@beaglehondnl

Bezoek Ons

Kunnen Beagles Aardbeien Eten?

Inhoudsopgave

Als we elke dag hetzelfde eten, worden we er allemaal moe van. Het is geen verrassing dat je beagle hetzelfde is. Misschien wilt u weten wat uw beagle kan eten als traktatie of als vast onderdeel van zijn dieet. Aardbeien zijn goed voor mensen en zelfs voor eekhoorns in het wild, maar kan je beagle ze eten?

Aardbei is een goed voer voor beagles. Ze bevatten veel vitamine C en vezels. Aardbeien zijn een goede bron van antioxidanten, die hun lever kunnen helpen gifstoffen kwijt te raken. Hoewel aardbeien niet gevaarlijk zijn voor beagles, kunnen te veel aardbeien tandbederf en maagklachten veroorzaken omdat ze natuurlijke suikers bevatten.

Voordelen van aardbeien voor een beagle

Aardbeien zijn felrood en hebben een zachte, zoete smaak die moeilijk te weerstaan is. Aardbeien zijn een gezonde snack voor je beagle omdat ze geen toegevoegde suikers bevatten zoals snoep of andere kunstmatige smaakbronnen. Aardbeien bevatten vitamine C, vezels en antioxidanten.

Je beagle zal minder snel te veel eten en andere problemen hebben die gepaard gaan met overgewicht als je hem snacks geeft die weinig calorieën bevatten. Als je aardbeien gebruikt om je beagle te trainen, zullen ze de verandering van tempo en de caloriearme traktatie waarderen.

Aardbeien hebben antioxidanten die ervoor kunnen zorgen dat uw beagle geen hartaandoeningen krijgt, en de vezels in aardbeien zorgen ervoor dat uw beagle regelmatig stoelgang heeft. Vezels zorgen er ook voor dat diabetes en IBS minder snel voorkomen.

Veilige manieren om aardbeien te voeren

Zoals met elk nieuw voer, moet u uw beagle in het begin slechts kleine hoeveelheden aardbeien geven. Je kunt dan kijken hoe zijn lichaam reageert op deze nieuwe vrucht. Controleer de volgende dag de poep van je beagle. Aardbeien kunnen sommige gevoelige Bowles irriteren, dus zorg ervoor dat je ze niet te veel voert.

Zorg ervoor dat je de aardbeien afspoelt voordat je ze aan je beagle geeft. Door de aardbeien schoon te maken, verwijder je alle vuil of chemicaliën die erop terecht kunnen komen.
Als u eenmaal weet dat uw hond aardbeien kan eten, moet u ze in stukjes snijden zodat ze niet in zijn keel blijven steken. Je beagle zal zoete aardbeien verkiezen boven zure, maar je kunt ze allebei geven en kijken welke ze kiezen.

Je kunt de aardbei in een blender pureren om het gemakkelijker te maken om er niet in te stikken. Je kunt een “doggy cocktail” maken van gepureerde aardbeien en andere groenten die veilig zijn voor beagles. Voor een speciale twist leg je je doggy cocktail in de vriezer om een doggy ice pop te maken. Je kunt het zelfs in zijn kong invriezen. Kijk hoe je beagle een tijdje plezier heeft terwijl hij een smakelijke traktatie van gearomatiseerd ijs eet.

Zorg ervoor dat uw hond niet te veel aardbeien eet. Ze hebben natuurlijke suiker, wat niet slecht is voor de gezondheid van een hond in kleine hoeveelheden, maar te veel ervan is slecht voor de gezondheid van een beagle.

Hoe u GEEN aardbeien aan uw beagle moet voeren

Aardbeiensiroop smaakt goed voor mensen, maar je mag het nooit aan je beagle geven. Aardbeiensiroop is gemaakt van aardbeien die zijn gekookt met suiker en andere dingen. Er zit veel te veel suiker in voor een hond.

Xylitol zit in veel siropen. Xylitol is een ingrediënt dat siroop beter laat smaken voor mensen. Maar het kan gevaarlijk of zelfs dodelijk zijn voor uw beagle. Het spijsverteringsstelsel van beagles kan xylitol niet aan, waardoor de lever kan falen.

Zorg ervoor dat het geen xylitol bevat voordat u het aan een persoon geeft.

Afgezien daarvan, geef je beagle geen aardbeien zonder ze eerst in stukjes te snijden, vooral als het een puppy is. Als u uw hond de hele aardbei geeft, kan hij stikken.

Portiegroottes
Het juiste aantal calorieën dat een beagle moet eten, hangt af van zaken als zijn metabolisme, zijn leeftijd, hoeveel beweging hij krijgt en hoeveel energie hij heeft.

Mijn 2-jarige beagle krijgt meestal niet meer dan vijf aardbeien per dag. Aardbeien zijn lekker als traktatie, maar een beagle mag er niet meer dan 5% van zijn dagelijkse calorieën uit halen.

Maar ik raad u ten zeerste aan om met uw dierenarts te praten om erachter te komen hoeveel veilig is voor uw hond.

Zorg ervoor dat u uw beagle een uitgebalanceerd dieet geeft met kleine hoeveelheden lekkernijen. Zelfs gezonde lekkernijen zoals fruit kunnen de maag van uw hond van streek maken.

Zijn alle bessen veilig voor Beagles

Nee, niet elke bes. Hier zijn enkele bessen die je aan je beagle kunt geven:

  • Bosbessen
  • Bramen
  • Frambozen

Wees voorzichtig bij het eten van bessen of ander fruit met grote zaden. Als je beagle eenmaal van bessen houdt, kan hij proberen alles wat op een sappige aardbei lijkt uit de keuken te stelen. Je beagle heeft een goed reukvermogen, dus houd bessen en voedsel dat op bessen lijkt buiten bereik.

Zoals ik al zei, je beagle kan niet alle bessen eten. Hier zijn enkele bessen die beagles nooit mogen eten omdat ze hun gezondheid kunnen schaden.

  • Kersen
  • Bananenbessen
  • Por Bessen
  • Maretak bessen
  • De hulstbessen
  • Jeneverbessen

Nog een ding
Dus nu weet je alles wat je moet weten over de liefde van je beagle voor aardbeien. Aardbeien zijn een gezonde snack voor je beagle die weinig calorieën bevat en in veel opzichten goed is voor zijn gezondheid. Helaas kun je je beagle-aardbeien nog steeds niet als hun belangrijkste voedselbron voeren, omdat hondenvoer alle voedingsstoffen bevat die ze nodig hebben.

Als je beagle van zoete aardbeien houdt, zorg er dan voor dat je grote bessen met pit uit het zicht houdt.

Als je extra tijd en moeite steekt om je beagle een gevarieerd dieet te geven, zal hij je dankbaar zijn.

Bekijk: Beagle Handboek

U bent zich aan het oriënteren om te bepalen of een Beagle bij u past, of u heeft al een pup of volwassen Beagle aangeschaft en wilt weten hoe u uw hond het beste op een positieve manier kunt opvoeden, zodat hij of zij gezond opgroeit , vrolijke en gehoorzame hond. Kortom, u wilt weten of dit ebook u hierbij kan helpen en of het antwoord kan geven op al uw vragen over de Beagle.