@beaglehondnl

Bezoek Ons

Hoe een Beagle in een bench te trainen – stapsgewijze handleiding

Inhoudsopgave

Mijn beagle-puppy begon volledig te huilen toen ik hem voor het eerst in zijn doos stopte. Ik had toen helemaal geen ervaring. De waarheid wordt verteld, ik wist niet wat ik aan het doen was als het ging om krattraining. In tegenstelling tot andere hondenrassen waren beagles niet sterk vertegenwoordigd in online content. Om mijn eerste beagle goed te benchtrainen, heb ik advies ingewonnen bij een deskundige hondentrainer. Tegen de tijd dat ik mijn tweede beagle ontving, had ik alle methoden geobserveerd en was ik bereid ze te gebruiken. Deze keer ging er niets mis. Er waren geen kreten of gehuil te horen. Laten we aan de rechterpoot beginnen en uitzoeken hoe je je beagle kunt trainen.

Het proces van benchtraining van een beagle-puppy of volwassen hond is hetzelfde.

Aan de slag

U mag uw huisdier in geen geval door benchtraining dwingen. Uw hond moet de box gaan zien als zijn eigen persoonlijke woonruimte. Je beagle heeft een veilige en knusse bench nodig om in te rusten. De bench moet comfortabel zijn voor je beagle.

Wat je nodig hebt

 • Niet verwonderlijk, een doos of container. Hier zijn mijn topkeuzes voor de drie beste beagle-vriendelijke kratten om te bekijken als je er nog geen hebt gekocht.
 • Bed is zacht en gezellig.
 • Jezelf comfortabel bedekken
 • Traktaties
 • Waar uw hond het liefst mee speelt
 • Voedsel
 • Serveerschotel
 • Vooral als je beagle zichzelf niet kan trainen en je tijd nodig heeft.

Hoe je je Beagle in een bench moet trainen

Stap 1: Creëer een positieve omgeving in de bench

Je beagle verdient een knus verblijf als een kennel om in uit te rusten. Het is een must om een hond te hebben die comfortabel in zijn bench zit. Om de bench geschikter te maken voor een beagle kun je het volgende doen:

 • Zorg ervoor dat u uw hond een knus bed in zijn bak geeft.
 • Zorg ervoor dat uw beagle naar binnen kan en zich altijd veilig voelt. Om dit te bereiken, legt u eenvoudig een deken over de bovenkant van de kist om een donkere, afgesloten ruimte te creëren.
 • De bench is de perfecte plek om het favoriete speelgoed van je beagle op te bergen.

Stap 2: Moedig je beagle aan om in de bench te gaan

Als je klaar bent, laat je je hond kennismaken met de bench.

 • Laat de deur van de bench open zodat uw hond naar binnen kan en dingen kan bekijken. Geef hem een beloning en wat lof als hij de kist betreedt. Het is niet nodig om hem ertoe te dwingen als hij dat niet wil.
 • Gewoon rondhangen in de kooi, hij zou beloond moeten worden.
 • Geef hem nu een beloning en zeg hem dat hij in de kist moet gaan. Laat hem leren dat zijn box een veilige en plezierige plek is om tijd door te brengen.

Stap 3: Creëer een positieve associatie met de bench

De hond moet elke keer worden beloond als je hem de bench ziet betreden (door op de clicker te klikken of door het markeringswoord uit te spreken). Dat is waarom het mensen meer geneigd zal maken om op deze manier te handelen.

Je kunt zelfs spelletjes met hem spelen in de bench om hem meer op zijn gemak te stellen. Als je beagle nog een puppy is, kun je hem of haar leren de bench te gebruiken door een spoor van lekkernijen achter te laten. Gooi de bal in de kist en laat je vriend die weet hoe hij moet apporteren hem eruit halen. Dit zal je beagle helpen de bench te accepteren als normaal meubilair in je huis.

Met een beetje geluk zal je beagle positieve ervaringen gaan associëren met zijn bench.

Stap 4: Sluit de deur voor de eerste keer

Sluit de deur van de bench voor de eerste keer zodra uw beagle er vertrouwd mee is en zich er comfortabel in voelt. Laten we als volgende stap de deur sluiten en 5 seconden wachten. We willen onze kleine vriend geen onnodige zorgen baren, dus houd het onder de 5 seconden.

 • Vul zijn kom met zijn favoriete maaltijd en plaats deze in de kist.
 • Geef hem toestemming om in de bench te eten.
 • Als je hem wat privacy wilt geven terwijl hij eet, kun je de deur vijf seconden dichtdoen.

Het is mogelijk dat uw hond het niet eens merkt. Bouw de duur op dat de deur gesloten is totdat u hem tijdens zijn maaltijd gesloten kunt houden. Zodra hij de gesloten deur van de kist opmerkt, opent u deze, beloont u hem met iets lekkers en beloont u hem met complimenten.

Stap 5: Verhoog de duur

Uw hond moet nu helemaal gewend zijn aan zijn bench. De deur van de kist kan op slot, dat weet hij maar al te goed. Leer je beagle binnen te blijven als de deur dicht is door nu aan deze vaardigheid te werken.

Als je je beagle in een bench zet wanneer hij in de stemming is om te spelen, zal hij smeken om uitgelaten te worden. Deze volgende stap kan het beste worden uitgevoerd als Fido ontspannen en slaperig is. Zorg ervoor dat uw hond wat frisse lucht heeft gekregen en niet meer vuil is voordat u verder gaat.

Wat moeten we doen:

 • Leg een bed of een deken in de bench waar je hond op kan slapen.
 • Leg zijn favoriete kauwspeeltje bij hem in de bench om te zien of het hem zal verleiden om naar binnen te gaan.
 • Laat de deur dicht als hij niet piept als je daar aankomt.
 • Besteed de volgende twintig seconden aandachtig aan het observeren van uw hond.
 • Om de bench comfortabeler te maken voor uw hond, steekt u uw hand door de spijlen en houdt u zich vast aan een speeltje.
 • Je beagle zal zich veiliger voelen als je dicht bij de bench blijft.
 • Als hij angstig begint te worden of huilt, halveer dan de tijd tot 5 seconden.
 • Als de hond het de volle twintig seconden bij elkaar kan houden, moet je de deur openen, er veel van maken en hem belonen met veel lekkers.
 • Verhoog de duur van de taak eerst geleidelijk.

U kunt uw beagle meer op zijn gemak stellen als hij of zij in de bench zit door het volgende te doen:

Je kunt je beagle comfortabeler maken in zijn bench door het volgende te doen:

 • Probeer een hand in de doos te steken. Als je hand niet past, steek je vingers er dan in.
 • Geef je hond wat aandacht en geruststelling door een gesprek met hem aan te gaan.
 • Door het favoriete speeltje van uw hond in de bench te hebben, wordt de overgang gemakkelijker.
 • Voeg niet meteen meer tijd toe. Neem er gewoon de tijd voor.

Wanneer je beagle een bench-stint van vijf minuten onder de knie heeft, kun je doorgaan naar het volgende trainingsniveau.

Stap 6: Stap weg van de kist

Nu je beagle heeft geleerd zich veilig te voelen achter gesloten kooideuren, kun je hem trainen om daar opgesloten te blijven als je het huis verlaat.

 • Krat uw hond terwijl hij ontspannen en slaperig is.
 • Je moet opstaan, een paar passen bij de kist vandaan gaan, dan omdraaien en teruggaan.
 • Draai de sleutel om en ontgrendel de deur
 • En overlaad hem met complimenten en beloningen.
 • Creëer geleidelijk wat ruimte tussen jou en hen.
 • Blijf dit doen totdat u zich op uw gemak voelt om het huis te verlaten en terug te keren.

Stap 7: werk aan afstand en duur

Inmiddels is je beagle eraan gewend om 5 minuten per keer in zijn bench door te brengen terwijl je kalm blijft terwijl je weg bent. Verlaat eerst de kamer slechts vijf seconden. U moet de tijd die u eraan besteedt geleidelijk verhogen.

Stap 8: Laat je beagle alleen naar buiten als hij rustig is

Je moet je beagle trainen om te begrijpen dat stil blijven de sleutel is tot succes bij het verkrijgen van lekkernijen en andere beloningen. OPEN DE DEUR NIET als je terugkeert om je huilende beagle te vinden. Laat hem ontspannen. Zodra hij stopt met jammeren kan hij naar buiten.

Als je hond huilt, open dan niet de deur om hem te sussen, anders zal hij de volgende keer waarschijnlijk blijven huilen.

HOUD ER REKENING MEE DAT DE KRATTRAINING NIET BINNEN TWEE DAGEN WORDT VOLTOOID. Beagles zijn notoir moeilijk te trainen en hebben veel last van verlatingsangst. Er moet weken aan je beagle worden gewerkt voordat je hem 30 minuten in de bench kunt laten zonder dat hij angstig wordt.

Do's en don'ts bij benchtraining

De traktaties mogen niet stoppen!
Nadat uw hond de benchtraining met succes heeft voltooid, moet u hem af en toe blijven belonen met lekkernijen. Als hij iets lekkers heeft om naar uit te kijken, zal hij gemotiveerd blijven. Als je wilt dat je hond opgewonden blijft terwijl hij in zijn bench zit, probeer hem dan iets lekkers te geven dat hij niet verwacht.

De bench is geen hulpmiddel voor discipline.
In geen geval mag u de kennel ooit gebruiken als een vorm van straf voor uw beagle. De bench kan angst bij uw huisdier veroorzaken als het hen aan iets ergs herinnert. Je beagle moet leren accepteren en er zelfs van genieten om tijd in zijn bench door te brengen als hij het beoogde doel wil dienen.

Haal ze eruit om naar het toilet te gaan.
Direct nadat je de deur hebt geopend, neem je ze mee naar buiten om naar het toilet te gaan. Als u van plan bent uw beagle in een bench te trainen, kan dit nuttig zijn om dit zelf te doen.

bench tijd voor uw beagle moet tot een minimum worden beperkt.
Onthoud dat de kennel geen vervanging is voor een menselijke babysitter voor je beagle. Houd hem korte tijd uit de bench om verlatingsangst en verdriet te voorkomen. Als uw hond nog een jonge pup is, mag hij niet meer dan drie uur per dag in zijn bench doorbrengen. Raadpleeg de volgende tabel voor richtlijnen over hoe lang uw beagle in een bench kan worden gehouden op basis van zijn leeftijd:

LeeftijdMaximale tijd
5 tot 8 weken oud10 tot 20 minuten
9 tot 10 weken oud30 tot 60 minuten
11 tot 14 weken oud1 tot 3 uur
15 tot 16 weken oud3 tot 4 uur

Zorg ervoor dat de bench een kleine, knusse ruimte heeft voor het huisdier.
Als uw beagle aan de kleine kant is, kunt u de verdeler gebruiken die bij de bench wordt geleverd om een knusse ruimte voor hem te creëren. Het is helemaal niet gemeen, dat beloof ik. Beagles voelen zich trouwens veiliger in kleine ruimtes.

Als je je beagle met succes in een bench wilt trainen, gebruik dan geen halsband, harnas of een ander soort stof bij hem.
Zet je beagle altijd in de bench met niets op hem of haar. Voordat u hem in de container plaatst, moet u ervoor zorgen dat de halsband, ID-tags, harnas en kleding allemaal zijn verwijderd. Het harnas, de kleding of het identificatielabel van een hond kan ernstig verstrikt raken in de tralies van de bench.

Waarom is Crate belangrijk voor je beagle?

Houd er rekening mee dat beagles notoir ondeugend zijn. Als je je ook maar een seconde de rug toekeert, heeft je beagle iets duurs opgegeten. Naast het knagen aan meubels hebben beagles nog een andere favoriete bezigheid: eten. Uw hond eet alles waar hij zijn mond rond kan krijgen. De zes maanden oude beagle van mijn buurman heeft vorige week haar haarband opgegeten. Hun enige optie was hem te opereren om de haarband te verwijderen. Daarom heeft een beagle juist om deze reden een bench nodig.

Benchtraining met je beagle is niet wreed, ondanks wat vaak wordt gedacht van het tegendeel. Door de tijd te nemen om uw beagle in zijn bench te trainen, kunt u hem een eigen en comfortabele plek bieden om zich terug te trekken wanneer hij wat rust nodig heeft. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn kratten niet alleen tijdelijke huisvesting voor honden.

Voordelen van benchtraining voor uw beagle

Jullie twee zullen baat hebben bij het trainen van je hond in een bench. De veiligheid en het comfort van uw hond verzekeren en u tegelijkertijd wat rustige tijd voor uzelf geven, dat is waar een bench om draait. Krattraining kan uw beagle ook op andere manieren helpen.

 • Je huis beagle-proof maken is zinloos; uw hond zal nog steeds alles vinden dat hem pijn kan doen. Wanneer ze alleen worden gelaten en zich vervelen, kunnen Beagles destructief worden. Ze kunnen in een krat worden vastgezet totdat u er bij kunt. Een verslag van het leven van een beagle werd op Reddit geplaatst. De hond stapte in het medicijnkastje en at de hele voorraad op. Zijn beagle was zo vaak naar de dierenarts geweest en had zoveel geld uitgegeven dat hij eindelijk kon ontspannen. Daarom is krattraining essentieel, en vooral voor een beagle.
 • Vermindert stressniveaus: Een goed getrainde kennel kan de favoriete plek van uw beagle in huis worden. En hoe langer je hem daar houdt, hoe minder zorgen en spanning er in hem zullen ontstaan.
 • Het vervoeren van uw beagle-puppy naar de dierenarts zal veel gemakkelijker zijn met een bench.
 • Vergemakkelijkt reizen: Honden metgezellen zijn een welkome aanvulling op elke reis. U kunt uw hond onderweg niet zomaar onbeheerd op de achterbank van de auto achterlaten. Een krat is op dit moment handig.
 • Houd er rekening mee dat uw hond een mooie stoel misschien als een kauwspeeltje ziet, terwijl u de esthetische waarde ervan waardeert. Als je je beagle met rust zou laten terwijl hij tandjes krijgt, zou hij waarschijnlijk proberen te knagen aan alles waar hij zijn tanden op kan krijgen. Je kunt je meubels van hem redden door hem in een container te stoppen.
 • Een bench is cruciaal voor de revalidatie van uw beagle na een operatie. Terwijl uw beagle nog steeds aan het genezen is van een operatie, kan hij niet deelnemen aan enige fysieke activiteit (verstuiving, castratie, breuk, enz.). Het mislukken van chirurgische ingrepen is in verband gebracht met lichaamsbeweging en andere vormen van fysieke activiteit. In het belang van uw hond heeft hij of zij zoveel mogelijk rust nodig. Ze zullen zich meer op hun gemak, tevreden en beschermd voelen in hun container.
 • Handig voor inbraak omdat Beagles zelden hun slaapvertrekken bevuilen. Huistraining zal sneller vorderen als je ze beperkt tot de box.

Waar u de bench van uw hond moet neerzetten

 • Je beagle heeft rust en stilte nodig om goed in zijn bench te kunnen slapen.
 • Plaats de kist niet op een plek waar deze wordt blootgesteld aan sterk zonlicht.
 • Ik denk dat je slaapkamer de beste optie is. Je beagle zal niet eenzaam zijn als hij of zij weet dat je met hem of haar in dezelfde kamer slaapt.

Wat is een ideale tijd om een Beagle in een bench te trainen?

Benchtraining van een beagle zou moeten beginnen als de hond nog een jonge puppy is. In feite wordt het ten zeerste aanbevolen om uw hond in een bench te trainen zodra u hem ontvangt. Het trainen van een puppy is eenvoudig in vergelijking met het trainen van een volwassen hond. De beagle wordt ouder en vaster in zijn manier van doen; hij wil zijn routine niet veranderen.

En toch betekent dat niet dat het trainen ervan onmogelijk is. Benchtraining van een volwassen beagle kan meer tijd kosten.

Tot slot enkele gedachten
Op geen enkele manier mag krattraining worden gehaast. Deze procedure is tijdrovend maar essentieel. Voordat uw beagle leert genieten van zijn kennel, kan het weken duren. Wacht daarom af en geef niet op.

Bekijk: Beagle Handboek

U bent zich aan het oriënteren om te bepalen of een Beagle bij u past, of u heeft al een pup of volwassen Beagle aangeschaft en wilt weten hoe u uw hond het beste op een positieve manier kunt opvoeden, zodat hij of zij gezond opgroeit , vrolijke en gehoorzame hond. Kortom, u wilt weten of dit ebook u hierbij kan helpen en of het antwoord kan geven op al uw vragen over de Beagle.