@beaglehondnl

Bezoek Ons

Zijn Beagles schoothondjes?

Inhoudsopgave

Wie wil er nu geen hond die op schoot knuffelt terwijl ze naar hun favoriete serie op Netflix kijken? Ook al zijn alle honden schattig, ze houden er niet allemaal van om met hun mensen te knuffelen. Sommigen zijn graag onderweg.

Maar hoe zit het met de beagle, een ras dat zowel actief als energiek is en graag met zijn baasjes knuffelt? Dus, zijn beagles goede huisdieren?

Aangezien schoothondjes kleine hondenrassen zijn, is een beagle technisch gezien geen schoothondje. Maar omdat ze vriendelijk en aanhankelijk zijn, zitten ze graag als een schoothondje bij je op schoot, alleen zijn ze 3 keer zo groot.

We zullen meer leren over de persoonlijkheden van beagles en ontdekken waarom ze geweldige schoothondjes zijn.

Wat betekenen “schoothondjes”?

Het lijdt geen twijfel dat alle honden van hun mensen houden. Maar sommige hondenrassen zijn graag op zichzelf, anderen spelen graag de hele dag en weer anderen kruipen graag op schoot bij hun baasje en slapen de hele dag.

Schoothondjes zijn kleine hondjes die graag bij je op schoot zitten. Meestal zijn deze honden niet erg actief. Ze blijven liever thuis en kijken tv.

Hoewel alle schoothondjes kleine hondenrassen zijn, zijn niet alle kleine rassen schoothondjes. Sommigen van hen houden ervan om onderweg te zijn.

Waarom Beagles de beste honden voor op schoot zijn

Beagles zijn misschien geen kleine honden, en ze zijn misschien ook niet lui. Ze houden echter van knuffelen.

Je kunt meer leren over waarom beagles graag knuffelen door dit artikel te lezen.

Beagles zijn absoluut gehecht aan hun baasjes. Ze vinden het heerlijk om bij hun vrienden te zijn.

Elke ochtend kruipt mijn beagle bij me onder mijn deken en valt in slaap. Laten we eens kijken naar enkele dingen over hen die ze tot geweldige schoothondjes maken.

Beagles zijn vriendelijk.

Beagles houden heel veel van hun baasjes. Ze geven om de mensen in hun leven. Ze willen altijd bij je in de buurt zijn. Ze zullen op je schoot willen slapen, je likken en je door het huis volgen.

Ze hebben vrienden.

Beagles zijn een van de hondenrassen die het meest extravert zijn. Ze zijn graag in de buurt van andere mensen.

Beagles zijn grootgebracht om als groep te jagen. Destijds at, sliep en jaagde de hele roedel beagles met de persoon die bij hen woonde.
Ook al jagen ze niet meer, wat ze in het verleden deden, hielp hen om met andere mensen om te gaan.

Hierdoor kan je beagle met iedereen overweg, zelfs met katten.

Yoda en Groot, mijn twee beagles, zijn zo vriendelijk dat ze vaak opspringen en op de schoot kruipen van mensen die op bezoek komen.

Ze huilen niet veel.

Een van de beste dingen van beagles, zo niet het beste, is dat ze niet veel verharen.

Koop een beagle als je na het knuffelen met je hond niet met een harige spijkerbroek wilt eindigen.

Ze vervellen, maar hun vacht is kort en dik. Ze zijn heel gemakkelijk te verzorgen. Ik kan zeggen dat het haar van een beagle veel gemakkelijker te hanteren is dan dat van een labrador.

De meeste beagles verharen een paar keer per jaar. Maar soms kunnen ze op verschillende tijdstippen van het jaar hun haar verliezen.

Ze blijven dichtbij.

Beagles kunnen erg aan je gehecht raken als je hun favoriete persoon bent. Als je thuis bent, wil je beagle altijd bij je zijn.

Mijn twee beagles volgen me overal in huis. Ze volgen me zelfs naar de badkamer. Niet alleen dat, maar ze slapen allebei bij mij in bed. Ik vind dit niet erg, maar als je een hond wilt die onafhankelijk is, is een beagle waarschijnlijk niet de juiste keuze.

Beagles zijn middelgrote honden.

Beagles zijn niet zo klein als sommige schoothondjes, maar ze zijn ook niet zo groot als labradors of golden retrievers, die ook dol zijn op knuffelen.

Ik denk dat de grootte van een beagle precies goed is. Ze zijn niet te groot of te klein. Ze hebben precies de juiste maat om in je schoot te passen.

Ik heb twee honden en maar één paar rondjes, dus het is moeilijk voor mij. Om te voorkomen dat een van mijn beagles zich buitengesloten voelt, heb ik mijn vriendin waarschijnlijk alleen om die reden gevraagd om bij mij in te trekken, haha.

Ze zijn bezig

Nou, dit kan goed of slecht zijn, afhankelijk van hoe je leeft. Beagles zijn energieke honden. Ja, ze kruipen graag in je schoot, maar ze houden er niet van om de hele dag te zitten. Ze moeten elke dag veel bewegen.

Beagles zijn actief, speels en houden van plezier maken. Ze houden ervan om met je te rennen en te wandelen. En als de dag voorbij is, kruipen ze op je schoot en gaan slapen.

Koop dus geen beagle tenzij je tijd hebt om ermee te wandelen en ermee te spelen.

Lees ook: Waarom knuffelen Beagles graag?

Conclusie
Laat de wereld niet toestaan dat beagles schoothondjes worden genoemd. Als eigenaar van twee kan ik zeggen dat deze knuffelmonsters de perfecte schoothondjes zijn.

Bekijk: Beagle Handboek

U bent zich aan het oriënteren om te bepalen of een Beagle bij u past, of u heeft al een pup of volwassen Beagle aangeschaft en wilt weten hoe u uw hond het beste op een positieve manier kunt opvoeden, zodat hij of zij gezond opgroeit , vrolijke en gehoorzame hond. Kortom, u wilt weten of dit ebook u hierbij kan helpen en of het antwoord kan geven op al uw vragen over de Beagle.