@beaglehondnl

Bezoek Ons

Kan een Beagle vegetariër zijn?

Inhoudsopgave

Ik krijg veel e-mails van mensen die willen weten of hun beagle goed kan leven zonder vlees te eten. Zelfs als je vegetariër bent, heb je je misschien hetzelfde afgevraagd. Dus, kan een beagle alleen planten eten?

Beagles zijn alleseters, wat betekent dat ze zowel vlees als planten kunnen eten. Een vegetarische beagle kan het goed doen als zijn dieet zorgvuldig wordt gepland, zodat hij geen essentiële voedingsstoffen misloopt.

Wat is beter voor je Beagle?

Laten we eerst naar hun geschiedenis kijken om erachter te komen welk dieet het beste is voor uw beagle. Wolven zijn de voorouders van alle honden, zelfs van beagles. Wolven zijn wilde dieren die kleine dieren eten die ze zelf vangen. Daarnaast werden beagles speciaal gemaakt om op kleine dieren te jagen. Uit wat we over hun verleden weten, lijkt het waarschijnlijk dat ze gewend zijn vlees te eten. Zelfs nadat ze als huisdier werden gehouden, aten ze nog steeds vlees van andere dieren.

Beagles hebben niet genoeg tijd gehad om te veranderen, zodat ze alleen planten kunnen eten. Misschien heb je de wortels die je gisteren aan je hond hebt gevoerd, in zijn kak zien uitkomen. Dit komt omdat het spijsverteringssysteem van de beagle de cellulose niet helemaal kan afbreken. Simpel gezegd, beagles zijn bedoeld om vlees te eten. Het is een van hun belangrijkste behoeften.

Maar als je nog steeds wilt dat je beagle vegetariër is, zul je blij zijn te weten dat het mogelijk is. Veel mensen geven hun honden geen vlees meer. Maar u zult zorgvuldig moeten plannen om ervoor te zorgen dat het dieet van een hond alle belangrijke voedingsstoffen bevat die het nodig heeft. Je zult hem veel verschillende soorten voedsel moeten geven en kijken welke zijn lichaam lekker vindt. Maak dan langzaam maar zeker de overstap naar een vegetarisch dieet.

Hier zijn 32 groenten die uw beagle veilig kan eten.

Voordelen van een vegetarisch dieet

 1. Sommige honden zijn allergisch voor een eiwit in vlees, dat in al het dierlijke vlees zit. Als uw beagle dit soort allergieën heeft, kan het soms helpen om over te stappen op een vegetarisch dieet.
 2. Het is niet vaak voorgekomen dat bij het maken van een hond met een gevoelige maag een vegetariër hielp.

Nadelen van een vegetarisch dieet

 1. Het vegetarische dieet van een beagle moet met zorg worden samengesteld. Als u een ingrediënt weglaat dat belangrijke voedingsstoffen bevat, kan dit slecht zijn voor de gezondheid van uw beagle.
 2. Als u uw vegetarische dieet niet goed plant, loopt u meer kans om blind te worden of andere gezondheidsproblemen te krijgen.
 3. Er is niet genoeg onderzoek gedaan om erachter te komen of een hond goed kan leven op een dieet van alleen groenten.
 4. Als de beagle weet hoe goed vlees smaakt, zal hij het moeilijk kunnen eten.
 5. Het is niet iets dat Beagle-puppy’s zouden moeten doen. Geef een puppy GEEN vegetarisch dieet, anders zal zijn groei en ontwikkeling worden beïnvloed.

Je Beagle trainen om vegetariër te zijn

Nou, je kunt het dieet van je hond niet zomaar veranderen; je moet je beagle en zijn lichaam leren om het te accepteren.

 1. Eerst moet u met uw dierenarts praten. Praat met uw dierenarts over hoe u het dieet van uw beagle wilt veranderen.
 2. De volgende stap is om wat onderzoek te doen. Besteed veel tijd aan het lezen over wat een beagle moet eten. Besteed dan nog meer tijd aan het leren over verschillende vegetarische diëten die uw hond voldoende voedingsstoffen kunnen geven.
 3. Als je eenmaal je onderzoek hebt gedaan, moet je langzaam plantaardig voedsel aan je dieet toevoegen. Stop niet in één keer met het voeren van vlees. Beagles houden van de manier waarop vlees smaakt. Breng één ding tegelijk binnen. Als je beagle het niet wil eten, probeer dan andere manieren te bedenken om hem te voeren. Doe er wat pindakaas in. De omschakeling van het eten van vlees naar het eten van planten moet langzaam gebeuren over een paar maanden.
 4. Kijk of er tekenen zijn van allergieën. Zorg ervoor dat hij niet allergisch is voor alles wat je hem geeft.
 5. Zorg ervoor dat het voer van uw hond voldoende eiwitten voor hem bevat.
 6. Houd in de gaten hoeveel uw hond weegt. Zorg ervoor dat het plantaardige dieet van je beagle er niet voor zorgt dat hij afvalt.

Aanbevelingen voor vegetarisch hondenvoer

yaraa
Volwassen honden kunnen de biologische en vegetarische brokjes van Yarrah eten, gemaakt met biologische soja, kokosvet, witte lupine en baobab. De beste vegetarische ingrediënten worden gebruikt om het biologische hondenvoer te maken, een volledige maaltijd die gezond is en heerlijk smaakt. Puur biologisch voer, dus het bevat geen chemische geuren, kleuren of smaken, pesticiden of GGO's. Zijn de best opneembare cholesterolverlagende planten die uit planten komen. Zo krijgt uw hond precies wat hij nodig heeft. link link

Controleer dat de vegetarisch voedsel goedgekeuring heeft, zodat u er zeker van kunt zijn dat het voldoende voedingsstoffen bevat.

Als een hond niet genoeg taurine en l-carnitine binnenkrijgt, kan dit de gezondheid van zijn hart schaden. Zorg er dus voor dat deze op het hondenvoer staan.

Blijf uit de buurt van hondenvoer waaraan kleurstoffen en conserveringsmiddelen zijn toegevoegd.

Veranderingen in het eten
De overgang van voedsel gemaakt met vlees naar voedsel gemaakt met planten zou langzaam moeten gebeuren. Meng wat oud hondenvoer met een kleine hoeveelheid plantaardig voer voor je beagle. De hoeveelheid langzaam verhogen is het beste. Deze verandering zou binnen een periode van twee tot drie weken moeten plaatsvinden.

Nog een ding
Ik zal nog steeds proberen je over te halen om je beagle een dieet te geven dat alleen uit planten bestaat. Beagles horen niet alleen planten te eten. Het is het beste om niet te vechten met de natuur. En als uw beagle jonger is dan 16 maanden, geef hem dan hondenvoer van hoge kwaliteit met vlees en denk er niet eens aan om hem vegetariër te maken.

Bekijk: Beagle Handboek

U bent zich aan het oriënteren om te bepalen of een Beagle bij u past, of u heeft al een pup of volwassen Beagle aangeschaft en wilt weten hoe u uw hond het beste op een positieve manier kunt opvoeden, zodat hij of zij gezond opgroeit , vrolijke en gehoorzame hond. Kortom, u wilt weten of dit ebook u hierbij kan helpen en of het antwoord kan geven op al uw vragen over de Beagle.