@beaglehondnl

Bezoek Ons

Kan een beagle een binnenhond zijn?

Inhoudsopgave

Beagles werden zorgvuldig gefokt om goede jagers te zijn. Na verloop van tijd werden ze populaire huisdieren omdat ze vriendelijk en aanhankelijk waren. Maar je vraagt je misschien af of beagles het binnen of buiten beter doen. Kan een beagle binnen leven?

Beagles kunnen uitstekende binnenhonden zijn. Het zijn sociale, vriendelijke en liefdevolle dieren die goed overweg kunnen met de mensen waarmee ze leven. Beagles kunnen het goed doen in huis, zolang ze maar regelmatig buiten worden getraind en geoefend.

Er zit natuurlijk meer achter. Je hoeft maar een paar dingen te doen om ervoor te zorgen dat je beagle het goed doet als binnenhond.

Wat maakt beagle een geweldige hond van binnenuit

Wat zijn ze klein
Kleine rassen zijn vaak de beste keuze voor mensen die thuis een hond willen opvoeden. Hierdoor zijn beagles erg populair geworden in de moderne wereld, waar de meeste mensen in huizen of appartementen wonen.

Beagles zijn kleine tot middelgrote honden die geweldig zijn voor de meeste mensen die binnenshuis leven.

Ze verloren minder.
De ergste nachtmerrie van elke hondenbezitter is een hond die te veel verhaart. Sommige honden verharen alleen in bepaalde tijden van het jaar, terwijl andere het hele jaar door verharen.

Beagles verharen niet zoveel als Labradors of andere honden.
Ze verharen het hele jaar door een beetje, maar het meeste is in het voorjaar. Ze hebben kort haar op hun lichaam, waardoor ze gemakkelijk te hanteren en schoon te maken zijn.

Ze moeten geliefd en verzorgd worden.
Beagles zijn lastdieren en moeten bij mensen zijn. Door ze alleen buiten te laten, kunnen ze verdrietig en eenzaam worden.

Dit ras doet het het beste als het veel liefde en aandacht van mensen krijgt. Ze zijn blij als ze bij ons zijn.

Ze hebben vrienden.
Beagles zijn sociale wezens. Ze kunnen goed overweg met iedereen in het gezin. Ze hebben echter wel een favoriete persoon van wie ze het meest houden.

Ze kunnen niet alleen met mensen overweg, maar ook met andere dieren. Als je al een kat hebt, kan een beagle haar nieuwe vriend zijn om mee te spelen.

Ze hoeven niet verwarmd of gekoeld te worden.
Sommige hondenrassen, zoals de Siberische Husky, kunnen niet in uw huis leven omdat het te warm voor ze is.

Maar beagles zijn niet zo. De beste temperatuur voor ons is ook de beste temperatuur voor hen.

Een Beagle grootbrengen in huis.

Hoewel het het beste is om een beagle binnenshuis groot te brengen, zijn er een paar dingen die je moet doen om ervoor te zorgen dat je beagle en jullie beiden een gelukkig leven hebben.

Zorg voor regelmatige lichaamsbeweging
Beagles zijn gemaakt om te jagen, wat betekent dat ze veel moeten jagen. Beagles zijn actieve honden in de groep jachthonden.

Ze moeten elke dag trainen. Minstens één keer per dag moet u uw hond uitlaten. Afgezien daarvan hebben ze korte oefeningen nodig die zwaar zijn, zoals hardlopen.

Elke dag moet een volwassen beagle minstens een uur rondrennen.

Een beagle die moe is, is een blije beagle. Als u dat niet doet, kan uw hond slechte dingen gaan doen, zoals op dingen kauwen of te veel blaffen.

Meestal gedragen beagles zich omdat ze niet elke dag genoeg beweging krijgen.

Een beagle moet elke dag rennen en spelen. Het houdt ze in goede conditie. Beagles zijn vatbaar voor overgewicht, dus dagelijkse lichaamsbeweging helpt hen ook om op een gezond gewicht te blijven.
Opleiding

Elk hondenras, niet alleen beagles, moet op de juiste manier worden opgeleid om in een huis te leven en zich aan te passen.

Je zult ze moeten leren hoe ze verschillende dingen moeten doen en wat ze niet moeten doen.

Hier zijn enkele van de meest voorkomende dingen die je nodig hebt om je beagle te leren:

Zindelijkheidstraining. Je wilt toch niet dat je huis naar poep ruikt? Je zult ze dus moeten leren om naar het toilet in je achtertuin te gaan. Als je in een appartement woont, moet je ze leren om tijdens het lopen naar de wc te gaan.

Leer ze daar niet naar binnen te gaan. Beagles zijn ondeugend genoeg om op het keukenrek te springen en je boodschappen op te eten omdat ze zo van eten houden. Het is beter om ze zo snel mogelijk te leren niet naar de keuken te gaan dan er later spijt van te krijgen.

Dat je in hun bed moet slapen in plaats van in het jouwe. Mijn beide beagles kunnen bij mij op bed slapen. Maar als u dat goed vindt, moet u ze leren op de grond te slapen, aangezien ze graag in uw deken kruipen. Zie ook Moet je je beagle bij je laten slapen?

“Het verlof.” Je moet ze ook leren dingen achter te laten of te laten vallen als je dat zegt. Ze kunnen slechte dingen doen, zoals dingen in hun mond stoppen. Ze proberen alles wat ze in hun mond stoppen door te slikken. De opdracht “verlaten” helpt voorkomen dat dit opnieuw gebeurt.

Door ze te leren een bench te gebruiken, krijgen ze een veilige plek om te slapen. Hier leest u hoe u uw beagle traint om een bench te gebruiken.

Hier zijn nog een paar commando’s en vaardigheden die ze nodig hebben om te weten dat je ze moet leren.

Aandacht en liefde
Beagles zijn altijd op zoek naar liefde van de mensen die bij hen wonen. Om je hond gelukkig te houden, moet je hem liefhebben en er aandacht aan besteden.

Lees ook: Hebben Beagles veel aandacht nodig?

Lichaamsbeweging houdt hen lichamelijk gezond, training houdt hun geest actief en liefde houdt hen gelukkig.

Nog een ding
Beagles zijn geweldige huisdieren zolang ze elke dag genoeg tijd buiten krijgen. Als ze jong zijn, zijn ze misschien moeilijk te hanteren, maar met liefde, aandacht en training groeien ze op tot een heer, of ik moet zeggen een zachtaardige hond. 

Lees ook: 3mmc opvolger

Bekijk: Beagle Handboek

U bent zich aan het oriënteren om te bepalen of een Beagle bij u past, of u heeft al een pup of volwassen Beagle aangeschaft en wilt weten hoe u uw hond het beste op een positieve manier kunt opvoeden, zodat hij of zij gezond opgroeit , vrolijke en gehoorzame hond. Kortom, u wilt weten of dit ebook u hierbij kan helpen en of het antwoord kan geven op al uw vragen over de Beagle.