@beaglehondnl

Bezoek Ons

Kunnen Beagles vezels hebben?

beagle vezels

Inhoudsopgave

Beagles moeten de juiste hoeveelheid vitamines en voedingsstoffen eten voor hun leeftijd en activiteitsniveau. Ze hebben veel energie en doen veel leuke dingen buiten. Daarom is het belangrijk om ze een streng dieet te geven. IJzer, mineralen en andere belangrijke voedingsstoffen moeten in het dieet van een hond zitten voor een goede gezondheid, maar hoe zit het met vezels? We weten allemaal hoe goed het is voor ons als mensen. Maar kun je vezels aan een beagle voeren?

Vezels zijn goed voor het spijsverteringsstelsel van beagles, dus ze kunnen het eten. Sommige vezels helpen de bloedsuikerspiegel onder controle te houden. Vezelrijk voedsel kan een beagle ook helpen om op een gezond gewicht te blijven, omdat ze de hond een vol gevoel geven zonder dat hij meer calorieën eet.

In dit artikel zullen we ook bekijken waarom vezels belangrijk zijn in het dieet van een beagle en de verschillende manieren waarop het helpt. We zullen het ook hebben over verschillende gezonde manieren om vezels binnen te krijgen.

Waarom is vezel belangrijk?

Vezels zijn niet alleen een belangrijk onderdeel van het dieet van een Beagle, maar het helpt ook op veel manieren het spijsverteringsstelsel. Met de juiste hoeveelheid vezels kan uw beagle ziektes zoals diarree en een maag die niet goed beweegt voorkomen. Vezels zijn belangrijk voor een gezond spijsverteringskanaal dat goed werkt.

Beagles hebben een hoogwaardig dieet nodig om hun hoge energieniveau te behouden en om te voorkomen dat ze dik worden. Vezels helpen het lichaam van een hond op veel manieren voordat het het lichaam verlaat. Het kan voorkomen dat het lichaam bepaalde gifstoffen opneemt. Het krijgen van de juiste hoeveelheid vezels helpt de dikke darm gezond te houden, regelt hoe de darmen werken, helpt de darmflora te groeien en vertraagt ​​hoe snel glucose in het bloed wordt opgenomen.

Er zijn twee soorten vezels: vezels die oplossen in water en vezels die dat niet doen. Beide soorten vezels beïnvloeden het lichaam van de beagle op verschillende manieren. Deze verschillende soorten vezels hebben ook verschillende effecten op het spijsverteringsstelsel. Oplosbare vezels lossen op in water en kunnen worden verteerd. Onoplosbare vezels nemen daarentegen water op en kunnen niet worden verteerd.

Welke vezel is het beste?

Als uw beagle ernstige diarree of veel poep heeft, zullen oplosbare vezels hem het meest helpen. Door oplosbare vezels aan uw dieet toe te voegen, wordt het water in uw spijsverteringskanaal opgenomen en wordt het verteringsproces vertraagd.

Als je beagle moeite heeft om naar de wc te gaan, kunnen onoplosbare vezels helpen. Omdat het eten van voedsel met onoplosbare vezels het gemakkelijker maakt voor ontlasting om het lichaam te verlaten en helpt het een maag die niet goed beweegt.

Voordelen van vezelrijk voedsel

Het lichaam van een Beagle heeft meer volume en water als het een vezelrijk dieet eet.

Als Beagles vezels eten, kan dit het proces van hun spijsverteringskanaal vertragen, dat snel beweegt. Versnel op dezelfde manier voor degenen die langzaam bewegen. Sommige soorten vezels breken vetzuren af, waardoor ze gemakkelijker verteerbaar zijn. Het voorkomt ook dat bacteriën te veel groeien en houdt de darmen gezond. Als u de juiste hoeveelheid vezels eet, kunnen water en voedingsstoffen door uw dikke darm en in uw bloedbaan terechtkomen.

Stimuleert het spijsverteringsstelsel
Als de stoelgang van uw beagle niet regelmatig is, moet hij of zij meer vezels eten. Vezels zijn geweldig voor het spijsverteringsstelsel van uw hond. Vezels kunnen helpen water naar de darmen te trekken wanneer ze het nodig hebben en constipatie voorkomen. Meestal nemen onoplosbare vezels water op en trekken ze vocht van de buitenkant van de dikke darm om de stoelgang te verzachten.

Vezels versnellen het proces van het verwijderen van kankerverwekkende stoffen en verminderen het aantal dat uw beagle eet. Kankerverwekkende stoffen kunnen erg slecht zijn voor de gezondheid van uw huisdier. Darmkanker kan worden voorkomen door veel vezels te eten. Het kan ook de goede bacteriën in de darm een bron van energie geven. Het helpt ook om uw spijsvertering gezond te houden en helpt het beter te werken.

Help mensen gezond te blijven
Als u uw beagle op een commercieel dieet houdt, betekent dit dat u hem vezelrijk voedsel moet geven. Omdat vezels ruimte innemen in de maag van een Beagle, bevat het voedsel dat het eet geen calorieën en veel energie. Naast vezels heeft je beagle ook eiwitten, licht verteerbare koolhydraten en vet nodig. Door vezels aan het dieet toe te voegen, kunnen de calorieën in het voedsel worden verspreid, waardoor een caloriearm bord ontstaat.

Maar omdat het voer veel vezels en weinig calorieën bevat, zal uw hond zich vol voelen en meer energie hebben. Het geeft je een vol gevoel en voorkomt dat je honger hebt als dat niet nodig is. Een caloriearm dieet kan uw beagle dus helpen om af te vallen en de juiste maat te krijgen. Beagles met overgewicht kunnen een vezelrijk dieet krijgen, vooral om hen te helpen gewicht te verliezen en hun energieniveau op peil te houden.

Een verstopping in de anale zak
Tijdens normale stoelgang worden de anale zakjes van de beagle mogelijk niet volledig geleegd, waardoor de hond van streek raakt. In dit geval, als je je beagle de juiste vezelsupplementen geeft. Van vezels is aangetoond dat ze helpen voorkomen dat de anale zak verstopt raakt. Darmkanker kan minder snel optreden als u voedsel met onoplosbare vezels eet. Aan de andere kant zou de giftige kak door het water worden opgevangen en worden omgezet in mogelijk kankerverwekkende chemicaliën.

Goede bronnen van vezels

Beagles moeten een hoogwaardig vezelrijk dieet volgen om gezond te blijven en gewichtsproblemen te voorkomen. Ze hebben meer vezels, eiwitten en vitamines nodig en ze moeten minder eten. Mensen denken dat honden vlees eten, maar dat is niet helemaal waar. Ze eten zowel planten als dieren, dus ze hebben een mix van beide nodig voor een betere groei, een gezond spijsverteringsstelsel en meer energie.

Banaan: Bananen zijn een geweldige bron van vezels en andere gezonde voedingsstoffen zoals kalium, mangaan, vitamine C, vitamine B6 en andere.

Pompoen is de meest bruikbare pompoen en Beagles zijn er dol op. Het geeft je de beste voedingsstoffen en precies de juiste hoeveelheid vezels. Pompoen bevat veel kalium en bètacaroteen, een vorm van vitamine A. Het helpt de spieren van de beagle gezond te houden en versnelt de stofwisseling.

Appel: Appels zijn een andere zoete lekkernij waar Beagles dol op zijn. Deze vrucht bevat veel vezels, ijzer en vitamines. Vergeet niet het klokhuis uit de appel te halen, dit kan schadelijk zijn voor huisdieren.

Gemalen lijnzaad: De maag van een Beagle kan zowel oplosbare als onoplosbare vezels halen uit gemalen lijnzaad. Alleen onoplosbare vezels worden aangetroffen in hele lijnzaad. Het belangrijkste dat lijnzaad doet, is het spijsverteringsstelsel helpen beter te werken en de stoelgang regelmatig te houden.

Wortelen: Iedereen weet dat wortels goed zijn voor je gezondheid en gezichtsvermogen, en ze zijn ook een geweldige bron van vezels. Beta-caroteen, dat wordt omgezet in vitamine A, is een vitamine die voorkomt in wortelen. Het helpt je spijsvertering en hart gezond te houden.
Broccoli: Broccoli is een gezonde groente in de koolfamilie die een goede bron van vezels is. Broccoli bevat weinig vet, veel vezels, vitamines en ijzer, en het allerbelangrijkste: het bevat niet veel vet.

We houden van boerenkool en het heeft veel goede dingen voor ons. Deze groente is ook goed voor de spijsvertering van uw beagle. Boerenkool bevat thiamine, ijzer, vezels, foliumzuur en calcium.

Zoete aardappel: Een zoete aardappel is de beste snack voor je beagle omdat deze veel vezels bevat. Ze bevatten weinig calorieën en zitten boordevol vitamine C, A en B6. Ze zijn ook zoet, waardoor de kans groter is dat de honden ze willen eten.

Hoe voeg je vezels toe aan het dieet van je Beagle?

Het is belangrijk om je beagle een goede bron van vezels te geven, maar het is ook belangrijk om te weten hoe je dat moet doen. We weten dat puppy’s een beetje chagrijnig kunnen worden als ze nieuwe supplementen krijgen, maar dat vezelrijke voedsel zou goed moeten smaken voor je beagle. Deze vezelrijke supplementen dienen in de juiste hoeveelheid gegeven te worden. Te veel vezels kunnen ervoor zorgen dat ze dunne ontlasting hebben of zich een beetje opgeblazen voelen.

Pompoen is een geweldige pompoen met veel vezels. Als je geen pompoen kunt vinden, kun je ingeblikte pompoen gebruiken die niet gekruid is. Je kunt een zomerse traktatie voor je beagle maken door ingeblikte pompoen in een ijsblokjesbakje in te vriezen. Zorg ervoor dat je de pompoentaart niet krijgt, want er zit veel suiker in.

Rauwe broccoli heeft een flauwe smaak en is moeilijk af te breken. Zorg ervoor dat je de broccoli kookt en voeg er kruiden aan toe zodat je beagle het lekker vindt.

Wortelen zijn goed voor het gezichtsvermogen van je beagle en voor zijn of haar kak. Veel hondenvoer, vooral koekjes, bevat wortels. Als snelle snack na het buitenspelen kunt u uw Beagle één worteltje per dag geven.

Boerenkool is een ander voer dat uw hond de vezels geeft die hij nodig heeft. Probeer eens wat boerenkool in stukjes te snijden en er even op te staan. Als je beagle de smaak niet lekker vindt, kun je het mengen met ander voer. De juiste hoeveelheid boerenkool moet in het dieet van uw hond zitten, omdat te veel ervan nierproblemen kan veroorzaken.

Ongeveer 3 gram vezels zit in een zoete aardappel die ongeveer zo groot is als een vuist. Kook de zoete aardappel, gebruik een vork om het fijn te stampen en geef het aan je beagle. Je kunt het ook in het voer van je hond doen.

Veel groenten zijn goede bronnen van vezels en kunnen als snelle snack worden gegeten of door een maaltijd worden gemengd. Probeer je beagle geen ingeblikte groenten te geven, omdat deze veel natrium bevatten en slecht voor ze kunnen zijn.

Nog een ding
Het krijgen van voldoende vezels in uw dieet kan uw spijsvertering helpen en is ook goed voor uw beagle. Puppy’s hebben de vezels in hun hondenvoer nodig, maar dingen toevoegen die je al in huis hebt, kan een goed begin zijn. Vezelrijk voedsel is een belangrijk onderdeel van het dieet van een Beagle, zowel in een commerciële omgeving als thuis. Begin met het toevoegen van supplementen met vezels aan het dieet van uw beagle, eerst in kleine hoeveelheden en daarna in de juiste hoeveelheden. Je moet je beagle groenten, fruit en veel water geven.

Bekijk: Beagle Handboek

U bent zich aan het oriënteren om te bepalen of een Beagle bij u past, of u heeft al een pup of volwassen Beagle aangeschaft en wilt weten hoe u uw hond het beste op een positieve manier kunt opvoeden, zodat hij of zij gezond opgroeit , vrolijke en gehoorzame hond. Kortom, u wilt weten of dit ebook u hierbij kan helpen en of het antwoord kan geven op al uw vragen over de Beagle.