@beaglehondnl

Bezoek Ons

Witte Beagles – Alles wat u moet weten

Inhoudsopgave

Er zijn veel verschillende kleurencombinaties van beagles, maar veel hondenliefhebbers willen meer weten over witte beagles.
Ik denk dat de populariteit van witte beagles tegenwoordig te danken is aan Snoopy, de witte beagle.

Raszuiver De beagle kan niet helemaal wit zijn. Hoewel ze als wit zijn geregistreerd, hebben beagles altijd vlekken en teken die niet wit zijn. Omdat het jachthonden zijn, kunnen ze niet slechts één kleur hebben. Albinisme, een zeldzame genetische aandoening, kan ervoor zorgen dat ze hun pigment verliezen en wit worden.

Waarom kunnen Beagles niet helemaal wit zijn?

De manier waarop beagles worden gefokt, betekent dat ze niet allemaal wit of een andere kleur kunnen zijn.

Beagles worden beschouwd als honden. Jachthonden werden gefokt om meer dan één kleur te hebben, zodat hun eigenaren ze gemakkelijker in het wild konden vinden. Hun jassen zijn dus twee of drie kleuren en ze hebben vlekken en teken in verschillende kleuren.

Hoe witte beagles te begrijpen

Beagles kunnen op twee manieren wit zijn: ze kunnen albinisme hebben of ze kunnen een mix van wit en geel hebben.

Albinisme is zeer zeldzaam en kan ook andere gezondheidsproblemen veroorzaken. In het volgende deel zullen we er meer over vertellen.

Beagles kunnen veel verschillende kleurencombinaties hebben, waarvan sommige er bijna wit uit kunnen zien.
Citroenwit is de kleurenmix die het dichtst in de buurt komt om een beagle er wit uit te laten zien.

Beagles met witte en gele vacht

De Lemon-White beagle heeft een witte vacht die meer dan 60% van zijn lichaam bedekt. Ze hebben meestal gele vlekken op hun oren en rug.

Als de pup jong is, kan de citroenkleur zo licht zijn dat de hond er wit uitziet. Maar naarmate de puppy opgroeit, begint de citroenkleur naar voren te komen en krijgt de vacht een lichtgele tint.

Fokkers noemen deze beagles vaak “Witte Beagles” omdat ze vaak met een witte vacht worden geboren.

Dit is niet een veel voorkomende kleurencombinatie, dus als je een Citroenwitte Beagle wilt, moet je meer betalen.
Een citroenwitte Beagle kan door de fokker als een witte hond worden geregistreerd. Maar dit betekent niet dat als ze groot zijn, ze helemaal wit zullen zijn. Naarmate beagles ouder worden, verandert hun vacht van kleur. Zelfs als het papierwerk van een puppy “White Beagle” zegt, zal de volwassen hond gele tinten hebben.

In de video hierboven is er een witte beagle. Maar ze is niet helemaal wit. Ze heeft vlekken op zijn oor en borst die op citroenen lijken. Haar puppy ziet er nu wit uit, maar hij zal vlekken krijgen naarmate hij ouder wordt.

Albino Beagles

Mensen denken vaak dat albino beagles gewoon een ander soort beagle zijn. Albino beagles hebben een genetische aandoening die albinisme wordt genoemd, waardoor ze er anders uitzien dan andere beagles.

Albinisme is een zeer zeldzame genetische aandoening waarbij de huid geen of zeer weinig kleur heeft. Wanneer een beagle deze aandoening heeft, kunnen zijn vacht, haar, huid, neus en zelfs ogen kleur verliezen.

Alle dieren, ook mensen, kunnen albinisme hebben.

Albino beagles hebben witte jassen omdat ze geen kleur hebben. Hun ogen en neus kunnen roze worden.

Hoe goed de gezondheid van Albino Beagles is

Ook al lijkt een Pure White Beagle ongebruikelijk en begeerlijk, hij heeft veel gezondheidsproblemen.

De huid van een albino beagle kan erg gevoelig zijn. Hun huid kan gemakkelijk verbranden door direct zonlicht. De eigenaar zal de albino dus uit de zon moeten houden.

Mensen die albino beagles bezitten, kleden ze vaak aan in kleding, bodysuits en hoeden voor honden.

De zon maakt ook hun ogen zwak. Veel van hen worden zonder ogen geboren.

Bekijk: Beagle Handboek

U bent zich aan het oriënteren om te bepalen of een Beagle bij u past, of u heeft al een pup of volwassen Beagle aangeschaft en wilt weten hoe u uw hond het beste op een positieve manier kunt opvoeden, zodat hij of zij gezond opgroeit , vrolijke en gehoorzame hond. Kortom, u wilt weten of dit ebook u hierbij kan helpen en of het antwoord kan geven op al uw vragen over de Beagle.