@beaglehondnl

Bezoek Ons

Doden Beagles kleine dieren?

Inhoudsopgave

Voordat mensen honden als huisdier gingen houden, leefden ze in het wild en jaagden ze om te eten. Het is bekend dat ze afkomstig zijn van wolven. Hoewel beagles tegenwoordig aanhankelijk, sociaal en vriendelijk zijn, werden ze ooit gebruikt om op kleine dieren te jagen. Ze hebben nog steeds de drang om achter dingen aan te rennen. Doden beagles dan kleine dieren?

Hoewel ze al honderden jaren als huisdier worden gehouden, willen beagles nog steeds dingen achtervolgen, bijten en proberen te doden die eruit zien als een prooi. Dit jachtinstinct kan ervoor zorgen dat beagles kleine dieren zoals konijnen, ratten, kippen, vogels en zelfs slangen doden.

Doden Beagles katten?

Hoewel beagles werden gebruikt als jachthonden, zijn ze erg vriendelijk met andere dieren, waaronder katten. Ze zijn slim genoeg om erachter te komen dat ze je kat geen pijn mogen doen. Omdat ze aardig en vriendelijk zijn, kunnen beagles goed overweg met katten.

Doden Beagles vossen doden?

Beagles gedragen zich van nature niet gemeen. Ze kunnen kleine dieren uit instinct doden, maar ze vallen meestal geen grotere dieren aan. Ook al kan een coyote of vos een volwassen beagle pijn doen, het is minder waarschijnlijk dat de beagle ze zal doden.

Wat te doen als je beagle een dier doodt?

Hier zijn enkele dingen die u kunt doen als uw beagle per ongeluk een klein dier uit instinct doodt.

Wees niet gemeen tegen je beagle.
Honden worden op een andere manier gestraft dan mensen. Als je je hond straft voor iets dat hij net heeft gedaan, zal hij niet eens weten wat hij verkeerd heeft gedaan. Het verleden is het verleden.

Maar als je hem betrapt terwijl hij een dier pijn doet, kun je hem “NEE” zeggen of een geluid maken om zijn aandacht te trekken, en hem dan zeggen te stoppen.

Breng je hond naar de dierenarts
Als je denkt dat je beagle in de buurt van een klein dier is geweest, moet je hem meteen naar de dierenarts brengen.

Zelfs kleine dieren doen hun best om zichzelf te beschermen. Dus als uw hond een ander dier heeft aangevallen, is het mogelijk dat het andere dier uw hond heeft gekrabd of gebeten. Vertel hem wat er aan de hand is en breng hem naar de dierenarts.

Zorg er ook voor dat hij alle foto’s die hij nodig heeft op tijd krijgt. Praat met uw dierenarts en zorg ervoor dat hij elke drie maanden een injectie krijgt tegen Spirocerca Lupi.

Laat je beagle het opgejaagde dier niet opeten.
Laat je beagle niet eten wat hij heeft gevangen. Kleine dieren hebben kleine botten die hen ernstig kunnen verwonden en zelfs van binnenuit kunnen laten bloeden. Dus als je toevallig je hond betrapt tijdens een misdaad, laat dan alles vallen en ren om hem te stoppen.

Vind een manier om de prooi te redden.
Als iemand die van dieren houdt, zou ik je willen vragen om te proberen het kleine dier te redden dat je hond pijn heeft gedaan. Als je denkt dat hij nog leeft, breng hem dan naar een dierenarts in de buurt. Wees echter voorzichtig, want het kleine dier kan bang zijn en je aanvallen als je het probeert te redden.

Train je Beagle om geen kleine dieren te doden

Ik heb op de harde manier geleerd hoe belangrijk het is om je beagle te leren zijn instincten te beheersen en kleine dieren niet aan te vallen.

De eerste keer dat je beagle een ander dier aanvalt omdat hij dat wil. Als het weer gebeurt, zal het voor de lol zijn. Tegen de derde keer zal het zijn favoriete bezigheid zijn. Dit kan uw hond gemeen maken en hij kan zelfs andere huisdieren zoals katten en honden gaan aanvallen. Dus stop dit voordat het uit de hand loopt.

  • Het algemene idee is om je beagle kennis te laten maken met een paar kleine dieren, zodat hij zich op zijn gemak voelt bij hen.
  • Probeer een paar kleine dieren te vinden die je beagle interessant zal vinden. Je kunt een kip, een rat of een konijn als huisdier krijgen. We zullen een konijn gebruiken om hiervoor te trainen.
  • Houd het konijn in de kooi totdat uw hond arriveert.
  • Leg uw hond aan de lijn en breng hem dicht bij de kooi.
  • Begin langzaam naar de kooi te bewegen. Geef je hond iets lekkers als hij rustig blijft en met je meebeweegt. Als hij opgewonden raakt en probeert te rennen, trek dan de riem voorzichtig naar achteren en zeg hem te gaan zitten.
  • Blijf dit doen totdat je beagle niet meer opgewonden is en langzaam en voorzichtig beweegt.
  • Geef hem nu een vleugje van het dier in de kooi. Als hij blaft of zich agressief gedraagt, trek hem dan voorzichtig terug en geef hem de tijd om te kalmeren.
  • Laat je beagle uit de kooi zodra hij gewend is aan het kleine dier. Controleer wat uw hond doet.

Als je dit vaak met verschillende dieren doet, zal je beagle aan ze wennen en ze minder snel doden.

Nog een ding
Beagles zijn op geen enkele manier agressief. Ze zijn slim genoeg om te weten dat het doden van dieren verkeerd is; alles wat ze nodig hebben is een beetje training. Zelfs als je hond een ander dier doodt, moet je hem niet hard behandelen of straffen.

Bekijk: Beagle Handboek

U bent zich aan het oriënteren om te bepalen of een Beagle bij u past, of u heeft al een pup of volwassen Beagle aangeschaft en wilt weten hoe u uw hond het beste op een positieve manier kunt opvoeden, zodat hij of zij gezond opgroeit , vrolijke en gehoorzame hond. Kortom, u wilt weten of dit ebook u hierbij kan helpen en of het antwoord kan geven op al uw vragen over de Beagle.