@beaglehondnl

Bezoek Ons

Waarom slapen Beagles zo veel?

Inhoudsopgave

Jaren zijn verstreken, maar ik herinner me nog hoe blij ik was om eindelijk een eigen hond te hebben toen ik mijn beagle mee naar huis nam. Na ongeveer een half uur spelen ging hij naar een rustig plekje en viel in slaap. Ik wachtte een uur tot hij wakker werd en wachtte toen nog een uur. Toen werd hij wel wakker maar plaste en sliep weer. Ik denk dat ik toen echt vanaf nul ben begonnen. Als u, de eigenaar van een beagle, dit ooit heeft afgevraagd, laten we dan eens kijken wat de oorzaak is van het overmatig snoozen van uw hond.

De beagle is een ras dat bekend staat om zijn hoge activiteit en vitaliteit. Ze moeten uitgebreid rusten om hun energie aan te vullen en hun versleten lichaam te herstellen. Een volwassen beagle slaapt normaal gesproken 12 uur per dag. Puppy’s en oudere beagles worden snel moe en hebben extra slaap nodig.

Hoeveel slaap hebben Beagle-puppy's nodig?

Beagle-puppy’s slapen, zoals alle beagles, veel. Puppy’s kunnen tot 18 uur per dag slapen, terwijl volwassen beagles ongeveer 12 uur kunnen slapen. Beagles kunnen langer slapen omdat ze meer calorieën verbranden als ze spelen.

Mijn beagle heeft veel energie, maar overdag is hij het meest actief. Als ze wakker zijn, zijn beagles behoorlijk speels. Sterker nog, ze worden vaak moe. Daarom denk ik dat ze meer slaap nodig hebben. Zo krijgen pasgeborenen toch hun energie terug.

Een ding dat ik heb ontdekt, is dat het geen goed idee is om een beagle-puppy langer dan vier of vijf uur achter elkaar wakker te houden. Voor een gezonde ontwikkeling moeten ze voldoende gesloten ogen krijgen. Eigenaren van gezelschapsdieren moeten hun harige kinderen nauwlettend in de gaten houden, aangezien ze in spurts spelen, eten en slapen.

Hoeveel slaap hebben volwassen Beagles nodig?

De aanbevolen dagelijkse slaaptijd voor een volwassen beagle is 10-12 uur. Ongeveer de helft van de dag van een beagle wordt besteed aan een goede nachtrust, terwijl nog een derde wordt doorgebracht met wakker liggen. Ze ontwikkelen zich tot meer flexibele slapers naarmate ze ouder worden. Ze zijn zo slaperig dat zelfs het geluid van een vallende speld genoeg is om ze wakker te maken, en ze kunnen binnen enkele seconden weer in slaap vallen. Als een oudere hond aan zijn lot wordt overgelaten, zal hij veel meer eten en slapen dan nodig is. U moet een schema opstellen voor het trainen van uw hond. Zorg ervoor dat u uw huisdier voldoende tijd geeft om te wandelen, te spelen en te bewegen. Korte, frequente slaapjes zijn heel natuurlijk voor uw hond.

Hoe te slapen, train je Beagle?

Oké, dus beagles hebben een ongebruikelijk slaapschema dat je dagelijkse bezigheden kan verstoren. Door je beagle te trainen om bij je thuis te slapen, kunnen jullie allebei genieten van meer quality time samen.

Uw primaire doel zou moeten zijn om een regime voor uw hond vast te stellen en u daar religieus aan te houden. Je hond zal leren anticiperen op je dagelijkse bezigheden als je dit doet. Het dagelijkse schema van uw hond zou er als volgt uit moeten zien:

Ga eerst in beweging.
Je weet waarschijnlijk al hoe actief beagles zijn als ze wakker zijn. Laat ze dagelijks lange wandelingen maken. Een van de vele leuke dingen die je met een hond kunt doen, is ermee zwemmen of apporteren. Aan het einde zullen ze uitgeput zijn, wat zal leiden tot een betere nachtrust.

Tweede fase: eten
Wees consistent met het voedingsschema van uw huisdier. Stel een schema op en houd u eraan tijdens het voeren.

Toiletgebruik, fase 3
Als een hond naar het toilet moet, slaapt hij niet. Ze moeten voor het slapen gaan worden uitgelaten, dus doe dat. Zo leert uw hond de waarde van een goede nachtrust.

Als vierde fase raden we wat luchtige recreatie aan.
Breng wat tijd met ze door en gebruik je vrije tijd om ze te spelen en te trainen. Hieronder staan ​​enkele vaardigheden die je je beagle kunt leren.

Maak contact met je Beagle in stap 5
Zeg “Goedemorgen” als je ’s ochtends voor het eerst je ogen opent, en “Welterusten” als je ’s avonds naar bed gaat om je beagle te laten zien dat je om hem geeft. Als je er een punt van maakt om hem altijd te begroeten met een opgewekt ‘goedemorgen’, zal hij weten dat hij erop kan rekenen dat je er elke dag bent. Hierdoor zullen ze beter slapen.

Relevante vragen

Zou het kunnen dat andere hondenrassen vergelijkbare slaapgewoonten hebben?
Een beagle is niet de enige hond die veel slaapt. Veel hondenrassen, vooral jachthonden, hebben lange dutjes nodig. Er kunnen momenten zijn waarop het lijkt alsof uw huisdier niets anders doet dan slapen. Dus besloot ik om deze kwestie in meer detail te bekijken. Een dierenarts vertelde me dat sommige eigenaren moeite hebben om de waarde van slaap voor hun huisdieren te begrijpen. Het is niet vastgesteld waarom honden, zelfs beagles, zulke lange dutjes nodig hebben. Volgens sommige onderzoekers kan slechts ongeveer 10% van de totale slaaptijd van een hond in de REM-fase worden doorgebracht. Meer slaap is waarschijnlijk nodig om volledig te herstellen.

Wat zorgt ervoor dat mijn beagle de hele dag slaapt en niet vertraagt tot de nacht?
Alle hoektanden delen een gemeenschappelijk erfgoed met wolven. Simpel gezegd, beagles waren roofdieren, jagers, en we weten allemaal dat roofdieren niet gemakkelijk in hun bed rusten. Sterker nog, als ze niet anders wordt geleerd, zullen de meeste honden de hele nacht wakker zijn. U hoeft niet gealarmeerd te zijn als u in de vroege uurtjes wakker wordt en ontdekt dat uw beagle wezenloos naar de muur kijkt. Zelfs als we slapen, kijken ze toe.

Bekijk: Beagle Handboek

U bent zich aan het oriënteren om te bepalen of een Beagle bij u past, of u heeft al een pup of volwassen Beagle aangeschaft en wilt weten hoe u uw hond het beste op een positieve manier kunt opvoeden, zodat hij of zij gezond opgroeit , vrolijke en gehoorzame hond. Kortom, u wilt weten of dit ebook u hierbij kan helpen en of het antwoord kan geven op al uw vragen over de Beagle.