@beaglehondnl

Bezoek Ons

Zijn Beagles koppig?

Inhoudsopgave

De luide beagle heeft een grote naam omdat hij slecht gehumeurd en koppig is. Als een van de meest populaire en bekende rassen ter wereld kan hij met iedereen overweg. Beagles kunnen goed overweg met kinderen en andere honden, zijn geweldige huisdieren voor oudere mensen en hebben binnen niet veel ruimte nodig. Als je het mij vraagt, zijn het de beste honden om mee om te gaan. Maar is het waar dat beagles moeilijk te veranderen zijn?

Beagles hebben de neiging koppig te zijn. Ze hebben een eigen mening. Dit kan het voor mensen moeilijk maken om hun honden te trainen. Maar een beagle kan worden getraind om zich te gedragen als hij de juiste soort training en positieve bekrachtiging krijgt.

Beagles zijn energiek, slim en vrijgevochten, allemaal geweldige eigenschappen, maar ze zijn ook koppig, humeurig en moeilijk te trainen. Ook gaan we in dit artikel bekijken waarom ze zo koppig zijn en hoe je daarmee om kunt gaan.

Het Big Beagle-dilemma

Het betekent niet dat beagles geen goede huisdieren zijn. Als je de tijd neemt om ze goed te trainen, worden ze goede vrienden. Mensen geven deze honden vaak aan asielen omdat ze niet genoeg onderzoek doen naar het ras en zijn persoonlijkheid voordat ze er een krijgen. Dit geldt vooral voor beagles, die kunnen gaan van schattig en leuk zijn als een puppy voor een paar maanden tot een echte pijn voor jaren.

Je kunt een beagle trainen, maar het kan lang duren en repetitief zijn. Deze slimme honden werden geboren en wisten hoe ze moesten springen, rennen en vooral problemen oplossen. Omdat het vroeger jachthonden waren, moeten ze de hele tijd bezig gehouden worden. Ze zijn altijd op zoek naar manieren om te spelen en als ze niet de juiste training hebben, doen ze dingen als ontsnappingsacties, gewaagde keukeninvallen en sloopduiken in breekbare voorwerpen in een huis.

Als beagles kinderen waren, zouden we zeggen dat ze erg slecht waren. Door hun koppigheid zijn ze moeilijk te trainen als puppy’s, maar het is ook een van de redenen waarom we zoveel van ze houden. Als je een beagle als huisdier wilt hebben, moet je eerst uitzoeken wat dit ras nodig heeft om een gelukkig leven te leiden. Meestal gedragen ze zich slecht omdat ze niet genoeg mentale stimulatie en spel krijgen.

De reden voor de koppigheid van Beagles

Beagles zijn slimmer dan de meeste andere honden. Het is zowel een goede als een slechte zaak. Deze honden zijn zo slim dat ze ingewikkelde spelletjes kunnen spelen, emoties kunnen begrijpen, puzzels kunnen oplossen en verbazingwekkende dingen kunnen doen met hun reukvermogen. Dit artikel gaat over hoe slim beagles zijn. Ze vervelen zich snel omdat ze zulke grote hersenen hebben. Beagles hebben veel zorg nodig en kunnen niet lang alleen gelaten worden.
Als beagles niet goed zijn afgericht en hun baasjes ze met rust laten, kunnen ze veel schade aanrichten als ze terugkomen. Zeg vaarwel tegen je wc-papierrollen, dure versieringen en vuile kleren. Als een beagle ergens mee speelt, gaat het helemaal los. Veel mensen zullen hun honden hiervoor straffen zonder te beseffen dat ze zich vervelen.

Beagles hebben regelmatig korte wandelingen nodig, veel spelen en spelen, interessante dingen om te ruiken en kansen om te laten zien hoe goed ze luisteren. Mits goed getraind, doet dit ras het erg goed. Deze honden laten graag zien dat ze kunnen doen wat ze wordt opgedragen en worden daarvoor beloond. Dit soort interactie ontwikkelt de delen van de hersenen van een beagle die hem helpen bij het oplossen van problemen. Maar als je dat tegen een puppy zegt, zal hij je niet geloven.

We weten dat het mogelijk is om een beagle te trainen. In sommige delen van de wereld worden ze nog steeds gebruikt als jachthonden omdat ze geweldige neuzen hebben. Het probleem is dat ze niet altijd vinden dat je gehoord moet worden. Net als kinderen kunnen ze je horen. Ze denken gewoon dat het geurspoor, de gekauwde handtas of het gat in de tuin dat ze net hebben gevonden, interessanter is.

Een deel hiervan is gewoon zoals het ras is. Zelfs de meest gespecialiseerde en goed opgeleide politiebeagles hebben een vleugje onafhankelijkheid waardoor ze wegrennen als ze worden gebeld. Hoe goed je ze ook traint, sommige beagles zullen altijd een beetje slecht zijn. De beste persoon om voor een van deze slimme honden te zorgen, is iemand die geduldig, standvastig maar ook vergevingsgezind is, aangezien de hond waarschijnlijk een paar schoenen zal verliezen.

Hoe een koppige beagle onder controle te houden

Een ding dat goed is aan beagles, is dat ze klein zijn, waardoor ze gemakkelijk te besturen zijn (fysiek tenminste). Je kunt snel een beagle pakken die problemen veroorzaakt en hem weghalen van de rotzooi die hij heeft gemaakt. Maar vroege en consistente training in hoe te gehoorzamen is de sleutel tot een gelukkige relatie. Hoe ouder uw hond is, hoe moeilijker het zal zijn om hem goed te trainen. Daarom is het belangrijk om je beagle regels te geven en te trainen.

Gehoorzaamheidstraining leert een hond niet alleen om commando’s te gehoorzamen, maar ook om te stoppen met slechte gewoonten zoals bijten als hij te opgewonden raakt. Een beagle kan ook worden geleerd om te komen als hij wordt geroepen, wat een zeer nuttige vaardigheid is. We kunnen niet zeggen dat het 100% van de tijd zal werken, omdat dit beagles zijn, maar “bellen en reageren” is erg belangrijk wanneer uw hond een eekhoorn in het park achtervolgt alsof hij een race op de hondenrenbaan probeert te winnen.
Beagle-eigenaren slagen er alleen niet in hun honden te trainen omdat ze te gemakkelijk opgeven. Het kan moeilijk zijn en lang duren, ja. Vaak voelt het alsof er niets verandert. Geduld is essentieel. Als je opgeeft en toegeeft, verlies je alle vooruitgang die je hebt gemaakt. De boodschap wordt te moeilijk voor uw huisdier om te begrijpen en ze beginnen achteruit te gaan. Beagles kunnen moeilijker te trainen zijn dan andere kleine honden, dus blijf herhalen en versterken wat je wilt dat ze doen.

In het begin moet je je hond niet alleen laten. Train je beagle om in zijn bench te gaan en zet hem daar dan als je bezig bent. Laat uw huisdier niet te lang alleen thuis. Als je een kamer hondveilig maakt en hem daar houdt als je weggaat, zal hij misschien niet zoveel schade aanrichten aan je huis. Maar het helpt niet bij het probleem van je beagle. Hij verveelt zich nog steeds en heeft niets te doen om zijn geest actief te houden. Als je snel op Google zoekt, vind je veel video’s van verveelde beagles die uit hun kooi proberen te komen.

Als je een beagle in een omheinde tuin wilt houden zonder hem in de gaten te houden, moet de omheining veel hoger zijn dan de hond. Je zou niet geloven over welk soort hekken je beagles hebt zien klimmen. Op dezelfde manier moet je een van deze honden niet op een erf houden met een hek van kettingschakels. Beagles kunnen zich vasthouden met hun tenen, omhoog wiebelen en er helemaal overheen springen.

De juiste match voor een beagle

Als je hoort hoe slim en koppig beagles zijn, je doet denken: “Wauw, wat een geweldige wezens”, dan ben je misschien de juiste persoon voor een van deze honden. De beste eigenaar voor een beagle is iemand die weet dat deze honden geen slechte dingen doen omdat ze “slecht” zijn of niet met mensen willen werken. Ze worden geboren met onafhankelijkheid, vastberadenheid en vastberadenheid, net als veel mensen die rebels van hart zijn.

Om een geweldige beagle-eigenaar te zijn, hoef je alleen maar af en toe te genieten van een beetje wildheid. In ruil voor koppigheid en problemen, krijg je een harige vriend die van je kan houden en loyaal aan je kan zijn.

Bekijk: Beagle Handboek

U bent zich aan het oriënteren om te bepalen of een Beagle bij u past, of u heeft al een pup of volwassen Beagle aangeschaft en wilt weten hoe u uw hond het beste op een positieve manier kunt opvoeden, zodat hij of zij gezond opgroeit , vrolijke en gehoorzame hond. Kortom, u wilt weten of dit ebook u hierbij kan helpen en of het antwoord kan geven op al uw vragen over de Beagle.