@beaglehondnl

Bezoek Ons

Kunnen Beagles Mango Eten?

Inhoudsopgave

We weten allemaal dat beagles dol zijn op voedsel voor mensen, vooral dingen die helder en kleurrijk zijn, zoals fruit. Als ze hun zin kregen, zouden ze elke groente en fruit ter wereld eten. Maar dit betekent niet dat ze alles kunnen eten wat in hun mond komt. Druiven, een van onze favoriete vruchten, kunnen slecht zijn voor onze honden. Maar je wilt weten of beagles mango kunnen eten.

Een beagle kan mango eten zolang de schil eraf wordt gepeld en het zaad eruit wordt gehaald. Mango’s zijn een zoete en gezonde snack die vol zit met vitamine A, B6, C en E. Mango’s moeten daarentegen in kleine hoeveelheden aan een beagle worden gegeven omdat ze veel vezels bevatten en de hond ziek kunnen maken. .


Beagles zijn alleseters, wat betekent dat ze bijna alles kunnen eten. U kunt er zeker van zijn dat uw hond zoete mango kan eten tijdens uw familiebarbecue of picknick. Maar je moet nog steeds voorzichtig zijn, want de magen van honden zijn veel gevoeliger dan die van ons. In dit artikel zullen we ook praten over hoeveel mango’s een beagle veilig kan eten, hoe ze te voeren en welk ander fruit goed voor ze is.

Voordelen van Mango

Honden zijn veel veranderd sinds ze wolven waren. Ze hoeven niet meer op grote dieren te jagen en kunnen in plaats daarvan fruit, groenten en granen eten.

Mango is een gezonde snack voor zowel jou als je beagle omdat het vol zit met mineralen, voedingsstoffen en vitamines. Mango bevat vitamine A, B6, C en E, die allemaal goed zijn voor de gezondheid en het welzijn van een hond.

Je beagle heeft een prachtige driekleurige vacht en vitamine A helpt hem in perfecte vorm te houden. Ook zijn doses vitamine A goed voor hun huid en spieren. We weten allemaal dat beaglehonden graag spelen en rondrennen. Om ervoor te zorgen dat uw beagle een gelukkig en gezond leven leidt, moeten zijn spieren goed werken.

Vitamine B6 is belangrijk voor de gezondheid van uw beagle. Als een hond niet genoeg vitamine B6 binnenkrijgt, kan hij bloedarmoede krijgen en last krijgen van zijn hart. Aan de andere kant kan zenuwbeschadiging optreden als u te veel b6 inneemt.

Uw beagle heeft geen vitamine C in zijn voedsel nodig omdat zijn lichaam het zelf kan maken zonder supplementen of speciale diëten. Wanneer uw hond gestrest is, dalen zijn vitamine C-spiegels.
Vetten kunnen in het lichaam van uw hond worden afgebroken met behulp van vitamine E. Gebreken kunnen leiden tot problemen met de ogen, spieren en voortplanting.

Welke delen mango mag mijn hond eten?

Ook al is mango een gezonde traktatie voor je beagle, je moet ze alleen de delen geven die veilig zijn om te eten. Als je je beagle-mango geeft, snij hem dan in stukjes en gooi de pit of pit weg. Zelfs als de mango zacht is, kunnen grotere stukken nog steeds gevaarlijk zijn omdat ze het ademen kunnen bemoeilijken.

De pit is hard en groot, dus als je hem aan je hond geeft, zal hij erin stikken.

Hoewel de huid gegeten kan worden, vinden de meeste honden het niet lekker omdat het taai, taai en niet lekker smaakt.

Hoeveel mango's kan mijn beagle eten?

Ook al zijn de “puppyogen” van je beagle schattig en bijna overtuigend, je moet soms leren om je hond “nee” te zeggen. We kunnen vijf mango’s op één dag eten, maar een beagle zou dat niet moeten doen.

Je hond mag niet te veel mango eten. Hoewel de suikers natuurlijk zijn, kunnen ze ervoor zorgen dat je beagle spijsverteringsproblemen krijgt, zoals diarree. Houd het gedrag en de poep van je hond in de gaten nadat je hem mango hebt gegeven, want elke hond is anders. U moet weten dat verschillende hoeveelheden de maag van een hond op verschillende manieren pijn kunnen doen.

Als uw hond te zwaar is, moet u proberen hem te trainen met mango en ander fruit en groenten in plaats van calorierijke vleessnacks.

Manieren om mango aan je Beagle te voeren

Je kunt je beagle sappige mangoblokjes geven, maar dat is niet de enige manier om je hond mango te voeren. U kunt een bevroren mango-smoothie voor uw hond maken door mango en water samen te mengen en het mengsel vervolgens in kleine blokjes te bevriezen. Dit zal helpen voorkomen dat je beagle op een warme dag te warm wordt.

Je kunt de mango ook in stukjes snijden en bij zijn eten doen, maar zorg ervoor dat hij het meteen opeet, zodat het niet bederft en vliegen aantrekt.

Als uw hond medicijnen nodig heeft, kunt u een gaatje in een stuk mango prikken en de tablet erin doen. Dan zou je het hem kunnen voeren. Beagles zijn slimme en koppige honden, maar eten is een makkelijke manier om ze te laten doen wat jij wilt.

Je kunt een mangocake maken. Gebruik mangopuree om de cake lekker te laten smaken en voeg dan andere ingrediënten toe die veilig zijn voor honden.

Als je geen tijd hebt om mango-hondensnoepjes te maken of als je winkels geen mango verkopen, kun je ze online kopen bij een gerenommeerde winkel.

Vruchten om uit de buurt te blijven

Exotisch fruit is een leuke afwisseling van wat uw hond gewoonlijk eet. Maar je moet niet te aardig zijn en ze ander fruit geven zonder te controleren. Blijf uit de buurt van kersen, citrusvruchten zoals citroenen, limoenen, satsuma’s en sinaasappels, zwarte en groene druiven en dadels.

Probeer deze andere zoetigheden
Je kunt je beagle ook appels, bananen, peren, abrikozen, bosbessen, watermeloen, frambozen en aardbeien als traktaties geven.

Nog een ding
Je beagle heeft geluk omdat ze lekker fruit en groenten kunnen eten. De suiker in mango kan je beagle maagproblemen zoals diarree geven, dus geef het maar in kleine hoeveelheden.

Mango hoeft niet gewoon gegeten te worden. Je beagle-hond kan mango op veel verschillende manieren eten. Je kunt mangotraktaties online bestellen of fruit kopen in de winkel.

Mango is een zoete traktatie en een leuke afwisseling van de gebruikelijke snacks die eigenaren hun honden geven. Dit kan je beagle aanmoedigen om nieuwe trucs te leren.

Bekijk: Beagle Handboek

U bent zich aan het oriënteren om te bepalen of een Beagle bij u past, of u heeft al een pup of volwassen Beagle aangeschaft en wilt weten hoe u uw hond het beste op een positieve manier kunt opvoeden, zodat hij of zij gezond opgroeit , vrolijke en gehoorzame hond. Kortom, u wilt weten of dit ebook u hierbij kan helpen en of het antwoord kan geven op al uw vragen over de Beagle.