@beaglehondnl

Bezoek Ons

Is een beagle iets voor jou? (met een quiz)

Inhoudsopgave

Verschillende hondenrassen hebben verschillende levensstijlen. Het is belangrijk om een ras te kiezen waarvan de levenswijze past bij die van jou. Beagles hebben veel verschillende eigenschappen. Ze geven niet op, maar ze zijn slim. Maar moet je een beagle nemen?

Beagles zijn schattig en hebben veel persoonlijkheid, maar niet iedereen wil er een. Als je een vriendelijke, energieke hond wilt die goed met kinderen kan omgaan en graag knuffelt, dan is een Beagle de juiste keuze voor jou. Maar als je een hond wilt die niet elke dag hoeft te worden uitgelaten en veel moet worden getraind, moet je nadenken over een ander ras.

Dit artikel bevat een gids en een quiz om u te helpen beslissen of u een beagle moet nemen.

Identificeer uw voorkeuren

Maak als eerste stap een lijst van alle dingen die je met je hond wilt doen. Bedenk wat voor soort hond je wilt. Enkele vragen die je jezelf kunt stellen zijn:

Wil ik een hond die actief is en vol energie zit, of wil ik een hond die minder actief is en minder tijd buiten nodig heeft?

  • Hoeveel heb ik te maken met het haar van mijn hond?
  • Als mijn hond te veel blaft, komt het dan goed?
  • Waar ben ik van plan mijn hond te laten slapen, binnen of buiten?
  • Mijn hond moet toch ruig kunnen spelen?
  • Heb ik mijn hond nodig om mij te beschermen?
  • Moet mijn hond lief zijn voor kinderen?
  • Moeten de verzorgingsbehoeften van mijn hond eenvoudig zijn?

Als je eenmaal een lijst hebt gemaakt, heb je een beter idee van wat voor soort kenmerken en eigenschappen je leuk vindt aan een hond. Nu kunt u de rest van dit artikel lezen om meer te weten te komen over de verschillende eigenschappen en gewoonten van beagles en uw lijst te markeren of door te strepen.

Hoewel de meeste beagles vergelijkbare eigenschappen hebben, betekent dit niet dat elke beagle alle onderstaande dingen heeft. Net als mensen heeft elke hond zijn eigen unieke persoonlijkheid.

Over beagles

Beagles werden vroeger gebruikt als jachthonden. Hun reukvermogen is erg goed, wat hen helpt hun prooi te vinden. Thomas Johnson staat bekend als de “vader van de moderne beagles” omdat hij de eerste was die begon met het fokken van beagles voor de jacht. Hij zorgde ervoor dat beagles er goed uitzagen en ook goede jagers waren.

De American Kennel Club zegt dat er twee soorten moderne beagles zijn. De ene is niet groter dan 33 cm bij de schouder en de andere is 33 tot 38 cm (bij de schouder). Een mannelijke beagle weegt meestal tussen de 10 en 11 kg, terwijl een vrouwelijke beagle tussen de 9 en 10 kg weegt.

Beagles zijn middelgrote honden die deel uitmaken van de groep honden die ‘geurhonden’ worden genoemd. Laten we dus eens kijken naar enkele van de voor- en nadelen van het hebben van een beagle.

Persoonlijkheid van Beagle

Ik zeg altijd in mijn artikelen en video’s dat beagles anders zijn dan andere hondenrassen omdat ze een zeer kleurrijke persoonlijkheid hebben. Laten we eens kijken naar enkele dingen die hen maken tot wie ze zijn.

Speels
Beagles spelen graag veel. Ze spelen graag met zowel mensen als andere honden, maar ook met kinderen. Ze houden het meest van eten en spelen met elkaar. Omdat ze zo actief zijn, kunnen ze geen genoeg krijgen van spelen. Als ik hun riem uittrek om naar buiten te gaan, worden mijn beide beagles erg opgewonden.

Koppig
Beagles hebben de neiging koppig te zijn. Ze zijn opgevoed om jachthonden te zijn, en omdat ze in het wild leefden, zijn jachthonden meestal onafhankelijk. Hierdoor zijn ze wat koppiger dan andere hondenrassen. U kunt hier meer over leren door te lezen Waarom zijn Beagles zo stijf?

Ondeugend en tot niets goeds
Als je speelsheid combineert met koppigheid, krijg je veel schattig slecht gedrag. Ze houden er gewoon van om dingen te verpesten door dingen te doen die ze niet zouden moeten doen.

Monsters knuffelen
Beagles zijn vriendelijk en loyaal en houden van knuffelen. Op een zondag dat je niets wilt doen, zal je beagle waarschijnlijk op je schoot zitten en in je dekentje kruipen terwijl je een film kijkt. Lees Waarom houden beagles van knuffelen? om meer te weten te komen.

Groot, mijn jongere beagle, springt elke ochtend op mijn bed en valt in slaap met zijn hoofd in mijn nek. Dit is gewoon te schattig.

Een beetje moeilijk om les te geven
Onafhankelijkheid, koppigheid en slecht zijn = moeilijk te trainen. Het is echt moeilijk om een beagle te trainen. Om ze te laten luisteren, zul je ze elke dag moeten trainen. Nou, het is niet zo dat ze niet weten wat ze moeten doen of zullen vergeten; ze zullen de bestelling gewoon negeren. Je zult ze consequent moeten trainen en ze traktaties moeten geven waar ze enthousiast van worden.

Mijn jongere beagle, die nu acht maanden oud is, is een echte snotaap. Ik denk dat hij graag negeert wat ik hem zeg te doen. Maar ik ben er zeker van dat hij zal leren gedisciplineerd te zijn als hij regelmatig traint. Trouwens, mijn twee jaar oude beagle is een gentleman, of ik moet zeggen dat hij een gentledog is. Hij is beleefd en heeft goede manieren.

Temperament van Beagle

Zelfs getemperd Beagles zijn gelijkmatige honden. Ze zijn niet bedreigend of bang. Ze zijn precies de juiste hoeveelheid boos. Zelfs nadat ze jachthonden zijn, zijn beagles helemaal niet agressief. Ze zijn ook niet al te verlegen; ze hebben een gevoelvolle persoonlijkheid en zijn erg vriendelijk.

Lief en vriendelijk
Ik denk dat dit is wat ze het beste doen. Iedereen houdt ervan hoe vriendelijk en zachtaardig beagles zijn. Ze spelen, maar niet op een gemene manier.
Ik weet niet hoe, maar mijn beide beagles weten wie welke spelletjes kan spelen en wie niet. Zo kwam vorige week mijn hele familie, inclusief mijn opa, bij mij thuis. Mijn opa houdt van honden, maar ik maakte me zorgen om hem toen ik een paar zeer actieve beagles kreeg. Maar op magische wijze waren ze allebei erg aardig voor hem en deden ze hem helemaal geen pijn.

Intelligent
Beagles zijn slim en slim genoeg om te krijgen wat ze willen. Uit onderzoek blijkt dat honden ongeveer net zo slim zijn als een tweejarig kind. Beagles zijn slim genoeg om ongeveer 150 verschillende gebaren en commando’s te leren.

Je hebt misschien gehoord dat beagles dom zijn of niet veel weten. Dat is helemaal niet waar. Mensen denken dat ze niets kunnen leren omdat ze koppig en moeilijk te trainen zijn, maar dat is niet waar. U kunt ontdekken hoe slim beagles zijn door dit artikel te lezen.

Sociale vaardigheden van Beagle

Zelfs nadat ze onafhankelijk zijn geweest, hebben beagles fantastische sociale vaardigheden. Ze zijn vriendelijk en de meeste mensen mogen ze.

Beagles zijn goed voor gezinnen.
Beagles houden van mensen. Een beagle zal gelukkiger zijn als hij meer mensen heeft om van te houden. Ze doen het niet goed op zichzelf; ze hebben andere mensen nodig. Als het er veel zijn, doen ze het verbazingwekkend goed.

Kindvriendelijk
Beagles zijn goed met kinderen omdat ze zachtaardig zijn. Zoals ik al zei, ze spelen maar zijn niet ruw. Kinderen kunnen goed overweg met beagles. Maar een hond mag nooit alleen gelaten worden met een baby, hoe zachtaardig die ook is.

Ik ken een gezin met een kind en een beagle die zo close zijn dat de hond het kind als een schaduw volgt en zijn voogd is.

Hondvriendelijk
Beagles zijn ook goed met honden. Uit eigen ervaring weet ik dat het 10 keer gemakkelijker kan worden om je beagle een vriend te laten worden.

Vriendelijk voor nieuwe mensen
Welnu, gesocialiseerde beagles zijn ook vriendelijk voor nieuwe mensen. Mijn twee beagles zijn altijd blij om nieuwe mensen te ontmoeten. Sterker nog, ze zijn allebei goede vrienden met onze postbode, krantenjongen en twee pizzabezorgers.

Slechte waakhonden
Omdat ze goed zijn met mensen en vriendelijk zijn, zijn ze geen goede waakhonden. Ze zijn gewoon te aardig om ergens voor op te komen. Je kunt ze niet vertrouwen om jou, je huis of je spullen te beschermen. Beagles zijn huishonden en kunnen niets beschermen.

Mijn familie maakt graag grapjes dat als iemand bij ons zou inbreken, onze schattige beagles waarschijnlijk hun gezicht zouden likken in plaats van ze aan te vallen.

Aanpassingsvermogen van Beagles

Geschikte levensstijl
Beagles zijn middelgrote honden die bij de meeste manieren van leven passen. Hoewel beagles graag buiten zijn, zijn het huisdieren. Een huis met een achtertuin is de beste plek om een beagle groot te brengen. Maar ze kunnen zonder veel moeite in een appartement of flat wonen.

Het weer accepteren
Beagles hebben korte, dubbele jassen, dus ze kunnen niet tegen extreme hitte of extreme kou. Op een warme, zonnige dag kun je ze niet buiten houden. Voordat je ze bij koud weer uittrekt, moet je er truien en jassen op doen om ze warm te houden.

Fysieke behoeften

Veel energie hebben
Beagles zijn energieke rassen. Het zijn geen banketbakkers omdat ze graag rennen en dingen achterna zitten. Je zult ze elke dag moeten uitschakelen en hun energie moeten verbruiken, anders kunnen ze slechte dingen doen, zoals blaffen of op meubels kauwen.

Oefeningsbehoeften
Beagles hebben veel energie en hebben de neiging om dik te worden, dus ze moeten elke dag worden bewogen. Ze moeten veel bewegen. Je zult ze elke dag zowel lichte als zware oefeningen moeten geven. Lange wandelingen vormen de lichte oefening. En zware lichaamsbeweging omvat dingen als rennen, springen, enz. Die zwaarder zijn voor het lichaam.

Verlatingsangst

Beagles raken vaak van streek als ze alleen gelaten worden. Ze zijn graag bij andere mensen en doen het niet goed als ze lange tijd alleen gelaten worden. Als hij alleen wordt gelaten, zal een beagle die niet goed is afgericht dingen doen als te veel blaffen en te veel kauwen.

Vereisten voor verzorging

Als het op verzorging aankomt, zijn beagles heel gemakkelijk te verzorgen. Ze hebben een korte vacht, dus het is gemakkelijk om ze schoon te houden. Het meeste vuil kan niet in hun vacht komen omdat hun haren dik en dicht op elkaar zitten. Ik heb een complete gids samengesteld voor het verzorgen van een beagle, zodat je alles kunt zien wat je moet doen.

Nog een ding
Als je het mij vraagt, zou ik zeggen dat beagles schattige en gecompliceerde honden zijn. Ze zijn als een kind dat ondeugend is maar liefheeft. Lees Beagle als huisdier voor meer informatie over hoeveel ze kosten, hoe slim ze zijn en de voor- en nadelen van het hebben van een huisdier als huisdier. Maar wat er ook gebeurt, je kunt van je beagle een brave hond maken als je hem goed traint en geduld hebt.

doe de puppy test hier.

Bekijk: Beagle Handboek

U bent zich aan het oriënteren om te bepalen of een Beagle bij u past, of u heeft al een pup of volwassen Beagle aangeschaft en wilt weten hoe u uw hond het beste op een positieve manier kunt opvoeden, zodat hij of zij gezond opgroeit , vrolijke en gehoorzame hond. Kortom, u wilt weten of dit ebook u hierbij kan helpen en of het antwoord kan geven op al uw vragen over de Beagle.