@beaglehondnl

Bezoek Ons

Kunnen Beagles honing eten?

Inhoudsopgave

Honing’s hoge gehalte aan voedingsstoffen maakt het een geweldig medicijn. De antimicrobiële eigenschap zorgt ervoor dat ziektes zich minder snel verspreiden. Zweren in de maag en spijsverteringsproblemen kunnen worden verholpen met een lepel honing. Maar houdt je hond van honing?

Honden kunnen een kleine hoeveelheid honing eten zonder ziek te worden. Rauwe honing kan bijdragen aan de gezondheidsvoordelen van veel andere dingen. Maar het mag niet worden gegeven aan puppy’s jonger dan 12 maanden of volwassen beagles met een zwakke immuniteit, omdat het sporen van botulisme kan bevatten.

Onderzoekers hebben ontdekt dat honing natuurlijke suikers bevat, waardoor het een natuurlijke manier is om honden te behandelen. Het toevoegen van rauwe honing aan het dieet van je beagle kan zijn gezondheid op veel manieren verbeteren. Hoe belangrijk het ook is om te weten hoe je moet voeden, het is ook belangrijk om te weten wat de voordelen van honing zijn.

Is honing veilig voor Beagles?

Honing is een natuurlijke zoetstof, dus het is veilig om een lepel honing aan je beagle te geven. Het zit vol met mineralen, antioxidanten en vitamines die goed zijn voor de gezondheid van een Beagle. Rauwe honing is een veel betere keuze dan suiker of honing die gepasteuriseerd of verwerkt is. Uw huisdier krijgt niet de gezondheidsvoordelen die u wilt van honing die is verwerkt.

Er zijn enkele gevallen waarin honing niet aan honden mag worden gegeven, bijvoorbeeld wanneer hun immuunsysteem zwak is. Het is ook geen goed idee voor honden met overgewicht of diabetes. Honing is dus veilig voor je beagle, zolang je hem maar de juiste hoeveelheid geeft.

Voordelen van het voeren van honing aan uw beagle

Honing zit vol met dingen die goed zijn voor je beagle en hem of haar het beste kunnen helpen.

  • Fructose en Glucose maken er beide deel van uit.
  • B-complex, D-, A-, K- en C-vitamines
  • Magnesium, zink, calcium, natrium, ijzer en kalium zijn allemaal mineralen.
  • Enzymen versnellen de manier waarop chemische reacties plaatsvinden.

Het calcium in rauwe honing wordt veel sneller opgenomen dan enig ander supplement. Geef je Beagle honing en melk zodat zijn lichaam de calcium in de melk kan gebruiken. Dit helpt hun botdichtheid te versterken.

Honing zit vol met anti-oxidanten, flavonoïden en dingen die ontstekingen stoppen. De antioxidanten kunnen de spijsverteringsproblemen van uw beagle behandelen en de bacteriën in zijn darmen in balans houden.
Honing bestaat uit enkelvoudige suikers, die uw beagle gemakkelijk kan afbreken. Rauwe honing is beter dan zetmeelrijke groenten, verwerkte suiker en ander voedsel met complexe suikers zoals disacchariden en monosacchariden.

Als uw beagle het hele jaar door seizoensgebonden allergieën heeft, kan rauwe honing een manier zijn om te helpen. Meestal hebben huisdieren seizoensgebonden allergieën waardoor ze krabben, hun pootjes keer op keer likken of haar verliezen. Honing bestaat uit dezelfde pollen waaruit de omgeving van een hond bestaat. Dus na verloop van tijd zal je beagle minder gevoelig worden vanwege wat hij eet.

Kennelhoest is een besmettelijke luchtwegaandoening die uw beagle ongemakkelijk maakt en klinkt alsof hij stikt. De beste honing om te gebruiken is Manuka honing, speciaal voor kennelhoest. De kalmerende middelen in manukahoning komen voort uit de hoge antibacteriële eigenschappen. Het bedekt de keel met een dunne film, waardoor het hoesten meteen stopt.

Van zowel suiker als honing krijg je direct energie. Net als andere koolhydraten kan het je beagle meer energie geven. Het helpt om meteen weer op de been te komen, vooral tijdens de training. Naast het toevoegen van honing aan je dieet, is dit de beste manier om meer energie en uithoudingsvermogen te krijgen.

Bijwerkingen van honing

Honing is een goede zaak om toe te voegen aan het dieet van je beagle. U moet ook op de hoogte zijn van de mogelijke bijwerkingen. Ook moeten puppy’s met zorg worden behandeld omdat ze een zwak immuunsysteem hebben en meer kans hebben op allergieën.

Als uw huisdier allergisch is voor bijensteken, kan honing een van de voedingsmiddelen zijn waar ze last van hebben. Als u niet genoeg krijgt, kunt u zweren in uw mond of op uw huid krijgen.

Honing bevat dingen, zoals bacteriesporen, die een beagle met een zwak immuunsysteem ziek kunnen maken. Honing mag niet worden gegeven aan huisdieren jonger dan een jaar. Uit een onderzoek blijkt dat ze ziek kunnen worden omdat bacteriesporen maagproblemen kunnen veroorzaken.
Wanneer diabetische beagles honing eten, lopen ze een hoog risico. Voedsel met een hoge glycemische index kan de insuline- en bloedsuikerspiegel doen stijgen, wat epileptische aanvallen kan veroorzaken. Uiteindelijk is het het beste om slechts kleine hoeveelheden honing te voeren.

Hoeveel honing is veilig?

Honing bevat wat suikers, wat bijdraagt aan het hoge aantal calorieën. Ook is het koolhydraatgehalte hoger dan gemiddeld. Honing wordt niet als gevaarlijk beschouwd voor uw beagle. Omdat de bijen het al hebben gegeten, is het voor een Beagle gemakkelijk te verteren.

Om te voorkomen dat je diabetes of overgewicht krijgt, kun je het beste in kleine hoeveelheden eten. Honing kan ook tandbederf veroorzaken als je er te veel van eet.

Mijn dierenarts zegt dat, afhankelijk van hoe oud je beagle is, je hem elke dag tussen de 1/2 en 1 theelepel honing kunt voeren. Een theelepel honing heeft 17 gram suiker en 70 calorieën. Een theelepel honing per dag is voldoende om een jonge Beagle gezond te houden. Maar het is het beste om met uw dierenarts te praten en om advies te vragen over hoeveel veilig is voor uw hond.

Voordat u honing aan het dieet van uw beagle toevoegt, moet u met een dierenarts praten. Ook zou u weten wat uw huisdier nodig heeft en wat het beste voor hem werkt.

Honing opnemen in het dieet van uw beagle

Als u zich zorgen maakt over de energie, het immuunsysteem of de allergieën van uw beagle, moet u hem honing gaan geven. Suikers die bewerkt zijn kun je het beste vermijden en alleen rauwe honing eten.
In plaats van uw huisdier honing van een lepel te laten likken, kunt u deze andere dingen proberen:

  • Geef de favoriete traktatie van je beagle een lepel rauwe honing.
  • Bak op de verjaardag van je hond een cake met rauwe honing in plaats van suiker.
  • Maak Manuka honingkoekjes voor een gezonde snack.
  • De beste manier om uw beagle medicijnen te laten eten, is door er eerst honing aan toe te voegen.

Het toevoegen van rauwe honing aan het dieet van je beagle is een geweldige manier om zijn immuniteit op te bouwen, ervoor te zorgen dat hij een gezond spijsverteringsstelsel heeft en zijn mobiliteit te verbeteren. Geef uw puppy geen honing, want zijn immuunsysteem is nog in ontwikkeling en sporen van botulisme kunnen infecties veroorzaken die hem kunnen doden.

Nog een ding
Omdat honing alleen in kleine hoeveelheden mag worden gevoerd. Honing kan het beste cadeau zijn dat je je beagle kunt geven. Probeer de volgende keer dat je ontbijtgranen, melk en honing wilt, ook wat aan je beagle te geven. Dat zou voor jullie allebei de beste keuze zijn.

Bekijk: Beagle Handboek

U bent zich aan het oriënteren om te bepalen of een Beagle bij u past, of u heeft al een pup of volwassen Beagle aangeschaft en wilt weten hoe u uw hond het beste op een positieve manier kunt opvoeden, zodat hij of zij gezond opgroeit , vrolijke en gehoorzame hond. Kortom, u wilt weten of dit ebook u hierbij kan helpen en of het antwoord kan geven op al uw vragen over de Beagle.