@beaglehondnl

Bezoek Ons

Waarom huilen Beagles zo veel en hoe ze te stoppen

Inhoudsopgave

Je bent niet de enige die te maken heeft met het onophoudelijke gehuil van je beagle – een probleem voor alle nieuwe beagle-eigenaren. De eerste stap bij het oplossen van een probleem is erkennen dat je er een hebt. Laten we eens kijken naar de oorzaak van het huilende gedrag van de Beagle.

Huilen is een manier waarop beagles zich vocaal uiten. Wanneer een beagle huilt, wil hij je meestal waarschuwen voor zijn aanwezigheid of potentiële roofdieren waarschuwen. Als ze eenzaam en verveeld zijn, jammeren ze ook.

Veel voorkomende redenen waarom Beagles huilen

Trek je aandacht
Beagles zijn zeer sociale honden die graag tijd doorbrengen met hun menselijke familie. Bovendien komen ze je halen als ze het beu zijn om doelloos rond te lopen en met hun speelgoed te spelen. Het gehuil van de beagle dient in de eerste plaats als een mechanisme om de aandacht te trekken, zoals ik al heb vermeld.

Mijn hond laat me niet stil zitten terwijl hij toekijkt. Om mijn aandacht te trekken, zou hij alles zeggen of doen. Normaal schreeuwt hij en vliegt hij de lucht in.

Express scheidingsangst

Het hebben van verlatingsangst is de waarschijnlijke oorzaak van het dagelijkse gehuil van uw hond aan de deur terwijl u aan het werk bent, zoals uw buurman op een gegeven moment tegen u kan klagen. Toen ik een kind was, gingen beagles vaak in groepen op jacht. Ze staan al lang bekend als een vriendelijk stel. Als bijkomend nadeel hebben ze de neiging eronder te lijden als ze te lang in de steek worden gelaten. Vanwege verlatingsangst kan uw beagle uw bezittingen gaan opeten. Denk erover om hem af te zetten bij een vriend terwijl je op kantoor bent. Een professionele hondenuitlaatservice is te huur als u liever heeft dat iemand anders uw hond voor u uitoefent.

Druk pijn uit
Het gejammer van je hond kan een indicatie zijn dat hij in nood is. Hij kan huilen om zijn verdriet te uiten. Het is het beste om je harige vriend door een dierenarts te laten controleren als je hem veel hoort jammeren.

Angst
Beagles huilen als ze bang zijn. Beagles zijn geen lafaards, maar ze zijn snel bang. Ze gaan toch brullen, ondanks hun zorgen. Ze zijn ook gevoelig voor echt harde geluiden, zoals een sirene of onweer.
Alleen om te lachen

Voor de lol
Soms als mijn trouwe viervoeter met zijn dierbare bezit speelt, hoor ik een gehuil uit zijn mond komen. Om erachter te komen of andere mensen die beagles hebben dit hebben meegemaakt, heb ik een poll op Instagram gemaakt. Veel eigenaren melden dat hun beagle naar hen huilt terwijl ze spelen.

Hoe voorkom je dat een beagle huilt?

Een beagle moet worden getraind om te stoppen met huilen in het openbaar en op andere plaatsen. Het is niet nodig om een trainer voor je in te huren. Het is geen geheim dat beagles een scherpe geest hebben. Met andere woorden, je kunt ze zelf leren. Het is een geweldige manier om je vriendschap met een goede metgezel te verdiepen.

Zorg ervoor dat uw beagle niet huilt om aandacht

Stel je voor: jij en je hond liggen te chillen op de bank, Netflix te kijken, wanneer je hond je ineens aankijkt en begint te springen en huilen. Ik denk dat hij niet boos is, maar hij wil wel je aandacht trekken.

Wanneer beagles zich vervelen en aandacht zoeken, kunnen ze gaan schreeuwen. Het is niet grappig en dat zou het ook niet moeten zijn. Dit soort gedrag moet gestopt worden. Laten we het rustig aan doen en uitzoeken hoe we het smekende gehuil van je beagle kunnen dempen.

Ten eerste moet je het gehuil van je Beagle negeren.
Het is belangrijk om duidelijk te maken dat je met huilen nergens komt. Negeer gewoon je kleine vriend. Als hij tegen je begint te brullen, NEGEER HEM dan. Negeer je hond totaal. Dit gedrag wordt versterkt door elke reactie die u geeft.

Een woord van waarschuwing: elke vorm van reactie, zelfs uitschelden of straffen, kan uiteindelijk het gedrag van de beagle aanmoedigen.

Ten tweede, geef de hond iets lekkers als hij of zij tot rust komt.
Als uw hond langer dan vijf seconden stil blijft, is het tijd om hem iets lekkers te geven. Houd de beloning van uw beagle tijdens de introductiefase bij de hand. Je zult ze vaker gebruiken terwijl je hem traint. Je hond zou leren dat stilte op een gegeven moment gelijk staat aan lekkernijen.

Wacht 5-10 seconden nadat hij stopt met jammeren voordat je hem een behandeling geeft. Verhoog de wachttijd in eerste instantie stapsgewijs.

Ten derde, leer uw hond om op commando stil te zijn.
Je moet je beagle trainen om je bevelen te gehoorzamen. Leer hem om al uw bevelen op te volgen. Je zou hem moeten leren huilen als je ‘praat’ zegt, en te stoppen en stil te zijn als je ‘stil’ zegt.

Om een Beagle te leren huilen op jouw bevel:

  • Wanneer u verwacht dat uw hond enig geluid maakt, zeg dan gewoon “spreek” en laat hem huilen.
  • Als hij huilt als reactie op je “praat”-instructie, zorg er dan voor dat je hem beloont.
  • En als je kleine vriend willekeurig huilt, moet je geen aandacht aan hem besteden.
  • Het gehuil van je beagle stopt automatisch.

De kunst om je Beagle te leren een bevel tot stilte te gehoorzamen:

  • Spreek het woord “stil” uit en geef uw hond iets lekkers als hij stopt met huilen.

Heb geduld met ons en geef niet op. Je beagle heeft misschien meer dan een paar pogingen nodig om deze commando’s te leren. Maar uiteindelijk zal hij het krijgen.

Voorkom dat je beagle huilt als hij eenzaam is

Je beagle kan verlatingsangst ervaren als je gehuil hoort terwijl je weg bent. En zoals ik al eerder zei, zijn beagles buitengewoon sociale hoektanden. Ze gedijen goed in groepen en kunnen moeite hebben om zich aan te passen aan het alleen zijn.

Het associëren van positieve ervaringen met de scheiding van uw hond van u is de meest effectieve manier om hem te helpen verlatingsangst te overwinnen. U kunt uw beagle bijvoorbeeld voor vertrek een speeltje geven. Om mijn beagle te helpen zich minder eenzaam te voelen, moet je hem een voedselpuzzel geven. Je kunt je beagle achterlaten met een voedselpuzzel gevuld met voedzame lekkernijen voordat je vertrekt. Het speeltje is voldoende om hem zeker een half uur bezig te houden. Berg het speelgoed op zodra je weer het huis in gaat. Houd een patroon van regelmaat aan en blijf dit een tijdje doen. Verlatingsangst bij uw beagle zal geleidelijk afnemen.

Uw beagle kan baat hebben bij het zien van een dierenarts, hondengedragsdeskundige of professionele hondentrainer als verlatingsangst aanhoudt.

Ga een stap verder en hecht een band met je beagle als je terugkomt bij je huis. Speel met hem, ga met hem wandelen en leer hem wat nieuwe trucjes. Je beagle zal zich daarna veel beter voelen.

Voorkom dat je beagle huilt als hij bang is

Je beagle kan gaan huilen als hij een hard geluid hoort, zoals een onweersbui. Als dit gebeurt, kun je het beste dicht bij je hond gaan zitten en hem geruststellen. Je kunt proberen zijn aandacht af te leiden door een apporteerspel met hem te spelen of iets anders.

Je beagle moet ongevoelig worden gemaakt voor sommige geluiden, zoals het geluid van een haardroger, als hij er negatief op reageert. Speel het geluid expres en laat hem jammeren; geef hem dan iets lekkers als hij stil is. Herhaal dit regelmatig en je hond zal het snel leren associëren met een positieve ervaring.

En als je beagle snel bang is voor zaken als onweer, kun je een eng dondergeluid van YouTube met een lage intensiteit afspelen om hem te helpen kalmeren. Aangezien hij waarschijnlijk geen aandacht zal schenken aan dat trage geluid, moet je hem belonen met iets lekkers. Door het volume langzaam te verhogen, kan hij eraan wennen. Herhaal dit proces totdat je beagle gewend raakt aan het geluid.

Waarschuwingen Schreeuw niet tegen uw Beagle
Uw beagle-puppy is bijzonder kwetsbaar voor de schadelijke effecten van uw stem. Het troeven is vreemd aan de ervaring van een puppy. Als je met hem mee begint te schreeuwen, zal hij denken dat je zijn enthousiasme deelt en zal hij nog meer opgewonden raken. Hij kan dat zien als een aanmoediging om nog meer te huilen.

Schaf het gebruik van schokkragen onmiddellijk af.
Gebruik nooit een schokhalsband of enige andere vorm van externe schok als een vorm van straf. Ze zijn niet gewoon onmenselijk; ze zullen je beagle de rest van zijn leven de willies geven. Met een dergelijke behandeling loopt u het risico de agressieve neigingen van uw hond aan te moedigen. Ze zullen angst opwekken bij je beagle, wat leidt tot stijf gedrag. Wanneer u met uw kinderen omgaat, mag u NOOIT uw toevlucht nemen tot SCHOKSTRACTIES.

Ter afsluiting
Beagles zijn de meest expressieve van alle hondenrassen, en alleen al door hun schattigheid zijn ze het waard om te bezitten. De beagle slaakte af en toe een vrolijk gehuil. Ik maak geen grapje als ik zeg dat ik mijn beagle en ik vaak in koor hoor zingen (trouwens, zal binnenkort een video van ons uploaden). Wees geduldig met je beagle en laat hem af en toe huilen terwijl je zit en geniet van het geluid.

Bekijk: Beagle Handboek

U bent zich aan het oriënteren om te bepalen of een Beagle bij u past, of u heeft al een pup of volwassen Beagle aangeschaft en wilt weten hoe u uw hond het beste op een positieve manier kunt opvoeden, zodat hij of zij gezond opgroeit , vrolijke en gehoorzame hond. Kortom, u wilt weten of dit ebook u hierbij kan helpen en of het antwoord kan geven op al uw vragen over de Beagle.