreneeën had.

Hier is alles wat u moet weten over de Grote Pyreneeën en Beagle Mix:

Grote Pyreneeën Beagle Mix Overzicht

De Grote Pyreneeën Beagle-mix is een kruising tussen een Beagle en een Grote Pyreneeën, die ook wel Pyrenese Berghond wordt genoemd. Het mengsel wordt ook wel Beaglnees en Pyregle genoemd.

Beagles zijn honden, wat een soort hond is. Ze werden oorspronkelijk gefokt om jachthonden te zijn, maar omdat ze vriendelijk en aanhankelijk zijn, zijn ze tegenwoordig een van de meest populaire keuzes voor gezinnen geworden. Ze bewegen snel en kunnen dingen heel goed ruiken.

Op hun schouders zijn de Grote Pyreneeën 30 centimeter lang. Het is een sterk werkhondras dat wordt gebruikt om wolven weg te houden van schapen. Ze zijn heel gemakkelijk in de omgang en kalm. Ze houden heel veel van hun baasjes en zijn erg trouw aan hen.

Grote Pyreneeën Beagle Mix Temperament

Hoewel de twee rassen verschillend zijn, hebben ze enkele van dezelfde persoonlijkheidskenmerken.
De Grote Pyreneeën zijn grootgebracht om onafhankelijk te zijn en zelfstandig over de schapen te waken. Beagles werden gemaakt zodat ze kleine dieren in het wild konden vinden. Hierdoor zijn ze zowel wilskrachtig als onafhankelijk. Mix heeft dus ook dezelfde kwaliteit.

Beagle Mix uit de Pyreneeën staat bekend als koppig. Ze zijn graag op zichzelf. Dit maakt het een beetje moeilijker om ze te trainen. Maar ze zijn erg trouw aan de mensen die ze bezitten.

De Pyreneeën zijn rustige honden, terwijl de beagles stabiel zijn. De mix is erg rustig, wat het een geweldige hond maakt voor een gezin. Ze zijn ook goed met kinderen.

De Beagle Mix uit de Pyreneeën is vriendelijk en houdt ervan om in de buurt van mensen te zijn. Ze brengen graag tijd door met hun gezin.

Grootte en uiterlijk van de Pyreneeën Beagle Mix

De Grote Pyreneeën is een groot ras, terwijl beagles klein tot middelgroot zijn. Op hun schouders zijn Beagles ongeveer 15 centimeter lang, terwijl de Pyreneeën 30 centimeter lang zijn.

Er zijn maar weinig onderzoeken gedaan naar Beagle Mix uit de Pyreneeën, dus het is moeilijk te zeggen wat hun gemiddelde grootte zal zijn. Maar Aron, die eigenaar was van de mix, zei dat zijn hond tussen de 25 en 30 centimeter lang was bij de schouders. Het was dus duidelijk dat zijn mix de hoogtegenen van de Pyreneeën had.

De Pyreneeën hebben de mix een middelgrote dubbele laag gegeven die wordt doorgegeven aan de mix. Maar het heeft dezelfde drie kleuren als beagles.

Oefening vereisten

Deze mix is energiek, net als beide ouderrassen. Ze stellen hoge eisen aan lichaamsbeweging.

Ze zullen dagelijks minimaal 60 minuten moeten wandelen met extra speeltijd. Tijdens de puppytijd kunnen ze hyperenergiek en speels zijn.

Ze zouden ook mentale stimulatie nodig hebben, die kan worden geboden door trucjes en commando’s aan te leren. De Beagle Mix uit de Grote Pyreneeën is koppig van aard, dus het kan wat meer tijd en geduld kosten om ze te trainen.

Aanpassingsvermogen

De Beagle Mix uit de Pyreneeën kan groot zijn, dus hij heeft veel ruimte nodig om in te leven. Het kan moeilijk zijn om ze in een appartement te houden. Een huis met een achtertuin of open ruimte kan een geweldige plek zijn om te wonen. Maar omdat ze onafhankelijk zijn, lopen ze sneller weg, dus een tuin met een goede omheining is het beste.

Ze hebben een jas met twee lagen die hen warm kan houden bij koud weer. Maar ze kunnen moeilijk wennen aan het warme weer. Op warme dagen moet u uw hond dus in een kamer met airconditioning houden.

Het is een hondenras dat vriendelijk, aanhankelijk en goed is met andere mensen. Hierdoor zijn ze geweldige huisdieren voor gezinnen. Omdat ze aardig zijn, zijn ze ook goed met kinderen.

Als ze alleen worden gelaten, doen Pyrenees Beagle Mix het niet goed. Ze hebben vaak moeite om alleen te zijn. Als je ze lange tijd alleen laat, kunnen ze te veel blaffen en kauwen op dingen die ze niet zouden moeten doen.
Als ze goed worden afgericht, kunnen ze ook goed overweg met andere dieren. Als je wilt, kun je ze bij een andere hond plaatsen.

Ze worden niet aanbevolen voor mensen die nog nooit voor een hond hebben gezorgd. Ze zijn koppig, dus je moet weten hoe je ermee om moet gaan.

Algemeen onderhoud

Beagles zijn gemakkelijk te verzorgen, maar de Grote Pyreneeën kunnen moeilijk te verzorgen zijn. Laten we dus meer te weten komen over de Beagle Mix uit de Pyreneeën.

Verzorging
Pyrenees Beagle Mix heeft een dubbele vacht van ongeveer gemiddelde lengte en moet regelmatig worden schoongemaakt. Maar ze hebben nog steeds minder verzorging nodig dan andere hondenrassen.

Voeden
Omdat ze groot en actief zijn, hebben ze voedsel nodig dat van hoge kwaliteit is en vol voedingsstoffen zit.

Ze eten graag veel, waardoor ze dik kunnen worden. Je zult dus in de gaten moeten houden hoeveel ze eten.

Het beste is om ze hondenvoer van hoge kwaliteit te geven dat in een fabriek wordt gemaakt en veel eiwitten en vitamines bevat. Ik zeg altijd tegen mensen met beagles dat ze Orijen moeten voeren, en ik zou hetzelfde doen voor mensen met een Beagle Pyrenees Mix.

Beagle pyreneeën mix Breed Samenvatting

Hoogte63 to 76 cm.
Gewicht40 to 45 kg.
KleurCombinatie van drie of twee kleuren (zwart, wit, bruin, oranje, citroen)
PoepenGemiddeld
TemperamentAanhankelijk, loyaal, koppig, vriendelijk
Intelligentie4 van de 5 sterren
Sociale vaardighedenHoog. Vriendelijk voor mensen maar ook voor dieren.
Vriendelijkheid met kinderenGeweldig met kinderen
Energie levelHoog
Oefening vereisteHoog
VachtHalflange, dubbele vacht.

Nog een ding

Maar ik zeg het nog een keer: de Grote Beagle Mix uit de Pyreneeën is een ras dat zeer uniek en moeilijk te vinden is. Dit ras is nog niet onderzocht.

Als je dit ras kunt vinden en van plan bent het te krijgen, weet ik zeker dat je een liefhebbende, vriendelijke en leuke vriend hebt. Ik zou het leuk vinden als je contact met me opneemt en me een paar foto’s van dit ras stuurt.

Bekijk: Beagle Handboek

U bent zich aan het oriënteren om te bepalen of een Beagle bij u past, of u heeft al een pup of volwassen Beagle aangeschaft en wilt weten hoe u uw hond het beste op een positieve manier kunt opvoeden, zodat hij of zij gezond opgroeit , vrolijke en gehoorzame hond. Kortom, u wilt weten of dit ebook u hierbij kan helpen en of het antwoord kan geven op al uw vragen over de Beagle.