@beaglehondnl

Bezoek Ons

Top 5 beste botten voor Beagles – veilig en gezond

Inhoudsopgave

Beagles knagen graag. Voordat ik hem botten gaf, hield mijn beagle ervan om dingen in huis te kauwen en kapot te maken. Botten hebben echt geholpen om te voorkomen dat mijn hond kauwt op dingen die niet veilig zijn.

Daarnaast zijn ze goed voor het gebit van je hond. Het houdt het tandvlees schoon en helpt het sterker te worden.


Door de jaren heen is het voor mij moeilijk geweest om veilige botten van goede kwaliteit te vinden voor mijn beagle. Ik keek naar mijn bestelgeschiedenis en zag dat ik tot nu toe 46 verschillende botten had gekocht. Hier zijn de 10 beste botten voor beagles.

Synthetische botten versus botten van ongelooide huid

Er zijn meestal twee verschillende soorten botten op de markt:

 • Bot gemaakt in een laboratorium
 • Bot van Rawhide

Beide kunnen goed zijn voor de gezondheid en veiligheid van beagles. Het komt er gewoon op aan wat je leuk vindt.

Je hebt misschien wel eens gehoord van honden die ziek worden omdat ze hun botten opeten. Nou, wat voor soort het ook is, er is een kleine kans dat het mis kan gaan.

Maar u kunt het risico aanzienlijk verminderen als u uw hond niet alleen laat met het bot. Je beagle kan een groot stuk bot breken en inslikken, wat gevaarlijk kan zijn. Houd hem dus in de gaten nadat je hem het bot hebt gegeven.

Botten gemaakt in een laboratorium

 • Zoals de naam al doet vermoeden, worden deze botten gemaakt in een laboratorium.
 • Er zijn twee soorten nepbotten: degenen die je kunt eten en degenen die je niet kunt. Dus voordat je er een koopt, zoek naar het label.
 • Ze hebben geen enkele kans om zelf bacteriën te maken.
 • Er zijn veel verschillende maten, smaken en soorten materialen om uit te kiezen.
 • Je hond kan het in stukjes breken en een stukje opeten. Het kan je misselijk maken en je maag van streek maken. Het risico stijgt met botten die niet gegeten kunnen worden. Laat je hond dus niet alleen met deze botten om op te kauwen.

Botten van ongelooide huid

 • Rawhide botten zijn gemaakt van dingen die uit de natuur komen.
 • De meeste kun je eten.
 • Ze zijn beter voor je gezondheid dan nepbotten.
 • Maar botten die niet erg goed zijn, hebben mogelijk conserveermiddelen en kleurstoffen toegevoegd. Kies dus degenen die goed zijn.
 • Er zijn enkele meldingen geweest dat honden die ze aten diarree kregen.
 • Beide botten hebben hun eigen voor- en nadelen, zoals je kunt zien. Wat je wilt doen, is aan jou. Ik denk dat je beide aan je beagle moet geven en kijken welke hij het lekkerst vindt.

Beide botten hebben hun eigen voor- en nadelen, zoals je kunt zien. Wat je wilt doen, is aan jou. Ik denk dat je beide aan je beagle moet geven en kijken welke hij het lekkerst vindt.
Laten we beide soorten botten eens bekijken, die ik hieronder heb opgeschreven.

Laten we beide soorten botten eens bekijken, die ik hieronder heb opgeschreven.

1. Nylabone gezonde, volledig natuurlijke kauwtraktaties

Mijn beide beagles houden echt van dit product. Er zijn veel verschillende soorten botten met verschillende texturen op een Nylabone. Dit is ons favoriete Nylabone-bot en we hebben er veel van gebruikt. (Nylabone)

Het beste aan deze botten is dat ze niet breken of splinteren, zodat uw hond er veilig mee kan spelen. Het bevat geen toegevoegd zout en bevat geen kunstmatige conserveringsmiddelen of kleurstoffen.

Mijn jongere beagle is pas een jaar oud, maar hij kauwt graag op deze botten omdat hij sterke kaken heeft. Ze kunnen worden gegeten en smaken naar rosbief of kip.

Als uw hond begint te kauwen op dingen die hij niet zou moeten doen, geef hem dan een van deze botten om hem te laten stoppen.

Je kunt het hier kopen.

2. Yakka's yakmelk kauwbot

✔ Bevat geen conserveringsmiddelen
✔ Helpt tegen tandplak en -steen
✔ Granen- en glutenvrij
✔ Lactosevrij
✔ Rijk in eiwit en calcium
✔ Geurloos

 

Je kunt het hier kopen.

3. Hondensnack - Mega Kauwstaaf Runderhuid

✔ 100% Natuurlijk Runderhuid
✔ Helpt tegen tandplak en -steen
✔ Glutenvrij
✔ Graanvrij
✔ High-Protein
✔ Suikervrij
✔ Smaak: Rund

Analystische Bestandsdelen:
Ruw eiwit: 84.9% Ruw vet: 0.4% Ruwe celstof: 0.1% Ruwe as: 1.3% Vochtgehalte: 8.9%

Je kunt het hier kopen.

4. Geperste Kauwbot 10cm 10 stuks

✔ Gemaakt van 100% runderhuid. Deze Thaise kwaliteit botten zorgen ervoor dat uw hond hier anger polezier van heeft.

Je kunt het hier kopen.

5. Runderbot XL 5 stuks

✔ Natuurlijke kauwbot voor lang kauwplezier. Deze runderbot is op 100% natuurlijkwijze geproduceerd door de snackmeester op eigen heerlijke recept.

Je kunt het hier kopen.

Nog een ding
Dus dat is mijn lijst van de vijf botten die volgens mij het beste zijn voor beagles. Ik denk dat je meer dan één product moet proberen en kijken hoe het op je hond werkt.

Bekijk: Beagle Handboek

U bent zich aan het oriënteren om te bepalen of een Beagle bij u past, of u heeft al een pup of volwassen Beagle aangeschaft en wilt weten hoe u uw hond het beste op een positieve manier kunt opvoeden, zodat hij of zij gezond opgroeit , vrolijke en gehoorzame hond. Kortom, u wilt weten of dit ebook u hierbij kan helpen en of het antwoord kan geven op al uw vragen over de Beagle.