@beaglehondnl

Bezoek Ons

Hebben Beagles veel aandacht nodig?

Inhoudsopgave

Voordat u een hondenras kiest, moet u over veel dingen nadenken. Een daarvan is de hoeveelheid tijd en zorg die het ras nodig heeft. Verschillende rassen hebben verschillende hoeveelheden aandacht nodig. Als je een beagle wilt, vraag je je misschien af: “Hebben beagles veel aandacht nodig?”

Beagles hebben veel zorg nodig in vergelijking met andere hondenrassen. Ze zijn erg actief en hebben elke dag veel beweging nodig. Ze waren gemaakt om gezelschapshonden te zijn en leefden in roedels. Ze doen het niet goed als ze voor langere tijd alleen worden gelaten.

Aandachtsvereisten van Beagles

Beagles zijn gemaakt om met jagers te werken. Ze hebben veel energie. Als je een beagle krijgt, moet je hem minstens één keer per dag lang uitlaten. Afgezien daarvan zul je korte, intense oefeningen met ze moeten doen, zoals rennen of springen, om ze in beweging te krijgen. Als je dat niet deed, zouden ze zich slecht kunnen gedragen. Ze zijn ook vatbaar voor overgewicht, dus als ze niet sporten, kunnen ze gemakkelijk aankomen.

Ze zijn erg speels en spelen graag met mensen. Je zult er elke dag een tijdje mee moeten spelen. En als je ze probeert tegen te houden, kunnen ze blaffen om je aandacht te trekken.

Omdat ze vroeger in groepen leefden, doen beagles het niet goed als ze alleen gelaten worden. Ze hebben vaak moeite om alleen te zijn. Als beagles lange tijd alleen worden gelaten, kunnen ze veel gaan blaffen en slechte dingen gaan doen, zoals op meubels kauwen.

Beagles hebben veel aandacht nodig, maar dat betekent niet dat je ze 24 uur per dag je volledige aandacht moet geven. U moet twee belangrijke dingen doen.

  • Gebruik al hun energie, want een beagle die moe is, is een blije beagle.
  • Leer ze omgaan met hun angst om alleen te zijn.

Manieren om aandacht te schenken aan uw Beagle

Er zijn veel manieren om een beagle de aandacht te geven die hij nodig heeft. Hier zijn een paar dingen die ik regelmatig doe om mijn beagle geïnteresseerd te houden.

Dagelijkse wandelingen
Wandelen is het belangrijkste dat elk hondenras kan doen. Een beagle moet het elke dag doen. Als je een beagle wilt, zorg er dan voor dat je elke dag genoeg tijd hebt om met hem te gaan wandelen.

Hoe lang de wandeling duurt, hangt af van hoe oud de beagle is en hoeveel energie hij heeft. Mijn eenjarige beagle is erg actief, dus ik ga twee keer per dag een uur met hem wandelen. Maar een dagelijkse wandeling van een uur is meestal genoeg voor een beagle.

Beagles houden van wandelen. Ze zijn blij als ze nieuwe dingen zien en nieuwe geuren ruiken. Het geeft ze ook de kans om andere mensen en honden te ontmoeten.

Daarnaast zijn jullie allebei gezonder als je elke dag met je hond wandelt. Een paar jaar geleden deed ik niet veel en mijn longen waren als die van een 5-jarige. Nu loop ik elke dag twee uur en ren ik met mijn twee beagles. Ik vind het zo leuk dat ik erover denk om een blog te beginnen over wandelen en hardlopen.

Joggen/hardlopen
Zelfs beagles hebben een korte training nodig die zwaar is. Jij en je beagle krijgen allebei veel fysieke en mentale voordelen van joggen. Studies tonen aan dat honden zich minder angstig en gestrest kunnen voelen als ze regelmatig joggen.

De spieren van een beagle worden uitgerekt als hij rent en hij verbrandt veel calorieën. Een gezond hart en longen hebben is een ander voordeel. Jij en je beagle blijven allebei op een gezond gewicht als je regelmatig jogt of hardloopt. Beagles die actief zijn en dingen te doen hebben, zijn gelukkiger en leven langer.

Als je beagle eenmaal volgroeid en volwassen is, kun je hem meenemen tijdens het joggen. Elke dag jog ik meestal 15 minuten met mijn beagles.

Spel ophalen
Nee, labradors zijn niet de enige honden die kunnen apporteren. Je beagle kan ook apporteren leren. Als je je op een dag lui voelt, kun je gewoon op een bank gaan zitten, een stok gooien en je beagle gek laten worden om hem te pakken te krijgen.

Apporteren is niet alleen een geweldige manier om aan lichaamsbeweging te komen, maar het bevredigt ook hun behoefte om iets na te jagen. Mijn twee beagles zijn dol op dit spel, dat we elke zondag spelen.

Je hoeft niet te apporteren of te rennen. Hier is een lijst met 12 dingen die je met je beagle kunt doen om hem in vorm te houden.

Toon trucs
Een geweldige manier om aandacht aan je beagle te besteden, is door hem een trucje te leren. Trucs aanleren kan mensen vaak helpen zich te concentreren en te focussen. Het kan een geweldige manier zijn om dichter bij uw hond te komen en uw band met hem of haar te versterken. Hier zijn 12 gekke coole dingen die je een beagle kunt leren.

Je kunt ook de tijd nemen om je beagle verschillende commando’s te leren die hem zullen helpen meer gedisciplineerd te zijn en je bevelen op te volgen.

Elke dag heb ik 15 minuten gereserveerd om trucs met mijn beagle te leren of te beoordelen.

Zwemlessen
Je beagle leren zwemmen is een geweldige manier om aan lichaamsbeweging te doen en er tijd mee door te brengen. Beagles houden niet van water en zwemmen niet goed. Maar als ze eenmaal weten hoe het moet, beginnen ze het leuk te vinden.

Verzorg je Beagle
Ik begrijp niet waarom beagle-eigenaren elk jaar honderden of zelfs duizenden dollars uitgeven om hun honden door een professional te laten trimmen. Je kunt voor veel minder geld beter voor je beagle zorgen als je hem zelf verzorgt. Het verzorgen van uw hond is een geweldige manier om tijd met hem of haar door te brengen.

Goed voor jezelf zorgen kan veel gezondheidsproblemen voorkomen. Hier zijn enkele tips voor het verzorgen van uw beagle.

Gebrek aan aandacht

Als een beagle niet genoeg aandacht krijgt, kan hij zich gestrest en angstig voelen. Hij zal zich slecht gedragen als hij niet genoeg zorg en aandacht krijgt. Hij zou te veel kunnen gaan blaffen en schade in en om het huis kunnen aanrichten. In het ergste geval begint hij gemeen te doen tegen andere mensen.

Een beagle die alleen leeft, zal het grootste deel van zijn tijd slapen en niet veel doen. Het kan ook slecht zijn voor zijn gezondheid. Hij kan dik worden als hij niet beweegt.

Nog een ding
Dit lijkt misschien allemaal veel, en dat is het ook, maar het is het allemaal waard. Als je het eenmaal onder de knie hebt, zul je het leuk vinden om voor je beagle te zorgen en tijd met hem door te brengen. Maar neem alleen een beagle als je hem de juiste zorg en aandacht kunt geven die hij nodig heeft. U kunt Beagle als huisdier lezen om meer te weten te komen over hoe beagles zich gedragen, hoeveel ze kosten en wat hun voor- en nadelen zijn.

Bekijk: Beagle Handboek

U bent zich aan het oriënteren om te bepalen of een Beagle bij u past, of u heeft al een pup of volwassen Beagle aangeschaft en wilt weten hoe u uw hond het beste op een positieve manier kunt opvoeden, zodat hij of zij gezond opgroeit , vrolijke en gehoorzame hond. Kortom, u wilt weten of dit ebook u hierbij kan helpen en of het antwoord kan geven op al uw vragen over de Beagle.