@beaglehondnl

Bezoek Ons

Wanneer begin je met het trainen van een Beagle-puppy?

Inhoudsopgave

Als je net een beagle-puppy hebt gekregen, sta je waarschijnlijk te popelen om hem te gaan trainen. Er zijn zoveel dingen die je je nieuwe huisdier moet leren. Maar wanneer moet je beginnen met het trainen van je nieuwe beagle?

Als ze acht weken oud zijn, kunnen eigenaren beginnen met het trainen van hun beagle-puppy’s. Zodra je de puppy thuisbrengt, moet je hem leren hoe hij zich moet gedragen en hem voorstellen aan andere mensen. Maar puppy’s hebben een korte aandachtsspanne, dus de formele hondentraining moet pas beginnen als ze zes maanden oud zijn.

Advies van decoderingsexperts

Er zijn twee verschillende ideeën van experts over wanneer je een puppy moet gaan trainen.

Veel bekende auteurs van hondentrainingsboeken zeggen dat de training pas moet beginnen als de puppy zes maanden oud is. Het idee is om ze zoveel mogelijk plezier te laten hebben als puppy’s.

Moderne hondentrainers zeggen dat eigenaren hun puppy’s moeten gaan trainen als ze acht weken oud zijn. Dit zal de relatie tussen de eigenaar en de hond versterken en de hond gehoorzamer maken.

Ouders van beagles moeten kiezen tussen twee heel verschillende adviezen: 8 weken of 6 maanden. Dus om dingen gemakkelijker te maken, heb ik veel onderzoek gedaan en de juiste leeftijd gevonden.

Als je dit nog niet weet, werden beagles gebruikt om jagers te helpen. In het verleden werden ze getraind door rond te rennen in velden, kleine dieren te volgen en sterke halsbandcorrecties te krijgen. Experts zeiden te wachten tot de beagle zes maanden oud is, omdat het moeilijk kan zijn om een jonge hond op deze manier te trainen.

Nu zijn de zaken echter anders. Beagles worden vaker als huisdier gehouden dan als jachthond gebruikt. Als ze acht weken oud zijn, is het logisch om te beginnen met lichte gehoorzaamheidstraining. Andere formele training moet wachten tot ze zes maanden oud zijn.

Pups jonger dan acht weken oud

Een beagle-puppy moet bij zijn moeder en nestgenoten blijven tot hij minimaal acht weken oud is. Een verantwoordelijke eigenaar moet er niet eens aan denken om een puppy jonger dan acht weken te krijgen.

Puppy’s jonger dan acht weken moeten het grootste deel van hun tijd bij hun moeder en nestgenoten doorbrengen. Daar leren ze dingen als:

  • Het stoppen van de beet
  • Honden communicatie
  • Hoe veilig te spelen
  • Basis socialisatie

Beagle-puppy van 8 weken oud trainen

De meeste fokkers laten mensen een beagle-puppy mee naar huis nemen als deze acht weken oud is.

Als je de puppy mee naar huis neemt, weet hij van niets en is hij een onbeschreven blad. Houd er rekening mee dat op deze leeftijd alles wat u doet, hoe u reageert, hoe u met uw puppy praat en nieuwe ervaringen allemaal van invloed zijn op hoe hij zich gedraagt. Alles zal je puppy op de een of andere manier iets leren.

Op deze leeftijd zal het gemakkelijker zijn om hem goede gewoonten en basisvaardigheden aan te leren dan wanneer hij ouder is.

Je moet geduld hebben en niet te veel van ze verwachten. Begin ze te trainen, maar wees niet te hard voor ze. Uw puppy moet genieten van de training en er plezier in hebben.
Ook al hebben ze een korte aandachtsspanne, ze kunnen nog steeds nieuwe dingen leren. Laat de training niet langer dan 2 minuten duren. En als je hun aandacht niet kunt krijgen, probeer het dan niet te forceren; Probeer het later opnieuw.

Trainingsschema Beagle-puppy's

Nou, je kunt niet met alle trainingen tegelijk beginnen, vooral niet als je beagle nog een puppy is. Jonge puppy’s kunnen niet lang opletten en raken snel van streek. U moet altijd beginnen met eenvoudige en gemakkelijke training en het moeilijker maken naarmate de puppy ouder wordt.

Hij heeft een goed gepland trainingsschema nodig dat rekening houdt met zijn leeftijd. Laten we eens kijken wanneer de training moet beginnen en wat het zou moeten zijn.

Het potje trainen
Een puppy leren waar hij moet poepen en plassen is erg belangrijk en moet zo snel mogelijk beginnen. Dit kan een paar weken duren om te leren, dus wees geduldig. Hier zijn 5 eenvoudige stappen om dit te doen:

Jonge puppy’s kunnen meer dan eens per dag naar de wc. Schrijf op hoe vaak je puppy poept. En als ik zeg “schrijf het op”, bedoel ik het op papier schrijven. Kijk hoe lang het duurt voordat uw puppy na het eten naar de wc gaat.

  • Als het tijd is voor je puppy om te poepen, neem hem dan mee naar buiten of naar de plek waar hij moet poepen.
  • Als hij op de juiste plek poept, prijs hem dan en geef hem iets lekkers.
  • Als je je hond op de verkeerde plek ziet poepen, houd hem dan op een rustige manier tegen.
  • Zelfs als je hond per ongeluk op zijn bed poept, moet je nooit tegen hem schreeuwen.
  • Probeer ongelukken te voorkomen door uw pup altijd in de gaten te houden.


Basistraining gehoorzaamheid
U kunt beginnen met het leren van uw beagle-puppy, bijvoorbeeld basiscommando’s zoals “zit” en “nee”.

Hier zijn zeven belangrijke commando’s die je nodig hebt om je beagle-puppy te leren.

Leer niet alle commando’s tegelijk. Begin met één en blijf erbij totdat hij er goed in wordt.

Voordat u begint met gehoorzaamheidstraining, moet u uw hond de tijd geven om te wennen en zich op zijn gemak te voelen in huis.

Trainen in een kooi
De bench van een hond is een veilige plek om te slapen en te rusten. Afgezien daarvan, als je het te druk hebt om naar je beagle te kijken en hem niet alleen kunt laten, kun je hem gewoon in de bench zetten om hem veilig te houden.

Het kan maanden en veel geduld kosten om een hond te trainen in het gebruik van een bench, maar het is erg belangrijk. Als je het niet goed doet, kan je puppy bang worden voor zijn bench. U kunt dit artikel lezen om te leren hoe u een beagle-puppy kunt trainen om in een bench te blijven.

Geef hem een week de tijd om te wennen aan zijn nieuwe huis voordat je begint met benchtraining.

Mopperende puppy’s weten niet hoe ze zich in de buurt van andere mensen moeten gedragen.
Ze zeggen “hallo” met hun kleine, scherpe tanden. Als ze plezier hebben, zullen ze zelfs bijten. Het doet nu misschien niet zoveel pijn, maar het kan een slechte gewoonte worden naarmate ze ouder worden.

Je puppy moet leren dat bijten niet goed is als je wilt dat het stopt. De beste manier om te trainen is met de omleidingsmethode. Als je beagle je probeert te bijten, geef hem dan een speeltje. Als je het blijft doen, zal dit gedrag zeker stoppen. Begin hiermee vanaf de eerste dag. Lees dit artikel voor meer informatie over hoe u uw beagle-puppy kunt leren stoppen met bijten.

Socialisatie
Een beagle moet zich op zijn gemak voelen bij mensen en andere dieren. Niemand wil een hond die blaft naar elke nieuwe persoon die hij ziet. Daarom is het belangrijk om jong te beginnen met socialiseren.

Zodra je beagle al zijn inentingen heeft gehad, kun je hem naar een hondenpark brengen en hem met andere honden laten spelen als hun baasjes het niet erg vinden.

Een beagle moet nieuwe mensen leren kennen vanaf het moment dat hij een puppy is. Vraag uw uitgebreide familie en goede vrienden om uw hond vaak te komen bezoeken.

Tips en instructies
Je kunt je beagle trucs en commando’s leren als hij twee tot drie maanden oud is. Hier zijn enkele dingen die je je beagle kunt leren doen.

Formele educatie
Zodra een beagle zes maanden oud is, kan hij beginnen met formele training. Dit is wanneer hij kan leren jagen, zich beter kan gedragen, meer gedisciplineerd kan zijn of zich kan voorbereiden op hondenshows.

Nog een ding
Wat er ook gebeurt, je mag nooit gemeen zijn tegen je beagle-puppy. Laat hem plezier hebben als puppy. Het is helemaal prima voor een puppy om zich te gedragen of niet naar je te luisteren. Vertel ze niet dat ze dat doen.

Als je training leuk maakt voor je beagle, kan het een geweldige manier zijn om samen tijd door te brengen.

Bekijk: Beagle Handboek

U bent zich aan het oriënteren om te bepalen of een Beagle bij u past, of u heeft al een pup of volwassen Beagle aangeschaft en wilt weten hoe u uw hond het beste op een positieve manier kunt opvoeden, zodat hij of zij gezond opgroeit , vrolijke en gehoorzame hond. Kortom, u wilt weten of dit ebook u hierbij kan helpen en of het antwoord kan geven op al uw vragen over de Beagle.