@beaglehondnl

Bezoek Ons

Waarom knuffelen Beagles graag?

Inhoudsopgave

Aan alle Beagle-eigenaren die er zijn, laat alsjeblieft je handen zien. Jullie doen fantastisch werk als ouders. We weten allemaal hoeveel deze kleintjes van onze aanwezigheid houden. Afgezien van constant snuffelen, spelen, gek doen en ons vastklampen, is dat ongeveer alles wat ze willen doen.

Ze houden ook van het tijdverdrijf van knuffelen met elkaar. Je zou je zeker bewust zijn van deze jongens die proberen je aandacht te trekken, zodat ze wat aaien en knuffelen kunnen krijgen. Beagles gedijen inderdaad op menselijke genegenheid en knuffelen (behalve misschien een paar die meer uniek en even lief zijn). Hoewel het normaal is dat honden hun eigen ruimte willen (zoals puberende kinderen), waarom knuffelen beagle mensen zo graag?

Beagles hebben een natuurlijke aanleg waardoor ze zich op hun gemak voelen in kleine omgevingen. Aan de positieve kant, ze zijn een mensenmens met een groot hart. Daarom brengen beagles graag de hele dag door in het gezelschap van hun menselijke familie.

Deze honden vinden het heerlijk om tijd met hun mensen door te brengen. ‘S Ochtends is het niet ongebruikelijk om wakker te worden met je beagle die naast je in bed knuffelt. Dit essay gaat verder met het onderzoeken van de vele voordelen en redenen die ze zo schattig maken.

Waarom knuffelen Beagles?

De definitie van “knuffelen” in de meeste woordenboeken is “omhelzen en stevig vasthouden”. Aanvankelijk hebben mensen honden gedomesticeerd met als enig doel ze te houden als een middel tot veiligheid voor hun groeiende menselijke bevolking.

Vroeger deelden honden en mensen de open bosomgevingen. In de koudere maanden sliepen ze dicht bij elkaar om warm te blijven, en op andere momenten was het gewoon om zich veilig te voelen. Dit wordt momenteel door alle honden gedaan.

Misschien ben je in een nest puppy’s terechtgekomen die dicht bij elkaar sliepen. Behalve dat het het product van evolutie is, is het ook best schattig en schattig. Beagles worden gefokt voor de jacht en worden geboren met een aangeboren vermogen om te overleven en een verworven vaardigheid om dit te doen. Ze hebben overleefd door te jagen en door bij elkaar te blijven.

Moderne mensen zijn zo geavanceerd dat ze hebben ontdekt hoe ze dekens kunnen gebruiken als isolatie tegen de kou. Honden daarentegen blijven mensen kiezen als hun primaire warmtebron.

Waarom zou je je Beagle terug moeten knuffelen?

Hé, mede-huisdiereigenaren, het gaat niet alleen om de thermostaat. Een deken is niet alleen een middel om een doel te bereiken als het om knuffelen gaat, hoewel warm blijven een bonus is. De genegenheid van de beagle voor mensen staat hier centraal. Je kunt je relatie met je beagle verdiepen en meer vertrouwen winnen door er gewoon lekker tegenaan te kruipen. Aanvaard alstublieft mijn excuses aan alle katteneigenaren, maar de gehechtheid die u deelt met uw hond overtreft die van elk ander huisdier ver.

Honden en mensen hebben een lange weg afgelegd om te worden wat ze nu zijn. De beste manier om de band tussen jou en je hond te versterken, is door te laten zien hoeveel je om hem geeft door hem lief te hebben en hem veel aandacht te geven.

Studies hebben aangetoond dat iemands bloedspiegel van het feel-good hormoon oxytocine stijgt wanneer ze tijd doorbrengen met hun hond. Knuffelhormoon of liefdeshormoon zijn aanvullende namen voor oxytocine. Knuffeltijd met Fido kan volgens enkele onderzoeken je humeur helpen verlichten.

Voordelen van knuffelen voor mensen

Dit “knuffelbeleid” is gunstig voor zowel u als uw hond. Met dank aan het hondenkamp, want beagles zijn uitzonderlijk slimme hoektanden. Ze hebben een superieur reukvermogen en kunnen veranderingen in de emoties van hun baasjes opmerken. Ze doen iets dat je humeur verbetert. Een gesprek met hen aangaan kan tal van voordelen opleveren.

Beagles zijn Tension Reliving Cuddle Balls die de gevoelens van verdriet, stress en angst van hun menselijke metgezellen kunnen verlichten. Angst en stress kunnen worden verlicht wanneer en wanneer dit wordt gebruikt. Bovendien kan oxytocine mogelijk obesitas en diabetes type 2 genezen door de afgifte van insuline te stimuleren.

Het hebben van een van deze gezelschapsdieren aan je zijde kan je helpen moeilijke tijden door te komen. De niveaus van het hormoon oxytocine in het bloed van zowel het huisdier als de persoon nemen toe na een korte interactie waarin ze worden geaaid en aangepraat.

Voordelen van knuffelen voor Beagles

Ontspannen en plezier hebben met je hond heeft hetzelfde kalmerende effect als een moeder die haar baby knuffelt. Omdat het stresshormoon Cortisol in gevaarlijke situaties vrijkomt om ons veilig en bewust te houden, heeft knuffelen een kalmerend effect. Naast het verbeteren van iemands karakter, helpt het ook het lichaam terug te keren naar zijn regelmatige ritmische hartslag. Het proces stelt iemand in staat om achterover te leunen en te ontspannen.

Geen enkele huisdierouder vindt het leuk om de dierenkliniek of eerste hulp te bezoeken om getuige te zijn van hun harige vriend in nood. Als uw hond zich ongemakkelijk voelt, kan knuffelen met u helpen. Om het lijden te verzachten, zoeken ze troost in geknuffeld en geknuffeld worden. Niemand vindt het tenslotte leuk om onderworpen te worden aan uw zielige uitingen en onbeduidend gejammer, wij al helemaal niet.

Een geruststellende aanraking, zoals die van een knuffel of een gevouwen hand, kan emotioneel lijden verlichten en is een van de geneeswijzen van de natuur. Je beagle heeft de knuffels meer nodig dan je beseft, vooral als hij of zij pijn heeft of onlangs gewond is geraakt. Ook hier blijkt het Oxytocine-recept effectief te zijn en zorgt het voor gemoedsrust en tevredenheid.

Waarom zou je ze je laten knuffelen?

Simpel gezegd, ze kunnen niet worden geweigerd. Er zijn waarschijnlijk een miljoen gevallen geweest waarin uw beagles de intentie leken te hebben om niets anders te doen dan met u te knuffelen. Kun jij de neiging om te knuffelen met dat lieve puppykopje echt weerstaan? Geen enkele zichzelf respecterende hondenliefhebber kan dat negeren.

Gerelateerde vragen:

Beagles staan niet bekend om hun aaibaarheid, dus voel je niet slecht als de jouwe dat niet is.
Hoewel het waar is dat honden graag knuffelen en dicht bij hun roedel blijven, is het ook van vitaal belang om rekening te houden met het ras van de Beagle dat je hebt. De kans is groot dat je beagle het DNA van een roedelleider heeft geërfd en daarom niet veel wil verwarren. In dergelijke gevallen kunt u het hen niet opdringen. Meeslepend kan de band die u deelt met uw hond veranderen.

Hoe detecteer je of je beagle je wil knuffelen?
Je kunt ook gemakkelijk zien of je beagle is voorbereid op een ruim of niet. Wanneer een hond vastgehouden wil worden door zijn baasje, kan hij dit op een aantal manieren aangeven. Ze volgen je voortdurend, doen dingen om je aandacht te trekken en last but not least: claim je bed. Elke hondenbezitter kent dat gevoel.

Wie zal uw hond kiezen om te knuffelen?
Je hond kiest één persoon uit om mee te knuffelen. Als we diep in de wetenschap gaan, dan kiezen honden de persoon die ze graag vasthouden. Je hebt meer kans om uitgenodigd te worden voor een knuffelfeest als ze tussen de geboorte en zes maanden een menselijk gezicht hebben gezien. Maar dit gebeurt alleen als kinderen worden geboren en opgevoed onder jouw toezicht.

Opmerking: als je de kleine beagle hebt geadopteerd, geef hem dan de tijd om je te mengen, contact te maken en je te leren kennen. Vroeg of laat kunt u zelfs een foto van uw dommelende beagle online uploaden.

Bekijk: Beagle Handboek

U bent zich aan het oriënteren om te bepalen of een Beagle bij u past, of u heeft al een pup of volwassen Beagle aangeschaft en wilt weten hoe u uw hond het beste op een positieve manier kunt opvoeden, zodat hij of zij gezond opgroeit , vrolijke en gehoorzame hond. Kortom, u wilt weten of dit ebook u hierbij kan helpen en of het antwoord kan geven op al uw vragen over de Beagle.