@beaglehondnl

Bezoek Ons

Hoe een beagle te stoppen met kauwen

Inhoudsopgave

Als je een beagle hebt, kom je vaak thuis om een meubelstuk te vinden dat is kapotgekauwd en vernietigd. Behalve dat ze speurhonden zijn die geursporen volgen, zetten ze ook graag af en toe hun mond aan het werk. Je beagle kan ziek worden of pijn doen als hij of zij op dingen kauwt. Het kan ook je spullen beschadigen. Laten we dus eens kijken hoe u kunt voorkomen dat uw beagle dingen kauwt:

Begrijp de redenen achter kauwen

Voordat u dit probleem kunt oplossen, moet u erachter komen waarom uw beagle kauwt. Als een puppy tandjes krijgt, kan hij op dingen kauwen om zijn tandvlees beter te laten voelen. Een volwassen beagle daarentegen kan op dingen kauwen omdat hij zich verveelt en niets anders te doen heeft.

Er zijn honden die graag kauwen op dingen die ze in huis vinden. Als ouder moet je erachter komen waarom je kind kauwt en erover nadenken. Je kunt niet voorgoed stoppen met deze gewoonte als je niet weet waarom je het doet. Laten we dus eens kijken waarom uw beagle op dingen zou kunnen kauwen.

tandjes krijgen
Meestal kauwen beagle-puppy’s op dingen omdat ze tandjes krijgen. Als een beagle vier tot acht maanden oud is, begint hij tandjes te krijgen. Het tandvlees doet pijn als een beagle tandjes krijgt, dus begint hij op dingen te kauwen om de pijn te laten verdwijnen.

Dit is normaal en alle honden maken het door. U kunt uw hond helpen zich beter te voelen door hem bevroren stukjes wortel te geven. Je kunt zelfs een ijsblokje op de grond leggen en je hond ermee laten spelen terwijl het glijdt.

Voordat je het water invriest, kun je er kippenbouillon aan toevoegen. Dit gearomatiseerde ijsblokje zal een grote hit zijn bij je beagle.

Angst om alleen te zijn
Beagles zijn sociale dieren die het niet goed alleen kunnen. Verlatingsangst is een andere belangrijke reden waarom een beagle zou kunnen kauwen op dingen die ze niet zouden moeten doen. Als uw hond dit heeft, kan hij blaffen, janken en onrustig worden zodra hij beseft dat u er niet bent.

Honger
Een beagle kan ook kauwen omdat zijn voedsel niet zo gezond is en minder calorieën bevat. Als een hond niet genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt, kan hij ze gaan willen. Dit kan ertoe leiden dat ze dingen om hen heen kauwen en inslikken. Als je denkt dat dat waar is, wil je misschien overstappen op een beter merk hondenvoer. Orijen is een merk hondenvoer dat ik zou aanraden voor een beagle. Het heeft een beoordeling van 5 van de 5 sterren van de Dog Food Advisor. (Ik word niet betaald om Orijen te promoten, maar ik vind hun voedselrecept echt geweldig.)

Verveling
Zoals ik al zei, zijn beagles sociale dieren die aandacht nodig hebben. Ze moeten zowel hun lichaam als hun geest trainen. Ze kunnen kauwen op dingen die ze in de buurt vinden om bezig te blijven en zich niet meer te vervelen.

Geen oefening
Beagles zijn een ras met veel energie. Een beagle die moe is, is een blije beagle. Als je je beagle niet elke dag genoeg beweging geeft, kan hij slechte dingen doen om zijn energie kwijt te raken.

Je beagle blijft fit en gezond als hij elke dag ongeveer 30-45 minuten traint. Lichamelijke activiteiten zijn ook goed voor de geestelijke gezondheid en training. Als ze sporten, maakt hun lichaam endorfine aan, waardoor ze zich goed voelen.

Waarom eten beagles van alles en nog wat?

Als je niet thuis bent, is het erg vervelend als je beagle besluit om op je favoriete schoenen of je oplaadkabel te kauwen. Het kan vervelend en moeilijk zijn om erachter te komen hoe u uw hond kunt leren niet te proberen op dingen te kauwen. Als je eenmaal weet waarom ze kauwen, zoals een roedel leiders, is het gemakkelijk om met een oplossing te komen.

Je huis puppy-/hondbestendig maken

Puppy/hond – Door uw huis hondbestendig te maken, kunt u ervoor zorgen dat uw hond een veilige plek heeft om te leven. U kunt uw beagle “hondenbestendig” maken door kleine dingen die niet goed voor hem zijn om te eten of hem pijn kunnen doen, buiten zijn bereik te houden. U kunt beginnen door uw schoenen op een rek of in een schoenenkast te zetten, alle kleine dingen weg te doen, uw medicijnen op een hogere plank te zetten, snoerbeschermers op elektrische snoeren en draden te gebruiken, enz.

Het kan moeilijk zijn om het hele huis hondveilig te maken, dus je kunt een kamer of een kleine ruimte kiezen waar je je beagle alleen kunt laten.

Gebruik hondenafstotende spray

Beagles willen soms niet met hun speelgoed spelen en kauwen liever op meubels en andere kleine dingen. Ze kunnen dingen gemakkelijk uit elkaar halen en inslikken, wat slecht kan zijn voor hun spijsvertering. Hier is mijn suggestie voor een hondenafstotende spray die werkt, mijn jongere beagle.

Je kunt dit voorkomen door de meubels waar hij het meest op kauwt in te spuiten met een hondenafweermiddel. Honden kunnen deze sprays eten, maar beagles haten ze omdat ze erg bitter smaken en ruiken.

Bied in plaats daarvan veel kauwspeeltjes aan

Je beagle weet niet waar hij wel en niet op mag kauwen. Hij denkt dat het hele huis zijn speelhuisje is en dat alles erin zijn kauwspeeltjes is. U kunt uw hond leren dit niet te doen door hem een kauwspeeltje te geven. Als je hem ziet kauwen op iets waar hij niet op moet kauwen, klap dan luid of doe iets anders om zijn aandacht te trekken en geef hem zijn kauwspeeltje. Als hij ermee stopt en op zijn speeltje begint te kauwen, prijs hem dan en geef hem iets lekkers.

Zorg voor regelmatige oefeningen

Als een beagle bezig is en veel energie heeft, kan hij op dingen gaan kauwen. Zorg ervoor dat je elke dag met je hond gaat wandelen. Maak minstens één keer per dag een lange wandeling met je beagle. Stel een tijd in om te spelen waar hij kan rennen en springen. Speel verschillende spellen. Hier zijn 12 manieren om je beagle te laten bewegen.

Naast fysieke activiteit, moet je je beagle trucs en commando’s leren. Zelfs beagles moeten over dingen nadenken.

Motiveer goed kauwgedrag

Als je merkt dat je beagle op een van zijn speeltjes kauwt, prijs hem dan. Zeg een markeringswoord met een vrolijke stem, zoals ‘Brave jongen/meisje’ of ‘Ja’. Geef hem ook wat lekkers. Dit zal je helpen om je hond op een goede manier te leren kauwen.

En als je hem betrapt op iets verkeerds, schreeuw of schreeuw dan niet tegen hem. Laat hem in plaats daarvan zijn speeltje zien.

Toezicht houden op uw beagle

Als je bij je beagle bent, moet je ze in de gaten houden en weten hoe ze zich gedragen en gedragen als ze wakker zijn. Pas op voor ze als ze beginnen te kauwen of bijten op iets wat ze niet zouden moeten doen. Probeer ze te laten stoppen met kauwen op iets dat ze niet kunnen eten en geef ze een veilig speeltje dat ze wel kunnen eten. Als je dit eenmaal weet, wordt het in de toekomst een stuk makkelijker.

Zorg ervoor dat je je beagle in een bench of een kamer houdt die veilig is voor honden als je er niet bent. Terwijl ze in de kamer zijn, geef ze verschillende dingen om op te kauwen of te eten, zodat ze zich niet snel vervelen.

Beagles zijn leuk om mee om te gaan, maar als ze te opgewonden of verveeld raken, bijten en kauwen ze vaak op dingen. Een routine hebben kan helpen, en je beagle leeft op een gedisciplineerde plek. Als je bij hen hetzelfde blijft, leren ze snel. Probeer een aantal regels te maken en laat ze dit weten.

Nog een ding
Je beagle moet geleerd worden niet te kauwen. Als je niet stopt met kauwen, kan dit ernstige problemen in huis veroorzaken. Met de juiste zorg en training kunt u uw beagle helpen om niet meer zo agressief te zijn. Geef je hond veel beweging en quality time zodat hij/zij zich niet opgesloten voelt in huis.

Bekijk: Beagle Handboek

U bent zich aan het oriënteren om te bepalen of een Beagle bij u past, of u heeft al een pup of volwassen Beagle aangeschaft en wilt weten hoe u uw hond het beste op een positieve manier kunt opvoeden, zodat hij of zij gezond opgroeit , vrolijke en gehoorzame hond. Kortom, u wilt weten of dit ebook u hierbij kan helpen en of het antwoord kan geven op al uw vragen over de Beagle.