@beaglehondnl

Bezoek Ons

Zijn Beagles goede gezinshonden? Wat is er goed, wat is er slecht aan Em’

beagle puppy selecteren

Inhoudsopgave

Dus jij en je gezin hebben besloten om een hond als huisdier in huis te nemen. Je hebt wat onderzoek gedaan naar verschillende soorten honden en misschien al veel gehoord over beagles; als gevolg hiervan overweegt u een van deze honden te kopen. Maar zijn beagles geschikte huisdieren voor gezinnen?

Omdat ze zo sociaal, actief en aanhankelijk zijn met hun menselijke metgezellen, zijn Beagles prachtige toevoegingen aan elk huishouden. Beagles worden beschouwd als een van de meest ideale hondenrassen voor gezinnen met jonge kinderen vanwege het feit dat ze vriendelijk en rustig zijn. Vanwege hun onderdanige karakter kunnen ze zich gemakkelijk aanpassen aan verschillende leefsituaties.


In het volgende gedeelte van dit artikel zullen we verschillende redenen bekijken waarom beagles geweldige metgezellen voor gezinnen zijn, en we zullen licht werpen op enkele van de problemen die ermee verband houden.

Beagles als gezinshonden

Ik kan je veel goede dingen vertellen over beagles als gezinshond. Maar laten we de lijst voor een andere keer bewaren en praten over wat een goede gezinshond in plaats daarvan zou moeten hebben.

Woonsituatie van het gezin
Beagles doen het op de meeste plaatsen goed om te wonen, of het nu een huis of een appartement is.

Een huis met een omheinde achtertuin zou de beste plek zijn voor een beagle om te leven. Beagles zijn actieve honden die graag spelen, dus als je ze een kleine ruimte naast het huis geeft om rond te rennen, zullen ze gelukkiger worden.

Maar dit betekent niet dat ze niet in een appartement kunnen wonen. Door hun gemiddelde grootte passen ze goed bij deze manier van leven. Beagles daarentegen zijn alleen goed als huishond. Buiten kunnen ze niet op zichzelf wonen.

Vriendelijk en sociaal zijn
Beagles zijn erg vriendelijk en gedragen zich helemaal niet agressief. Met de meeste mensen kunnen ze goed opschieten. Ze kunnen overweg met zowel andere honden als katten. Onze postbode en een paar pizzabezorgers zijn goede vrienden met onze beide beagles.

Ze zijn graag onder de mensen. Ze gaan graag om met nieuwe mensen en dieren die ze ontmoeten. Ik zeg vaak tegen mensen die alleen wonen dat ze geen beagle moeten nemen omdat ze mensen nodig hebben en het beter doen in gezinnen.

Maar omdat ze vriendelijk zijn, zijn het vreselijke waakhonden. Mijn familie en ik maken vaak grapjes dat als iemand bij ons zou inbreken, onze beagles waarschijnlijk ook met hen zouden gaan likken en spelen.

Oefeningsbehoeften
Beagles zijn erg actief en vanwege hun grootte moeten ze veel bewegen. Een beagle zou elke dag moeten gaan wandelen (minstens één keer per dag), rennen en spelen.

Als jij of iemand in je gezin graag jogt, is een beagle een prima hond om mee te nemen.

U zult meer moeten doen dan alleen uw beagle lichaamsbeweging geven. Je zult ook zijn geest actief moeten houden. Hiervoor kun je een nieuwe truc of een commando aanleren.

Kindvriendelijk

Niet elk hondenras kan er tegen als kinderen ermee porren en ermee spelen. Maar de beagle is niet het ras van “elke” hond. Het zijn vriendelijke, speelse honden die goed overweg kunnen met kinderen.

Beagles willen kinderen omdat ze alle tijd en energie van de wereld hebben. Als je je kind bij een beagle zet, zullen ze elkaar allebei uitputten en samen slapen terwijl ze knuffelen. Beagles houden van knuffelen, voor het geval ik dat nog niet gezegd heb.

Beagles zijn zachtaardige honden met een hoog tolerantieniveau. Ze kunnen het trekken en trekken van kinderen aan.

Het is prima om een beagle groot te brengen in de buurt van kinderen, maar het is misschien geen goed idee om een beagle groot te brengen met een baby. Jonge beagles kunnen erg actief zijn. Ze hebben veel aandacht en veel training nodig om goed te leren handelen.

Zijn Beagles goed voor werkende gezinnen?

Beagles willen bij mensen zijn. Ze behoren tot het volk. Beagles doen het het beste in groepen.

Als beagles alleen worden gelaten, doen ze het niet goed. Als iedereen in huis naar het werk of naar school gaat, moet je een hondenoppas inhuren of de hond bij een hondenopvangcentrum houden.

Beagles raken vaak van streek als ze alleen gelaten worden. Als je ze lange tijd alleen laat, kunnen ze angstig en gestrest raken, waardoor ze kunnen kauwen op dingen die ze niet zouden moeten doen en veel gaan blaffen.

Er zou nog meer tijd en zorg aan beagle-pups moeten worden besteed.

Wat is er goed aan hen

Beagles houden van knuffelen.
Beagles zijn lieve en vriendelijke dieren die graag knuffelen. Een beagle zal vaak op je schoot springen en een dutje doen terwijl je een film kijkt of in de winter tegen je aankruipt onder een dekentje.

Middelgroot
Een beagle is een klein tot middelgroot hondenras dat typisch ongeveer 13-16 inch (33-41 cm) lang is bij de schouder en ongeveer 20-30 pond (9-14 kg) weegt. Beagles staan bekend om hun compacte formaat, korte poten en lange, slappe oren. Het zijn energieke en speelse honden die zeer geschikt zijn voor het leven als gezinshond. Beagles zijn ook populair als jachthonden vanwege hun scherpe reukvermogen en het vermogen om klein wild op te sporen. De grootte van een beagle kan enigszins variëren, afhankelijk van de individuele hond, maar de meeste beagles vallen binnen het typische groottebereik voor het ras.

Makkelijk te onderhouden
Beagles hebben een korte vacht, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Ze zijn gemakkelijk te verzorgen en hoeven minder vaak naar de trimsalon.

Altijd vrolijk
Ze zijn gewoon de hele tijd vrolijk en speels. Ze zijn altijd in voor spelen, uitgaan of iets anders met je doen.

Ze hebben veel hersens.
Oh, geloof me, beagles staan erom bekend slim te zijn. Ze zijn erg goed in slecht zijn en in de problemen komen.

Wat is er slecht aan hen

Ze kunnen niet buiten leven.
Beagles zijn honden die alleen binnen kunnen leven. Ze kunnen niet buiten leven. Ze doen het het beste bij kamertemperatuur, en alles wat te warm of te koud is, kan ze pijn doen. Als je een hond wilt die buiten kan leven en ’s nachts op je huis kan letten, dan is de beagle het niet.

Kan slecht zijn en problemen veroorzaken.
Puppy’s zijn slecht en komen in de problemen. Ik denk dat ze het leuk vinden om problemen te veroorzaken, gewoon voor de lol. Maar naarmate ze ouder worden, wordt hun kattenkwaad minder, maar het gaat nooit weg.

Soms kunnen koppige Beagles erg koppig zijn. Ze hebben een slechte reputatie omdat ze soms ongehoorzaam zijn aan hun baasjes en dingen doen die ze niet zouden moeten doen.

Stemuitdrukkingen
Beagles kunnen veel geluiden maken. Ze blaffen, huilen, blaffen en zeuren. Als je in een flatgebouw woont met chagrijnige buren, kan dit een probleem zijn.

Slechte waakhonden
U kunt niet op uw beagle vertrouwen om uw huis veilig te houden. Ze zijn niet eens een klein beetje gemeen. Ze zijn vriendelijk en praten graag met mensen, waardoor ze slechte waakhonden zijn.

Nog een ding
Beagles zijn vriendelijk, liefdevol, loyaal en leuk om mee te spelen. Ik kan geen enkele reden bedenken waarom je dit schattige hondje niet zou moeten krijgen. Mijn familie bestaat uit twee beagles en we houden allemaal van elkaar. Lees ons gedetailleerde bericht over beagles als huisdier om er meer over te weten te komen.

Bekijk: Beagle Handboek

U bent zich aan het oriënteren om te bepalen of een Beagle bij u past, of u heeft al een pup of volwassen Beagle aangeschaft en wilt weten hoe u uw hond het beste op een positieve manier kunt opvoeden, zodat hij of zij gezond opgroeit , vrolijke en gehoorzame hond. Kortom, u wilt weten of dit ebook u hierbij kan helpen en of het antwoord kan geven op al uw vragen over de Beagle.