@beaglehondnl

Bezoek Ons

Moet je je Beagle bij je laten slapen op je bed?

Inhoudsopgave

Wat is er mooier dan het schattige en blije gezicht van je beagle te zien als je ’s ochtends wakker wordt? Heel wat mensen laten hun hond in hun bed slapen. Maar is het veilig voor zowel u als uw hond? Moet je met je beagle slapen?

Je kunt je beagle bij je in bed laten slapen zolang geen van jullie wordt gestoord door de ander. Het kan je ook kalmeren. Maar alle honden dragen allergenen bij zich, en het delen van een bed met uw hond kan uw allergie verergeren.


In dit artikel zullen we ook kijken naar enkele van de voor- en nadelen van het laten slapen van je beagle.

Redenen waarom je je beagle bij je zou moeten laten slapen

Ze kunnen je helpen ontspannen en kalmeren.
Mensen weten dat slapen naast een geliefde hen helpt te ontspannen en zich minder angstig te voelen. Wie zou er niet dol zijn op hun schattige, harige vrienden? Na een lange dag zal het helpen om je beagle naast je te laten slapen om te ontspannen.

Ze houden ervan om vastgehouden te worden.
Mensen zijn niet de enigen die graag knuffelen. Beagles zijn liefdevolle, vriendelijke en sociale honden die graag knuffelen. Het allerleukste ter wereld is je hond in je dekentje te laten kruipen terwijl jij door je telefoon scrolt.

Je zult je veilig voelen
In het verleden hebben mensen met honden geslapen zodat de honden ze wakker konden maken als er ’s nachts gevaar dreigde. Als een hond bij ons slaapt, voelen we ons veilig, want zo zijn we gemaakt.

Zelfs nu, als hij iets vreemds voelt, zal je beagle het je laten weten. Waargebeurd verhaal: ik liet mijn beide beagles naast me slapen en op een nacht, rond 2 uur ’s nachts, begonnen ze te blaffen. Later kwamen we erachter dat er een wasbeer in ons huis was gekomen.

Het zal de relatie versterken.
Zelfs beagles slapen graag dicht bij hun baasjes. Het geeft ze een gevoel van veiligheid en comfort. Beagles leven in groepen en het zit in hun aard om samen te slapen.

Als u uw hond naast u laat slapen, kunnen u en uw hond hechter worden.

Het kan je helpen om in slaap te vallen.
Mayo Clinic Proceedings ontdekte dat 56% van de eigenaren van gezelschapsdieren hun huisdieren bij hen in de slaapkamer liet slapen. 41% van de eigenaren van gezelschapsdieren zegt dat het hen niet stoort en zelfs helpt slapen als hun huisdier bij hen slaapt.

Ze zijn warm
In de winter is er niets gezelliger dan knuffelen met je beagle. De warmte van hun lichaam houdt je bed warm.

Redenen waarom uw Beagle NIET bij u zou moeten slapen

Kan uw slaap verstoren
Beagles zien er schattig uit als ze slapen, maar het zijn misschien niet de beste mensen om mee te slapen. Ze hebben de neiging om rond te rollen en uit te rekken terwijl ze slapen, waardoor je wakker kunt worden. Bijna alle honden, niet alleen beagles, trillen, snurken of praten zelfs terwijl ze slapen.

Je beagle kan midden in de nacht wakker worden om water te drinken of naar de wc te gaan. Hij kan zelfs in het bed of kussen gaan graven om het voor hen comfortabeler te maken. Al deze dingen kunnen u wakker maken en het moeilijk voor u maken om weer in slaap te komen.
Ik denk dat ik gewoon geluk heb dat mijn beide beagles weten waar ze moeten slapen en me niet vaak wakker maken. Maar mijn jongere beagle, Groot, praat soms in zijn slaap, waardoor ik en mijn oudere beagle, Yoda, wakker worden.

Kan enkele allergieën samenvoegen
Zelfs als je geen hondenallergie hebt, kan slapen dicht bij je beagle je er een geven. Er zijn veel allergenen op het lichaam van alle honden. Wanneer u uw beagle mee naar buiten neemt voor een wandeling of om de badkamer te gebruiken, wordt zijn lichaam blootgesteld aan allergenen in de lucht. Allergenen kunnen vast komen te zitten in de vacht van de hond en op zijn pootjes.

Een van uw andere allergieën kan worden veroorzaakt door deze allergenen, zoals pollen, stof en vuil. Om het risico te verkleinen, kunt u een spons natmaken en over de poten van uw beagle wrijven of zijn vacht borstelen.

Het is een belofte.
Als uw beagle eenmaal gewend is om naast u op uw bed te slapen, zal het moeilijk voor hem zijn om op de grond of in zijn bench te slapen. Welnu, geen enkele hond zal het zachte matras en het plezier van slapen naast zijn favoriete persoon willen verlaten. Houd er dus rekening mee dat als je hem bij je laat slapen, het voor altijd zal zijn.

Kan je laken vies maken
Als ze de kans krijgen, is het niet raar dat beagles met hun eigen poep spelen. De kak kan op hun poten en in hun mond komen. Ook kan hij, nadat de hond heeft geplast, erin stappen. Als je je hond bij je laat slapen, wordt je bed vies.

Zorg er dus voor dat je de poten van je beagle elke avond wast voordat hij op je bed stapt. Doe dit vaak en je hond zal eraan wennen. Als je zijn poten in de winter wast, kunnen ze droog worden en barsten. Om dit te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat u Pootbalsem gebruikt.

Er kan een back-up van worden gemaakt.
Misschien ben je vrijgezel, in welk geval het voor nu prima zou zijn om je beagle bij je te laten slapen. Maar als je eenmaal een relatie hebt, kan het bed druk worden. En als je ineens besluit om je hond alleen buiten te laten slapen, vindt hij dat misschien niet leuk.

Er is een kans
Er is een kleine kans dat uw beagle u de ziekte kan geven. In zeer zeldzame gevallen kunnen honden hun eigenaar ziekten of infecties zoals MRSA bezorgen.

Het andere is dat je beagle ook in gevaar is. Sommige ziekten kunnen ook van mensen op hun honden worden overgedragen.

Welk advies experts geven
Cesar Millan, die bekend staat als de “Dog Whisperer”, zegt dat het normaal is om je hond bij je te laten slapen en dat het jou en je hond helpt een sterke band te vormen.

Ik belde onze dierenarts en vroeg of het goed was dat beagle-eigenaren ze in hun bed lieten slapen. Ze zei: “Zodra de eerste injectieronde voorbij is, kunnen hondenbezitters hun hond bij hen laten slapen.”

Nog een ding
Het is volkomen logisch dat je beagle bij je slaapt. Het hangt ervan af wat je leuk vindt en waar je je het meest op je gemak bij voelt. Ik denk dat je een paar dagen met je hond moet slapen en kijken wat er gebeurt.

Bekijk: Beagle Handboek

U bent zich aan het oriënteren om te bepalen of een Beagle bij u past, of u heeft al een pup of volwassen Beagle aangeschaft en wilt weten hoe u uw hond het beste op een positieve manier kunt opvoeden, zodat hij of zij gezond opgroeit , vrolijke en gehoorzame hond. Kortom, u wilt weten of dit ebook u hierbij kan helpen en of het antwoord kan geven op al uw vragen over de Beagle.