@beaglehondnl

Bezoek Ons

Waarom janken Beagle-puppy’s?

Inhoudsopgave

Beagle-puppy’s hebben de beste zorg en aandacht nodig, van een gezond dieet krijgen tot uitzoeken wat ze ons proberen te vertellen. Ze maken geluiden als janken, grommen en huilen om met elkaar te praten. Ze gebruiken hun stem om te laten zien hoe ze zich voelen, en een van de manieren waarop ze dit doen is door te zeuren. Maar waarom huilen jonge beagles?

Beagle-puppy’s kunnen om vele redenen janken, maar een van de meest voorkomende is wanneer ze iets nodig hebben of willen. Puppy’s kunnen janken om je aandacht te trekken of als ze bang zijn of pijn hebben.

Redenen waarom Beagle-puppy's zeuren

Beagle-puppy’s weten behoorlijk wat over hun omgeving en kunnen ook begrijpen hoe hun baasjes handelen. Ze vinden een manier om te zeggen wat ze willen zeggen of hebben moeite om te doen wat ze willen doen. Op dezelfde manier moet u weten waarom ze klagen.

Beagle-puppy’s janken om te vertellen wat er in hun hoofd, lichaam en emoties omgaat. Als het speeltje van uw hond bijvoorbeeld onder de bank vastzit, kan hij janken en aan de bank krabben om u dit te laten weten. Als je eenmaal weet wat ze met hun lichaamstaal proberen te zeggen, is het gemakkelijk om problemen op te lossen. Enkele van de meest voorkomende redenen waarom Beagle-puppy’s huilen zijn:

Iets vragen
Beagle-puppy’s zouden je op elke mogelijke manier proberen te vertellen wat ze nodig hebben. Ze zouden proberen je te laten weten wanneer ze honger of dorst hebben of willen spelen.

Als uw hond komt janken of aan tafel krabt terwijl u aan het eten bent, kan dit een teken zijn dat uw hond honger heeft. Als je dit soort gedrag aanmoedigt, kan het op de lange termijn erger worden. Als uw hond hetzelfde blijft doen, probeer er dan een gewoonte van te maken en na te denken over wat u doet. Op dezelfde manier, als uw Beagle-puppy zo nu en dan zeurt om naar buiten te gaan, heeft hij waarschijnlijk een probleem met zijn darm of blaas.

Angst om alleen te zijn
Het is bekend dat Beagles angstig worden als ze alleen worden gelaten, wat ze laten zien door te jammeren. Beagle-puppy’s huilen als ze niet dicht bij je kunnen komen of niemand hebben om mee te knuffelen. Over de hele wereld staan ze bekend als het ras met de meeste vrienden. Op dezelfde manier hebben ze altijd liefde, zorg en aandacht nodig. Ze zijn niet het soort ras dat voor langere tijd genegeerd kan worden.

Als u uw routine probeert te veranderen en niet zoveel tijd met uw puppy doorbrengt, kan hij het gevoel krijgen dat hij er niet bij hoort. Ook als je aan het bellen bent of je lang ergens op concentreert, krijgen ze graag je aandacht.

Pijn overkomen
Zeuren is een manier waarop uw hond u kan vertellen dat hij of zij pijn heeft. Als uw Beagle-puppy enige vorm van pijn of ongemak heeft, zal hij van streek zijn en janken. Controleer op tekenen dat ze gewond zijn, bijvoorbeeld als ze mank lopen of als ze andere tekenen van letsel vertonen.

Als uw hond elke keer jankt als hij op de bank springt, heeft hij waarschijnlijk artritis. Soms kreunen en kreunen ze van de pijn om zich kalm en op hun gemak te voelen.

Verveeld raken
Beagles hebben veel aandacht nodig en de meeste mensen kunnen ze niet voor langere tijd alleen laten. Beagle-puppy’s janken op een hoge manier om je te vertellen dat ze zich vervelen. Hun hoge energieniveau kan je gek maken, en ze moeten de hele tijd opgemerkt worden.

Laat de spanning zien
Zie je dat je Beagle-puppy nerveus wordt, zeurt en hijgt? Misschien maakt uw hond zich zorgen over iets dat is gebeurd of een nieuw persoon in huis. Je kunt ze ook zien likken en geeuwen terwijl ze janken. Dit is een manier waarop uw Beagle-puppy u probeert te vertellen dat ze bang zijn.
Deze onbeschofte acties vormen geen bedreiging voor de eigenaar of de gasten; ze zijn gewoon een manier voor hen om zich beter te voelen en van stress af te komen. Hun obsessieve gedrag laat zien dat ze bereid zijn op te geven. Ze klaagden en probeerden met niemand te praten.

Sorry voor het wangedrag
Een manier waarop mensen laten zien dat ze zich slecht voelen over iets dat ze hebben gedaan, is door te zeuren. Als je boos op ze wordt omdat ze je schoenen kapot hebben gemaakt, huilen ze om te laten zien hoe erg het ze spijt. Als ze janken, leggen ze hun lichaam neer, steken hun staart in en draaien hun hoofd weg.

Maak ze enthousiast.
Beagle-puppy’s zijn erg actief en hebben de neiging te janken om te laten zien hoe opgewonden ze zijn. Ze zouden springen, draaien en janken om te laten zien hoe opgewonden ze waren en om de aandacht van mensen te trekken. Puppy’s zouden ook janken om te laten zien hoe blij ze waren om je te zien.

Hoe hun gezeur te stoppen

Als eigenaar van de hond moet u erachter komen waarom uw Beagle-puppy van streek is en huilt. Je hond kan een tijdje janken, maar de hoge stem van een Beagle kan je doen afvragen wat er aan de hand is. Je moet omgaan met hun verschillende manieren van zeuren en uitzoeken of ze je iets belangrijks vertellen of niet.

Soms werkt het om te negeren of selectief te reageren. Als er geen echte reden is om op hun koppigheid te letten, probeer dat dan niet te doen. Als je ziet dat je puppy niet meer jankt, kun je hem prijzen door hem iets lekkers te geven of iets anders dat hij lekker vindt. Dit is het beste moment om het commando “stil” uit te proberen.

Wanneer uw Beagle-puppy zeurt, kan hij dingen doen zoals zijn staart instoppen, op zijn rug hurken of zijn lichaam opzij draaien. Om van deze symptomen af te komen, moet u het zelfvertrouwen van uw hond vergroten. Spelletjes spelen met je puppy kan hem meer zelfvertrouwen geven. Als je ze uitdaagt, kan het ervoor zorgen dat ze zich slecht voelen over zichzelf en ervoor zorgen dat ze slechte dingen blijven doen.

Let goed op wat uw hond doet en hoe hij beweegt als hij jankt. Als je eenmaal weet wat er aan de hand is, kun je het misschien een andere toonhoogte aanleren. Je zou kunnen zien wanneer ze echt “verveeld” of “hongerig” zijn.

Als uw Beagle-puppy ernstige verlatingsangst heeft en jankt terwijl hij alleen slaapt, moet u hem een veilig gevoel geven en een tijdje met hem knuffelen. Bewaar je vuile shirt in zijn kamer of bench, zodat hij weet dat je er bent. Maar door ze elke keer dat ze zeuren bij je te laten slapen, kun je ze leren slecht te handelen. Probeer ze bezig te houden door ze een paar dingen te doen te geven.

Wanneer uw Beagle-puppy begint te janken, is het moeilijk om niet toe te geven, maar beslissingen nemen op basis van hoe uw puppy zich gedraagt, kan hem koppig maken. Probeer er een gewoonte van te maken en geef ze dan iets lekkers als beloning.

Als je puppy blijft zeuren omdat hij zich verveelt, plan dan tijd in om met hem te spelen. Onderzoekers hebben ontdekt dat dieren graag een routine hebben en hetzelfde blijven. Het zal het voor jullie beiden gemakkelijker maken en ze zullen eraan wennen.
Op dezelfde manier kun je een timer instellen voor ongeveer 30 minuten om iets actiefs of buiten te doen. Omdat Beagles gefokt zijn om te jagen, zouden ze zich vervelen als ze niets te doen hadden. Ze zouden zich kalm en vol energie voelen na het doen van deze oefeningen.

Je kunt proberen ze te stoppen met zeuren door trucjes te gebruiken, zoals een geïmproviseerde herriemaker. Doe wat munten in een bakje of een blikje. Wanneer je puppy begint te janken, schud je de noisemaker hard. Je puppy zal leren dat janken geen goed geluid is.

Uw Beagle-puppy heeft mogelijk geen controle over hoe ze zich voelen als ze u zien en kan erg opgewonden raken en janken. Deze keer moet u managementtechnieken gebruiken, zoals het minimaliseren van begroetingen om dingen voor elkaar te krijgen. Probeer minder luid en opgewonden te zijn als je ze ontmoet. Wacht tot je puppy stopt met janken en minder opgewonden lijkt.

Geef je Beagle-puppy wat hij wil, maar alleen als je je aan enkele regels houdt. Op deze manier leert uw puppy discipline en zal hij of zij er na verloop van tijd aan wennen. Als je ze bijvoorbeeld naar het toilet brengt, kun je het beste een riem gebruiken, zodat ze mensen in het park niet lastig vallen.

Sla je schattige kleine puppy niet. Het zou kunnen werken als je het gezeur een tijdje negeert. Leer veel over waarom ze klagen en handel daarnaar. Zorg dat uw Beagle-puppy niet aan wat er aan de hand is. Laat ze iets nieuws leren en geef niet toe aan hun gezeur. Als je bij ze blijft, kunnen ze een aantal goede nieuwe gewoonten oppikken.

Zeuren kan worden gestopt met enkele eenvoudige trainingsmethoden en activiteiten. Als je denkt dat deze technieken niet werken, wil je misschien een goede trainer zoeken. Om te krijgen wat u wilt van uw Beagle-puppy, moet u geduldig en voorzichtig zijn. Hiermee kun je misschien niet voorgoed stoppen met zeuren, maar je zou andere slechte gewoonten onder controle kunnen houden. Als roedelleider moet u beslissen wat u gaat doen als uw Beagle-puppy zonder reden huilt en vervolgens de andere honden pijn doet.

Nog een ding
Als een Beagle-puppy zeurt, kan dat schattig zijn, maar als ze het lang doen, kan hun hoge stem vervelend zijn. Je moet uitzoeken wat je hond je probeert te vertellen.

Je schattige puppy weet dat janken aandacht kan krijgen. Dit is de meest eenvoudige manier voor een Beagle-puppy om te krijgen wat hij van je wil. Er zijn veel redenen waarom uw puppy zeurt, maar meestal is het gewoon om uw aandacht te trekken. Als je wist wat verschillende piepende, zeurderige geluiden betekenden, zou het een stuk gemakkelijker voor je zijn.

Bekijk: Beagle Handboek

U bent zich aan het oriënteren om te bepalen of een Beagle bij u past, of u heeft al een pup of volwassen Beagle aangeschaft en wilt weten hoe u uw hond het beste op een positieve manier kunt opvoeden, zodat hij of zij gezond opgroeit , vrolijke en gehoorzame hond. Kortom, u wilt weten of dit ebook u hierbij kan helpen en of het antwoord kan geven op al uw vragen over de Beagle.