@beaglehondnl

Bezoek Ons

Beagle-voedingsgids: leeftijdsgebonden dieetschema, hoeveelheid en beste voedsel

Inhoudsopgave

Beagles zijn energieke honden die veel voedsel nodig hebben. Omdat beagles vatbaar zijn voor gewichtstoename, is een gezond dieet essentieel voor hun welzijn. De manier waarop u uw beagle voedt, heeft een grote invloed op zijn huidige en langdurige welzijn. Hoeveel, hoe vaak en wat u uw huisdier geeft, maakt allemaal een verschil. Alles wat je moet weten over het voeren van je beagle vind je in dit artikel.

Wat wil je in het eten van je Beagle

Vanwege hun hoge activiteitsniveau hebben Beagles een dieet nodig dat rijk is aan alle benodigde voedingsstoffen. Een beagle heeft een verscheidenheid aan voedingsstoffen nodig, waaronder eiwitten, koolhydraten, goede vetten, vitamines en mineralen, om een lang en gezond leven te leiden. Of u nu kiest voor een commercieel bereid dieet of thuis kookt voor uw hond, het is belangrijk om uw beagle een uitgebalanceerd dieet te geven. Het wordt aanbevolen om deze voedingsverhouding in het dieet van een beagle aan te houden.

VoedselPortie/maaltijd
Eiwit30% tot 40%
Gezonde vetten15% tot 20%
Koolhydraten30% tot 50%

Het juiste voer kiezen voor je beagle

Bij het beslissen wat je je beagle te eten geeft, zijn er een aantal factoren waarmee je rekening moet houden. U moet eerst bepalen of uw beagle commercieel bereid voedsel of zelfgemaakte maaltijden krijgt.

Eten thuis bereid
Als je merkt dat je wat vrije tijd over hebt, zijn huisgemaakte maaltijden voor je beagle een fantastische optie. De meeste noodzakelijke voedingsstoffen voor de huisgemaakte lunch van uw beagle zijn mogelijk al bij de hand. Maar er zijn enkele vitamines en mineralen die een hond regelmatig nodig heeft. Daarom wordt aangeraden om minstens één keer per dag bewerkt voedsel te verstrekken.

Dit is wat uw beagle nodig heeft voor een uitgebalanceerd en voedzaam dieet:

VoedselPortie per maaltijdBron
Vlees & vis40%Wit kippenvlees, lever, makreel, tonijn, kidneybonen, etc.
Groenten25%Babywortelen, bieten, spinazie, zoete erwten, spinazie, sperziebonen, enz.
Koolhydraten25%Havermout, gewone rijst, aardappelen, zoete aardappelen, gewone pasta, enz.
Vruchten10%Frambozen, aardbeien, banaan, mango, peer, enz.
Extra’s Kwark, yoghurt, eieren.

Meng alles door elkaar en serveer. Stop met wat je doet en haast je beagle naar de dokter als hij tekenen van een allergische reactie vertoont. Veel ogenschijnlijk onschuldige voedingsmiddelen zijn in feite giftig voor mensen. Wees dus uiterst voorzichtig bij het maken van uw maaltijdkeuzes.

Vervaardigd voedsel

Veel populaire fabrikanten produceren hondenvoer van hoge kwaliteit, terwijl een select aantal alleen het slechtste biedt. Daarom is het van cruciaal belang dat u uw opties zorgvuldig onderzoekt voordat u genoegen neemt met een merk commercieel voedsel voor uw beagle.

Het label “Premium Quality” maakt het product niet beter dan normaal. Veel bekende merken hondenvoer gebruiken goedkope vulstoffen om hun winstmarges te vergroten ten koste van de huisdieren van hun klanten. Fillers dienen geen ander voedingsdoel dan om uw beagle een vol gevoel te geven. Onvolledige voeding van met vulmiddel beladen voedsel zal uw beagle keer op keer hongerig maken. Als u uw beagle per ongeluk voedsel met vulstoffen geeft, kan dit de reden zijn van zijn bizarre gedrag, waaronder het eten van gras en uitwerpselen.

Houd rekening met de volgende punten als u gefabriceerd voer voor uw hond gaat kopen:

Echt vlees: Eiwitten uit vlees zijn cruciaal voor de ontwikkeling en groei van een beagle. Controleer of vlees is gespecificeerd als primair ingrediënt. Vlees of maaltijd kan worden geëtiketteerd met het type (‘kippenmeel’, ‘rundvlees’ enz.) op de verpakking.

Veel bekende hondenproducten verdienen meer geld door goedkope vulstoffen op te nemen. Om er zeker van te zijn dat uw hond geen potentieel schadelijke vulstoffen opneemt, zoekt u naar het label “Geen aanvullende vulstoffen”.

Voedingsevenwicht – Voedingsmiddelen en dranken moeten de juiste hoeveelheid van elke voedingsstof bevatten.
Vetten Honden hebben een dieet nodig met een gezond vetgehalte. Hieruit kunnen aanzienlijke hoeveelheden energie worden gewonnen. De juiste groei van de cellen, zenuwen, spieren en andere lichaamsstructuren van een beagle hangt gedeeltelijk af van de aanwezigheid van gezonde vetten in het dieet van de hond.

Vormen van verwerkt voedsel
Nu u weet wat u van hondenvoer kunt verwachten, gaan we het hebben over de beste soort om uw huisdier te voeren. Om je vraag te beantwoorden, er zijn inderdaad verschillende categorieën.

Het merendeel van het natvoer bevat al water, waardoor het een geweldige optie is voor beagles die kieskeurige eters zijn en weigeren water te drinken. Puppy’s profiteren van het toegevoegde vocht en de smaak van natvoer, dat wordt geleverd in de vorm van jus. De topmerken nat hondenvoer voor beagles vindt u hier.

Droog hondenvoer is de meest gebruikelijke en kosteneffectieve keuze. Het is handig om droogvoer te voeren en op te slaan. Het is ook geweldig voor de tanden van je beagle! Droogvoer van goede kwaliteit zit boordevol voedingsstoffen en omdat er geen water in zit, is het een geweldige optie voor een actief ras zoals een beagle.

Over het algemeen lijken beagles er niet om te geven wat ze eten, ondanks het feit dat ze er duidelijk van genieten. Droogvoer is dus de superieure keuze. Alle voedingsstoffen die een beagle nodig heeft, zijn te vinden in hoogwaardige droge brokjes.

Hoe voer je je Beagle?

U kunt uw hond laten eten wanneer hij wil, of u kunt een voedingsschema opstellen.

Beagle voer, gratis
Bij gratis voeren heeft de hond altijd de beschikking over een volle voerbak. Simpel gezegd betekent dit dat uw beagle kan eten wanneer hij maar wil, wanneer het maar is. Als een beagle jonger is dan twee maanden, moet hij kunnen eten wat hij wil.

Een beagle die ouder is dan twee maanden mag echter geen tafelresten eten. Gratis eten zal waarschijnlijk leiden tot zwaarlijvigheid bij beagles, die er al vatbaar voor zijn.

Reguliere maaltijden
Om uw beagle gezond en gelukkig te houden, moet u hem de hele dag door regelmatig uitgebalanceerde maaltijden geven. Kies voor elke maaltijd een tijdstip op de dag en houd je daar religieus aan. Regelmatig geplande maaltijden bieden tal van voordelen. Je kunt het gebruiken om de eetgewoonten van je beagle en zijn eliminatiegewoonten onder controle te houden, hem te leren zijn plaats in de roedel te respecteren en hem te trainen om bevelen te gehoorzamen.

Aanbevelingen voor hondenvoer

Er zijn veel variabelen waarmee u rekening moet houden bij het bepalen hoeveel voedsel u uw beagle moet geven, inclusief zijn leeftijd, activiteitenniveau en metabolisme. De behoeften van de ene beagle zijn niet altijd die van een andere.

Productiefaciliteiten bevatten meestal voedingsinstructies op de achterkant van hun productverpakking. Toch zijn het slechts globale suggesties. Als u ziet dat uw hond gewicht verliest, moet u hem een grotere hoeveelheid geven.

Wanneer u uw hond thuis voert, moet u mogelijk met verschillende hoeveelheden experimenteren totdat u de goede plek vindt. Als uw hond aankomt, moet u zijn portiegrootte verkleinen; als hij aan het afvallen is, moet u het verhogen of hem een dieet met meer voedingsstoffen geven.

Beagles hebben een hoge caloriebehoefte.
Volwassen beagles hebben calorieën nodig om op gewicht te blijven, terwijl puppy’s meer calorieën nodig hebben om te groeien. De calorie-eisen van een beagle-puppy zijn hoger dan die van een volwassene. Zolang uw beagle een gezond gewicht heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken over het aantal calorieën dat hij binnenkrijgt. Het enige dat nodig is, is dat u zich houdt aan een dieet vol gezond voedsel.

Een beagle-puppy heeft elke dag ongeveer 55 calorieën per halve kilo lichaamsgewicht nodig (van zijn lichaamsgewicht). Er zijn ongeveer 45 calorieën per halve kilo nodig voor een gezonde volwassen beagle. De caloriebehoefte van een senior beagle is bijna hetzelfde als die van een mens, of 42 calorieën per halve kilo. Dit zijn slechts schattingen van het honkbalveld; raadpleeg uw dierenarts voor meer gedetailleerd advies.

Hoe vaak moet je je beagle op een dag voeren?

Gratis voeren wordt aanbevolen voor Beagle-puppy’s jonger dan 2 maanden. Hij moet de hele dag door iets kunnen snoepen.

Beagle-pups moeten vier keer per dag worden gevoerd, plus trainingssnacks, vanaf het moment dat ze 2 maanden oud zijn tot ze 5 maanden oud zijn. Geef uw actieve puppy vijf kleine maaltijden per dag.

Beagle-puppy’s in de leeftijd van 5 maanden tot een jaar moeten drie keer per dag worden gevoerd, naast trainingssnacks.

Als een beagle eenmaal een jaar oud is, kan het naast trainingssnacks en traktaties twee keer per dag worden gevoerd.

Wisselen van voedsel

Uw beagle kan spijsverteringsproblemen krijgen als u plotseling overschakelt op een ander merk hondenvoer of zelfs zelfgemaakte voeding. Begin met het nieuwe voer in kleine hoeveelheden door het oude voer te mengen. Voeg het nieuwe voer langzaam en geleidelijk toe aan het oude voer. Het is aan te raden om in de loop van twee tot drie weken over te schakelen op het nieuwe voedingspatroon.

Je moet de beagle hetzelfde voedsel blijven geven waarmee hij is grootgebracht tot hij 2 maanden oud is. En na twee maanden moet u overstappen op een beter, gezonder dieet. Idealiter zou het proces op deze leeftijd 4-5 weken duren.

Op de leeftijd van een jaar worden Beagle-puppy’s beschouwd als volwassen volwassenen. Zodra uw beagle 11 maanden oud is, kunt u de overstap maken van puppyvoeding naar voeding voor volwassenen.

Wanneer je beagle de leeftijd van zeven jaar bereikt, is het tijd om hem of haar te upgraden naar een seniorendieet.

Tijdens de zwangerschap moet je meer calorierijk voedsel eten.

Voordat u nieuw voedsel aan het dieet van uw beagle toevoegt, kunt u het beste hun goedkeuring krijgen van hun dierenarts.

Beagle-puppy's voeren

Spenen
Een puppy kan binnen enkele dagen worden gespeend van de moedermelk en overgaan op vast voedsel. Een beagle-puppy kan rond de vierde week van zijn leven beginnen met het eten van vast voedsel. Nogmaals, de verandering zou geleidelijk moeten zijn. Tijdens de overgang zouden er meer dan tien dagen moeten verstrijken.

Er zijn veel geweldige opties voor speenmaaltijden van verschillende leveranciers. Aan de andere kant is gewoon puppyvoer prima. Aangezien een puppy niet op droogvoer kan kauwen, moet u het fijnstampen en wat warm water toevoegen.


Het eerste spenen op een leeftijd van 8 weken
Om hem door deze tijd heen te helpen, blijf hem dezelfde maaltijd verdund met water geven.

Pasgeborenen in de leeftijd van 8 weken tot 6 maanden
Het lichaam en de geest van een beagle zijn in week 8 allebei sterk genoeg voor de overgang naar een nieuw huis. Je moet minstens acht weken wachten nadat je een puppy hebt gekregen voordat je hem naar binnen brengt.

Nadat de puppy zich heeft aangepast aan zijn nieuwe huis, kun je experimenteren met verschillende dieetopties. De verandering moet gefaseerd worden ingevoerd over een periode van 3-4 weken.

Totdat hij zes maanden oud wordt, moet je een klein beetje water door zijn droogvoer mengen.

Baby’s tussen 6 en 12 maanden oud
Vanaf een leeftijd van zes maanden hoeft uw hond zijn droogvoer niet meer te bevochtigen. Het is ook een goed moment om hem wat huisgemaakte, voedzame maaltijden te geven.

Volwassen Beagles voeren (1 tot 7 jaar oud)

Beagles hebben minder calorieën per pond nodig als ze klaar zijn met groeien (van zijn lichaamsgewicht). Een volwassen hond heeft minder energie nodig, daarom bevat volwassen hondenvoer minder calorieën dan puppyvoer. Na een jaar moet u uw beagle volwassen hondenvoer gaan voeren. Met 11 maanden is hij oud genoeg om met de verandering te beginnen.

Hoewel elke hond anders is, vertragen de meeste puppy’s in hun groeitempo tijdens het eerste jaar, en een volwassen beagle is volgroeid tegen de tijd dat hij 18 maanden oud is.

Senior Beagles voeren (7+ jaar)

Het metabolisme van Beagles neemt van nature af naarmate ze ouder worden. Ze worden geleidelijk minder actief en verbruiken daardoor minder calorieën. Caloriearm hondenvoer is overal verkrijgbaar en verschillende merken spelen in op de behoeften van oudere honden.

Sommige beagles van middelbare leeftijd kunnen symptomen van aan leeftijd gerelateerde gezondheidsproblemen beginnen te vertonen. Als u niet zeker weet welke soorten supplementen aan zijn dieet moeten worden toegevoegd, neem dan contact op met uw dierenarts.

Kieskeurige Beagles voeren

De gemiddelde beagle heeft een vraatzuchtige eetlust. Als het op eten aankomt, hebben ze nul voorkeuren. Het overgrote deel van het voedsel dat je ze voorschotelt, wordt geconsumeerd. Er is echter een klein aantal beagles die een hoge mate van selectieve eetlust hebben en weigeren standaard hondenvoer te consumeren.

Houd er rekening mee dat als uw beagle plotseling zijn maaltijden begint te vermijden, dit een indicatie kan zijn van een gezondheidsprobleem. Breng hem zo snel mogelijk naar de dierenarts.

Als je beagle meestal kieskeurig is over wat hij eet, maar er gek van wordt als je zijn favoriete smaken toevoegt, heb je een moeilijke eter in handen. Omdat het honden zijn, hebben beagles geen specifieke voedingsvoorkeuren. Jij bent degene die hem te veel in de watten heeft gelegd. Ik zal het voor je uitsplitsen:
Laten we aannemen dat je beagle op een dag besluit dat hij niet wil eten, misschien omdat hij zich slecht voelt of gewoon geen honger heeft. Een bekwame ouder zoals jij zou dingen opfleuren of iets koken dat hij lekker vindt om hem aan het eten te krijgen. Omdat hij een denkend wezen is, komt je beagle erachter dat als hij zijn maaltijd weigert, hij een beloning krijgt waar hij de voorkeur aan geeft.

Herinner je je de tijd dat je je beagle het commando “zit” leerde? Als hij zat, beloonde je hem altijd met een snack. Sinds hij ontdekte dat zitten hem een beloning oplevert, doet hij dit regelmatig. Op dezelfde manier heb je je beagle onbedoeld geleerd om zijn eten af te wijzen ten gunste van een meer wenselijke.

Om dit probleem op te lossen, moet je de positieve associatie van je beagle met niet eten verbreken. Om dit te bereiken, houdt u zich gewoon strikter aan zijn vastgestelde maaltijdplan. Als hij trek moet krijgen, probeer dan de tijd tussen de maaltijden voor hem uit te rekken. Laat het 20 minuten in zijn kom zitten en haal dan eruit wat niet is gegeten.

Hij verdient het om honger te hebben als hij een volledige lunch heeft gemist. Het idee om een beagle opzettelijk twee dagen uit te hongeren is vreselijk, maar de hond zal het prima overleven. Dat gezegd hebbende, probeer redelijk streng te zijn. Je beagle zal waarschijnlijk niet tegen meer dan twee maaltijden nee kunnen zeggen. Ook zal je beagle na verloop van tijd een voorliefde voor zijn eten ontwikkelen.

Voedingsgids voor Beagles met overgewicht

Vanwege hun neiging tot gewichtstoename, hebben beagles speciale aandacht nodig als het gaat om hun dieet. Beagles met overgewicht of obesitas lopen een verhoogd risico op verschillende ernstige gezondheidsproblemen. Je beagle moet altijd op een gezond gewicht worden gehouden.

Controleren op vet rond de ribben is een goede indicatie of uw beagle al dan niet een gezond gewicht heeft. Een beagle heeft ondergewicht als je zijn ribben kunt zien. Als de ribben van een beagle niet zichtbaar zijn, maar wel voelbaar zijn als er op de borst van het huisdier wordt gedrukt, dan heeft de hond een gezond gewicht. Als het vet zich echter heeft opgehoopt tot het punt waarop u de ribben niet meer kunt voelen, heeft uw beagle waarschijnlijk overgewicht. Het is gewoon een ruwe handleiding; voor bijzonderheden dient u uw dierenarts te raadplegen.
Obesitasbehandeling fase 1 omvat een vermindering van 10% van de calorie-inname. U kunt dat doen, of u kunt overstappen op een caloriearm hondenvoer.

Misschien wilt u erover nadenken om zijn dieet te verbeteren met verse producten. Als gevolg hiervan zal het calorieverbruik afnemen.

Oefening is de tweede stap. De gezondheid en het geluk van een beagle kunnen enorm profiteren van regelmatige lichaamsbeweging. Een van deze voordelen is dat het helpt bij het afvallen door de stofwisseling te verhogen. Beagles hebben dagelijks 30-60 minuten beweging nodig. Hier zijn 12 spelletjes en activiteiten die je met je beagle kunt doen.

Een opgewonden eter voeren

Ik kan uit ervaring spreken als ik zeg dat als je beagle ook maar enigszins op de mijne lijkt, hij enige discipline moet worden aangeleerd, anders wordt hij te enthousiast wanneer hij zijn maaltijd ziet. Opgewonden beagles kunnen de persoon aanvallen die hen voedsel serveert als ze naar hen springen of blaffen. Zowel jij als je hond lopen risico door de hyperactiviteit van je beagle. Hier moet per direct een einde aan komen.

 • Je kunt erop vertrouwen dat je beagle weet wanneer hij zijn volgende maaltijd kan verwachten. Zodra je zijn kom oppakt of het voergebied nadert, begint hij te blaffen en/of springen.
 • Stop met wat je aan het doen bent en zet de kom terug waar hij hoort zodra hij zich begint te gedragen.
 • Wacht tot hij is afgekoeld om een confrontatie te voorkomen.
 • Probeer hem over een paar minuten opnieuw te voeren.
 • Als hij weer begint te blaffen, geef hem dan wat meer tijd om te zien of hij tot rust komt.
 • Met een solide commandowoordenschat kun je je beagle vertellen om te “zitten” en “blijven” terwijl je zijn eten gaat pakken.
 • Het is belangrijk om dit elke keer te doen als je hem eten geeft.

Om daar te komen zal een langzaam proces zijn. Maar ik garandeer je dat je binnen een week verbeteringen zult zien in zijn gedrag als je hem te eten geeft. Zorg ervoor dat elk gezinslid dit doet voor het beste resultaat.

Opgewonden eters eten vaak te snel, wat leidt tot verstikkingsgevaar. Als dat uw beagle beschrijft, is een slow-feed kom de juiste keuze. Probeer kongballen te gebruiken om zijn eten te vertragen en hem te laten werken voor zijn eten.

Te vermijden voedingsmiddelen voor Beagle

Sommige ogenschijnlijk onschuldige maaltijden kunnen zeer schadelijk zijn voor de gezondheid van uw beagle. Daarom moet u altijd de voedselconsumptie van uw beagle in de gaten houden. Omwille van de gezondheid van uw beagle, zijn hier bepaalde voedingsmiddelen die u hem nooit zou moeten geven:

 • Aardappel- en Tomatenbladeren en Stengels
 • Rozijnen
 • Zout
 • Kaneel
 • Koffie
 • Druiven
 • Kauwgom
 • Uien
 • Perzikpitten
 • Thee
 • Walnoten
 • Xylitol
 • Gistdeeg
 • Amandelen
 • Avocado’s
 • Snoep
 • Kattenvoer

Wat is oké om een beagle te voeren

Als je je beagle af en toe een speciale traktatie geeft, zal hij nog meer van je houden. Hieronder vindt u enkele acceptabele hondenvoedingen.

 • Bruin gefokt
 • Melk
 • Tarwe en granen
 • Kalkoen
 • Tonijn
 • Garnaal
 • Zalm
 • Pindakaas (zonder xylitol of andere zoetstoffen)
 • Varkensvlees
 • Popcorn (zonder zout)
 • Yoghurt
 • Kwark
 • Maïs
 • Eieren
 • Vis
 • Lieve schat

Traktaties en snacks

Tussen de reguliere maaltijden en trainingen door kunt u uw beagle een tussendoortje aanbieden.

Er zijn niet veel opties voor smakelijke en voedzame traktaties en snacks.
Kleine stukjes vlees

Stukjes vlees zijn een gezonde traktatie voor beagles en de honden genieten ervan. Een klein deel van de biefstuk of vis die je voor het avondeten hebt bereid, kan worden gebruikt om je hond te trainen. Zorg ervoor dat het vlees voor het koken in kleine stukjes is gesneden.

Banaan
De maag van je beagle zal je bedanken voor het geven van bananen. Helaas bieden ze niets in de weg van voeding en zijn ze gezoet met suiker die in de natuur voorkomt. U kunt uw hond echter opfleuren met af en toe een bananensnoepje.
Popcorn

Ik gebruik Popcorns om mijn beagle te trainen om dingen te ‘vangen’. De volgende keer dat je naar de film gaat, kun je dit in de praktijk brengen. Koop echter geen gezouten popcorn. Houd de consumptie van popcorn op een redelijk niveau.

Amandelboter
Pindakaas is voor beagles wat Nutella voor mensen is. Het is voedzaam en heerlijk voor je hond. Het is absoluut noodzakelijk dat u pindakaas zoekt die geen xylitol of andere kunstmatige zoetstoffen bevat. Controleer het etiket om er zeker van te zijn dat u begrijpt wat er in de fles zit. Er zijn zelfs pindakaas speciaal ontworpen voor honden. Je kunt het in de kong doen zodat hij het kan eten, of je kunt het een lepeltje geven om te likken.

Er zijn niet veel slechte opties voor de munchies van je beagle.
Botten: hondenbezitters mogen hun puppy’s nooit kippen-, kalkoen- of andere vleesbotten voeren. Botten breken tijdens het eten en de scherven kunnen snijwonden en zelfs ernstiger verwondingen veroorzaken. Lichamelijk merg is een bekend irriterend middel voor de darmen.

Snacks met kunstmatige kleurstoffen bevatten voedingskleurstoffen en andere chemicaliën waar sommige mensen allergisch voor zijn. Kies snacks die licht van kleur zijn.

Varkensoren zijn een droogvoer dat tanden kan kraken. Wanneer het wordt ingenomen zonder goed te kauwen, kan het een verstopping in de darmen veroorzaken.

Enkele veelvoorkomende problemen met het voeren van Beagle

Naar welke bronnen kan ik kijken om meer te weten te komen over de kwaliteit van verschillende merken hondenvoer?

Dog Food Advisor is de meest betrouwbare bron voor onderzoek naar de kwaliteit van hondenvoer op internet. Ze beoordelen en beoordelen elk product van vrijwel elk hondenvoerbedrijf en hun beoordelingen zijn altijd objectief. Eet alleen bij restaurants met vier of vijf sterren.

Moet ik me zorgen maken dat mijn beagle alleen gevriesdroogd voedsel eet?

Oké, dus je beagle is een beetje kieskeurig over wat hij eet. Maak je er niet druk over. Gevriesdroogd voedsel is veilig om te voeren totdat het een 4- of 5-sterrencijfer krijgt.

Ik moet mijn beagle elke maaltijd met de hand voeren.

Na twee keer met de hand gevoerd te zijn, zal je beagle het accepteren. U moet dit gedrag onmiddellijk elimineren. Je zult strenge regels moeten handhaven. Maak eerst een smakelijke maaltijd die hij niet kan weerstaan. Zorg ervoor dat hij het ziet en weet dat het zijn eten is door het te bewaren waar hij gewoonlijk eet. Om de hele dag te eten, laat u het voedsel in de kom. Hij zal uiteindelijk honger krijgen en gaan snacken.

Samenvatting en conclusies
Ik hoop dat ik al je vragen heb kunnen beantwoorden over wat je een beagle moet voeren. Als u meer uitleg nodig heeft, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Bekijk: Beagle Handboek

U bent zich aan het oriënteren om te bepalen of een Beagle bij u past, of u heeft al een pup of volwassen Beagle aangeschaft en wilt weten hoe u uw hond het beste op een positieve manier kunt opvoeden, zodat hij of zij gezond opgroeit , vrolijke en gehoorzame hond. Kortom, u wilt weten of dit ebook u hierbij kan helpen en of het antwoord kan geven op al uw vragen over de Beagle.