@beaglehondnl

Bezoek Ons

Hoe u uw Beagle-puppy de hele nacht kunt laten slapen

Inhoudsopgave

Het eerste dat we willen doen, is namens alle beagle-liefhebbers onze oprechte felicitaties aanbieden voor het nemen van zo’n geweldige beslissing! Net als alle dierenliefhebbers, moet je heel opgewonden zijn om je reis te beginnen met dit prachtige wezen in je huis. Dus, het is een paar dagen geleden, en jij en je nieuwe beagle-puppy hebben het fantastisch gehad om de middag samen door te brengen, te spelen en te ontdekken. Maar de hond stopt de hele nacht niet met huilen. Je zou willen dat je beagle-puppy ’s nachts stopt met blaffen, zodat hij of zij wat rust kan krijgen.


Puppy’s van het beagleras zijn gewend om hun tijd thuis door te brengen met hun moeder en broers en zussen. De nacht op een andere plek zonder de broer of zus van de puppy en de moeder in de buurt kan er moeilijk voor zijn. Om een beagle-puppy te laten stoppen met huilen en de hele nacht door te laten slapen, moet hij zich op zijn gemak voelen. Verplaats jezelf in het gezelschap van de puppy door ernaast te gaan zitten. Wees niet bang om er een nacht of twee in de buurt door te brengen.


Het trainen van de slaapgewoonten van uw puppy is noodzakelijk als hij of zij ’s nachts wakker blijft. Laten we eens kijken hoe we het slaapschema van een beagle-puppy kunnen veranderen.

Waarom slaapt uw Beagle-puppy 's nachts niet?

Je moet je meteen realiseren dat een jonge Beagle-puppy net een kleine baby is, constante zorg vereist en toevallen krijgt wanneer ze het niet snappen. Zoals opgemerkt, omvat een van deze driftbuien ook inconsistente slaappatronen. Waarom is het ongewoon? Dit komt door het feit dat deze puppy’s geen nachtbrakers zijn. In plaats daarvan zien kinderen de nachtelijke uren als hun speeltijd en brengen ze de daguren slapend door. Om deze moeilijkheid aan te pakken, moet u extra moeite doen om uw Beagle-puppy’s ’s nachts te laten slapen. Je Beagle zal worden getraind om de hele nacht door te slapen zonder problemen te veroorzaken door een aantal gedragingen en houdingen aan te nemen. Hun training is vooral gericht op het ontwikkelen van een routine die regelmatige, rustgevende slaap zou stimuleren.

Hoe train je een Beagle-puppy om 's nachts te slapen?

Om te beginnen moet u weten dat Beagles van nature nieuwsgierig zijn en snel leren, wat uw trainingsproces aanzienlijk zal vereenvoudigen. U moet bekend zijn met hun dagelijkse routine voordat u een effectief trainingsprogramma voor hen kunt ontwikkelen. Beagles, vooral puppy’s, zijn duidelijk energieke en grappige dieren, dus het is geen verrassing dat ze van fysieke activiteit houden en veel aandacht verlangen. Beagle-puppy’s hebben hun slaap nodig omdat het helpt bij hun ontwikkeling. Er zijn verschillende dingen die kunnen helpen om regelmatige slaapgewoonten aan te moedigen. Hier zijn enkele tools die ik heb samengesteld die het trainen van je kleine maatje gemakkelijker zullen maken.

Voer de energie van uw puppy af
Beagles hebben een ongelooflijke hoeveelheid inherente energie, die ze meestal laten zien door op je af te stuiteren en in cirkels rond te rennen. Er is niets beter dan deze kracht overdag te gebruiken. U moet ze meenemen voor een aangename wandeling in uw buurt of op een andere drukke plaats. Je kunt gewoon een bal of frisbee gooien en ze naar je toe laten brengen. Je moet ook tijd met hen doorbrengen door aan lichaamsbeweging te doen. Het is een geweldige manier om in vorm te komen en je stofwisseling op gang te brengen. Het spreekt voor zich dat als je lang genoeg met je beagle-puppy speelt, hij zichzelf zal uitputten en zal genieten van een goede nachtrust.

Zorg ervoor dat je een vaste routine hebt voor het slapen gaan.
Net als andere huisdieren willen Beagles ook genegenheid en huiselijkheid. Je moet van je kleine vriend een mooi, knus bed maken. Beagles hechten veel waarde aan het bed, omdat ze graag wegdommelen in een rustige omgeving. Het zou het voor uw puppy gemakkelijk maken om de gezelligheid van zijn opsluiting te omarmen.

Doe de lichten uit als het bedtijd is voor je puppy. Indien gewenst kan er wat laag klassieke muziek op de achtergrond gespeeld worden.

Beagle-puppy’s willen je constant in de buurt hebben. Daarom is het een geweldig idee om een van uw kledingstukken in zijn kennel achter te laten, zodat uw puppy uw aanwezigheid om hem heen zou ervaren. U kunt wat speelgoed in de buurt van uw Beagle-puppy plaatsen en hem laten genieten van zijn opwindende dromen. Gewoon om je te laten weten, beagles dromen veel, ze schudden hun poten, zelfs hun lichaam tijdens het dromen.

Maak de hond een lid van uw gezin

 

Je Beagle-puppy zal zich dichter bij je voelen en gelukkiger zijn als je met hem speelt. Een simpele ‘hallo’, ‘goedemorgen’ en ‘welterusten’ kunnen een grote bijdrage leveren aan het geruststellen van je hond. Het zal hem zeker in de meest rustgevende en aangename slaap brengen. Liefde en zorg zijn de meest fundamentele componenten die een gezonde relatie met uw huisdier tot stand brengen.

Het is belangrijk om te blijven kauwen
Welnu, kauwen is een van de technieken die uw hond helpt kalmeren. Als je een jonge Beagle-puppy mee naar huis hebt genomen, is het cruciaal om voor hem te zorgen als hij tandjes krijgt. Iets te kauwen geven zal de pijn verlichten en hem vermaken. Je kunt wat botten, koekjes (die van de hond) en een speeltje meegeven. Leg een pieperloos speeltje in zijn doos als afleiding. Je puppy heeft deze kauwobjecten nodig voordat hij naar bed gaat, zodat hij kan ontspannen en wegdromen in dromenland terwijl hij bezig is. Je kunt een oogje dichtknijpen, zelfs als hij vroeg wakker wordt, want spelen met zijn speeltje zal hem bezig houden.


Aura in rust
Het oppakken van een comfortabel bed voor uw huisdier is een grote onderneming. Hoe voor de hand liggend het ook mag zijn, u wilt dat uw persoonlijke ruimte dichtbij en comfortabel is. Koop een gevoerde kennel met temperatuurregeling voor uw beagle-puppy. Zo’n opstelling voorkomt dat je bezwijkt in de val van een lieve puppyglimlach die ze creëren wanneer ze met je op je bed willen slapen.

Breng ze naar Midnight Poop Breaks
Wanneer puppy’s in kratten slapen, moet u ze gewoonlijk meenemen voor een nachtelijke toiletpauze. Puppy’s, die zo jong zijn, moeten hoogstwaarschijnlijk om de paar uur poepen. De menselijke anatomie is gewoon niet ontworpen om afval op die manier op te slaan. Ze ergeren zich er ook aan dat ze in onreine omstandigheden moeten slapen.

Een nachtelijke wandeling met ze maken is dan ook een echte aanrader. Het mooie is dat pups hun uitwerpselen naar leeftijd kunnen vasthouden. Een puppy van 2 maanden oud kan het bijvoorbeeld 2 uur volhouden en evenzo. Ze kunnen het misschien tot zonsopgang volhouden, maar alleen omdat het nacht is. Je moet kalm en geduldig zijn terwijl ze midden in de nacht het toilet gebruiken.
HERINNERING: Middernachtpauzes zijn niet de tijd voor lichamelijke activiteit, knuffelen of spelen. Het is belangrijk om uw hond te leren dat plaspauzes ’s nachts verboden zijn voor speeltijd.

Maak de bench waar je puppy in slaapt hondbestendig.
De beste manier om een goede nachtrust te krijgen, is door je bed zo comfortabel mogelijk op te maken. Neem een van de zachtste dekens mee die je kunt vinden. Zorg ervoor dat er een leuke afbeelding op staat, zoals een hondenfamilie of een stripfiguur. Een bed hebben is niet genoeg; je moet ook nadenken over de seizoenen. Je kunt zijn bench meer op een comfortabel hol laten lijken door hem te voorzien van een deken, wat kussens en geweldig speelgoed. Heel snel zal het hem in slaap brengen.

Handhaaf een regelmatig voedingsregime voor uw hond.
Het dieet van uw huisdier moet worden gepland en strikt worden nageleefd. Door jezelf volgens een regelmatig schema te voeden, kun je slapen wanneer dat nodig is. Net als bij mensen heeft een huisdier baat bij een vast schema om compatibiliteit tussen jullie tweeën te garanderen.

Zorg ervoor dat uw puppy de voeding krijgt die hij nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Om te voorkomen dat uw hond elke dag meer slaapt dan hij nodig heeft, is het belangrijk om zijn calorie-inname onder controle te houden.

Geef je hond gewoon wat liefde en aandacht.
De schattigste puppy’s die er zijn, zijn beagles omdat ze hunkeren naar alle aandacht die ze kunnen krijgen. Je aandacht en spel voor slechts 15 tot 20 minuten zullen de toon zetten voor de rest van hun dag. Het kost niet veel tijd om met ze te spelen om ze zo versleten te krijgen dat ze slaap nodig hebben. Je moet een aantal activiteiten met ze ondernemen, waaronder spelletjes als touwtrekken, apporteren en flirten aan een paal. U kunt deze activiteiten gebruiken om uw hond te helpen zijn of haar impulsen tijdens de training onder controle te houden.

Verleid hun eetlust
Iets lekkers op het bed van uw huisdier leggen is de meest effectieve manier om hem over te halen om daar te slapen. Traktaties zijn een favoriet onder beagles. Als ze iets lekkers tegenkomen, kunnen ze het niet laten. Het zal veel eenvoudiger zijn om ze op bed te brengen als je ze gewoon een hap van hun favoriete maaltijd geeft. Je kunt hun favoriete lekkernijen en speelgoed bij ze in de bench leggen om ze aan te moedigen te blijven.

Conclusie
Je lieve huisdier zal je niet angstig wakker maken zoals een menselijke baby dat zou kunnen. Je kunt ze snel in slaap krijgen. Om je ideale huisdierstatus te bereiken, heb je alleen een van deze lieve, knuffelige kleine beestjes nodig. Hoewel hun slaapschema’s onvoorspelbaar zijn, zullen ze midden in de nacht geen aanvallen krijgen. In plaats daarvan lopen ze de hele nacht doelloos rond uw meubels en trappenhuis.

Bekijk: Beagle Handboek

U bent zich aan het oriënteren om te bepalen of een Beagle bij u past, of u heeft al een pup of volwassen Beagle aangeschaft en wilt weten hoe u uw hond het beste op een positieve manier kunt opvoeden, zodat hij of zij gezond opgroeit , vrolijke en gehoorzame hond. Kortom, u wilt weten of dit ebook u hierbij kan helpen en of het antwoord kan geven op al uw vragen over de Beagle.